x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 30 martie. Zi plină de pasiune şi dorinţe

Horoscop zilnic, 30 martie. Zi plină de pasiune şi dorinţe

29 Mar 2017   •   19:50
Horoscop zilnic, 30 martie. Zi plină de pasiune şi dorinţe

Berbec

Poate că nu eşti cea mai norocoasă persoană în materie de relaţii de iubire şi poate de asta simţi nevoia de a face ce simţi, fără a te gândi la consecinţe.

Taur

Iubirea şi romantismul plutesc în aer! Este ziua perfectă pentru a ieşi cu partenerul şi pentru a vă distra pe cinste!

Gemeni

Dacă nu ai primit ce ţi-ai fi dorit, asta e din cauză că nu ai cerut, nu ai spus la timp ce vrei. Tăcerea nu e o soluţie. Nimeni nu o să îţi citească gândurile!

Rac

Simte-te liber să distrugi echilibrul pentru a-ţi satisface nevoile, mai ales în relaţia amoroasă. În efortul de a face totul bine, te-ai lăsat petine deoparte.

Leu

Nimic nu este prea greu pentru tine, mereu te ambiţionezi să faci tot, dar ce rost are să te implici atât de mult când nu are rost? Nu trebuie să demonstrezi nimic nimănui.

Fecioară

Energia fizică şi dorinţa puternică de pasiunie şi iubire merg perfect împreună. Nimeni nu îţi va putea rezista şi vei avea o seară plină de suspans!

Balanţă

Tensiunile din jurul tău te obosesc. Poate că ai fost prea agresiv şi insistent cu persoanele la care ţii, dar neintenţionat. Trebuie să rezolvi aceste situaţii.

Scorpion

Vei întâlni în sfârşit o persoană care îţi împărtăşeşte pasiunea pentru aventură, pentru călătorii şi are aceeaşi spontaneitate ca şi tine.

Săgetător

Dacă relaţia cu partenerul de viaţă nu merge bine, nu te învinui pentru asta. Întotdeauna vina va fi de ambele părţi.

Capricorn

Singurul gând care îţi ocupă mintea este cum să ajungi mai repede acasă şi să petreci o noapte plină de iubire cu partnerul.

Vărsător

Eşti foarte responsabil şi iei viaţa prea în serios uneori. Relaxează-te puţin şi încearcă să fii spontan şi să iei decizii pe moment.

Peşti

 Certurile cu colegii din ultimul timp te-au enervat la culme. Pentru că văd că eşti încă afectat, vor continua să te atace.

×