x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic 30 august: Berbecii preiau inițiativa și se remarcă în tot ceea ce fac

Horoscop zilnic 30 august: Berbecii preiau inițiativa și se remarcă în tot ceea ce fac

29 Aug 2017   •   19:50
Horoscop zilnic 30 august: Berbecii preiau inițiativa și se remarcă în tot ceea ce fac

Berbec

Următoarea perioadă te ajută să fii remarcat, să preiei iniţiativa şi să te afirmi în tot ceea ce faci. Pe plan financiar, câştigurile sunt mari.

Taur

Este bine să laşi lucrurile să se desfăşoare de la sine şi să nu intervi mai mult decât ţi-o cer cei din jur sau situaţia în sine. Astrele te favorizează.

Gemeni

Pentru a nu ajunge la o discuţie în contradictoriu şi pentru a face pace în sufletul tău, încearcă să echilibrezi balanţa şi să îi multumeşti pe toți cei dragi.

Rac

Indiferent că este vorba de schimbare sau nu, un nou început la nivelul carierei se impune în viaţa ta. Analizează cu atenţie oportunitățile care apar.

Leu

Este posibil ca astăzi să fii pus în situaţia de a alege între  prieteni şi persoana iubită, care îşi doreşte să petreacă mai mult timp alături de tine.

Fecioară

Nu cheltui mai mult decât este cazul, s-ar putea ca în următoarea perioadă să îţi doreşti să faci o investiţie mai mare! Petrece mai mult timp cu cei dragi.

Balanţă

Este indicat să reevaluezi atitudinea pe care ai avut-o în faţa unui coleg de serviciu, poate ai exagerat în ceea ce i-ai spus. Fii diplomat.

Scorpion

Responsabilităţile de la locul de muncă nu te lasă să îţi petreci timpul aşa cum ţi-ai fi dorit. Concentrează-te pe o soluţie rapidă ca să rezolvi ce ţi-ai propus.

Săgetător

Pot exista amanunte pe care nu le-ai sesizat atunci când ai semnat un contract sau ai perfectat un proiect ce implică banii.

Capricorn

O plimbare în aer liber ar putea să îţi limpezească gândurile şi să te facă să vezi totul dintr-o altă perspectivă.

Vărsător

Se pare că tot ceea ce spui este interpretat greşit sau neînţeles, aşa că evită tentaţia de a le demonstra tuturor că ai dreptate.

Peşti

Astăzi eşti în vervă şi vrei să mulţumeşti pe toată lumea, dar fii cu băgare de seamă. Entuziasmul tău ar putea fi înţeles greşit de ceilalți.

 

 

 

×
Subiecte în articol: horoscop