x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 30 aprilie. Gemenii intră în contact cu un prieten vechi

Horoscop zilnic, 30 aprilie. Gemenii intră în contact cu un prieten vechi

30 Apr 2018   •   07:29
Horoscop zilnic, 30 aprilie. Gemenii intră în contact cu un prieten vechi

Berbec

Ziua de luni este despre amintiri. Vei merge într-o călătorie care te va lăsa nostalgic. În plus, discuțiile pe care le vei avea cu prietenii vor fi despre rememorări.

Taur

Se anunță unele conflicte în cuplu, căci ai tendința să-ți arăți admirația în mod excesiv față de persoanele de sex opus cu care intri în contact.

Gemeni

Primești vești de la un prieten vechi cu care nu ai mai discutat de mult timp. Astfel, vor apărea schimbări în modul în care percepi prietenia în general.

Rac

Va trebui să particip la o masă, deși nu prea îți dorești. Toată lumea este încăntată de revederile care vor avea loc, însă nu este și cazul tău. Te simți bine abia după ce întâlnirea se termină.

Leu

Te vei bucura de natură. Petreci mare parte din zi afară, profitând de vremea frumoasă. Seara, peisajul linștit dispare și este momentul să te distrezi cu adevărat.

Fecioară

Te gândești mult la cei din jurult tău. Fie că este vorba de prieteni sau de rude, îți concentrezi atenția asupra modului în care problemele lor își pot găsi rezolvarea.

Balanță

Te relaxezi complet. Petreci mult timp singur, citind o carte sau uitându-te la un film. Spre finalul zilei, decizi să petreci timp cu prietenii. Ziua va fi completă.

Scorpion

Ești caracterizat de seriozitate în această zi. Chiar și aduci când vine vorba de probleme sensibile, lași raționamentul să vorbească și pui stop emoțiilor.

Săgetător

Vei avea parte de o plimbare lungă și extenuantă, însă la final vei fi bucuros că ai decis să o faci. Ești plin de energie pozitivă și acest lucru atrage mulți oameni în jurul tău.

Capricorn

Te concentrezi pe tot ceea ce înseamnă artă. Pe lângă exersatul talentelor de care ești conștient, te îndreți și spre zone pe care nu le-ai exploatat până acum.

Vărsător

Te gândești la moduri în care să petreci cât mai mult, iar orice factor extern care îți perturbă planul te enervează peste măsură. Încearcă să te bucuri de ce ai, fără să te concentrezi pe ceea ce nu e.

Pești

Această zi va fi despre prieteni, fie că este vorba de cei noi sau de cei vechi. Petreci mult timp în compania celor dragi ție, motiv pentru care ziua nu poate decurge rău.

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic 30 aprilie