x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 30 noiembrie. Cum vor petrece zodiile de Sf. Andrei?

Horoscop zilnic, 30 noiembrie. Cum vor petrece zodiile de Sf. Andrei?

29 Noi 2016   •   19:50
Horoscop zilnic, 30 noiembrie. Cum vor petrece zodiile de Sf. Andrei?

Berbec

Poate că filmul pe care l-ai văzut recent sau discuţia cu o persoană apropiată este cea care te-a motivat şi te-a determinat să faci o schimbare în viaţa ta.

Taur

Ai fost invitat la o petrecere seara, iar mintea îţi stă numai acolo. Nu te poţi concentra la muncă, te gândeşti cu ce să te îmbraci şi dacă te vei mai duce mâine la serviciu.

Gemeni

Rezolvă-ţi toate treburile de dimineaţă, pentru a rezerva seara odihnei sau petrecerilor. Este foarte important să fii mulţumit de tine şi să fii fericit cu deciziile pe care le iei.

Rac

Este în caracterul tău să nu vrei să ridici un deget, dar vei descoperi că eşti mult mai motivat atunci când interacţionezi cu ceilalţi şi când primeşti laude, încurajări din partea lor.

Leu

O să-ţi fie greu să te opui sentimentelor şi să fii raţional, mai ales când persoana pe care o placi este mereu în jurul tău. Încearcă să menţii un echilibru şi să nu acţionezi din instinct.

Fecioară

Vei avea o comunicare excelentă astăzi, în special în partea a doua a zilei. Pari că eşti neobosit şi vrei să te implici în mai multe proiecte de viitor.

Balanţă

Asigură-te că te poţi baza pe oamenii care au spus că te vor ajuta înainte să porneşti la drum. Dacă nu eşti sigur de mai multe lucruri, ar fi bine să mai aştepţi puţin.

Scorpion

Este posibil ca nativii din Peşti să îţi facă o vizită neaşteptată, dar asta nu te va prinde pe un picior greşit. Te vei bucura enorm şi veţi petrece timpul într-un mod distractiv.

Săgetător

 Nu mai continua să faci promisiuni pe care nu le poţi respecta. Cuvintele tale vor fi luate în serios şi nu induce ideea că vei face ce ai promis, când ştii prea bine că e aproape imposibil.

Capricorn

Poţi intra într-un conflict cu cineva pentru că persoana respectivă are nevoie de linişte şi de armonie, în vreme ce tu cauţi adrenalina şi eşti foarte energic.  

Vărsător

Ţi se întâmplă lucruri minunate, trăieşti experienţe care te bucură enorm şi pe care ai vrea să le împărtăşeşti, dar te abţii pentru că ţi-e teamă că vei fi înţeles greşit.

Peşti

Rămâi cu picioarele pe pământ la muncă şi concentrează-te să termini mai repede, pentru că acasă te aşteaptă o surpriză.

Citeşte şi:

Horoscopul dragostei pentru anul 2017! Ce rezervă astrele zodiilor în relaţiile de iubire?

×