x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic 30 octombrie: Gemenii au parte de schimbări pe plan sentimental

Horoscop zilnic 30 octombrie: Gemenii au parte de schimbări pe plan sentimental

29 Oct 2017   •   18:44
Horoscop zilnic 30 octombrie: Gemenii au parte de schimbări pe plan sentimental

Berbec

În cazul în care apare ceva neprevăzut,  păstraţi-vă calmul şi să nu vă faceţi griji. După-amiază, primiți niște sugestii foarte folositoare.

Taur

Cineva se interesează de persoana voastră. Astrele vă recomandă să evitaţi pe cât posibil discuţiile în contradictoriu cu autoritatile.

Gemeni

Apar schimbări importante în plan sentimental. Și asta, în sensul dorit. Se pare că soarele va răsări până la urmă și pe strada voastră.

Rac

Se anunță probleme la locul de muncă, unde își spune cuvântul lipsa de concentrare și acumularea unor restanțe. Luați-o ușor și sistematic.

Leu

S-ar putea să plecaţi într-o excursie împreună cu persoana iubită. Trebuie să vă desprindeţi de problemele de zi cu zi şi să vă destindeți.

Fecioara

Foarte probabil să fiți solicitat la serviciu peste program, din cauza unei situaţii neprevăzute. Nu vă enervaţi, veți încheia ziua bine.

Balanța

Este posibil să cumpăraţi ceva important pentru casă. Familia este foarte mulţumită de această iniţiativă și vă împărtășește entuziasmul.

Scorpion

Astăzi, riscaţi să pierdeţi din cauza unor alegeri făcute în grabă. Nu este o zi bună pentru tranzacţii financiare şi proiecte de afaceri.

Săgetător

Astăzi sunteţi într-o formă de zile mari, iar faptul că staţi excelent și cu dragostea vă face să fiţi plini de viață și entuziaști.

Capricorn

Dacă nu luați  acum niste măsuri, sănătatea vă va da bătăi de cap. Primul pas este să eliminați stresul. Astrele vă recomandă să vă odihniți.

Vărsător

Veți primi o lecție de omenie de la cineva mult mai apăsat de probleme decât voi. Totul pare să vă meargă bine în plan personal.

Pești

Încercați să rezolvaţi problemele de familie pe care le-aţi tot amânat. Este o zi bună pentru întâlniri cu prietenii. Ai nevoie de linişte şi relaxare.

×
Subiecte în articol: horoscop