x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 31 august 2016. Va trebui să asculţi de raţiune şi să acţionezi când e cazul

Horoscop zilnic, 31 august 2016. Va trebui să asculţi de raţiune şi să acţionezi când e cazul

30 Aug 2016   •   19:50
Horoscop zilnic, 31 august 2016. Va trebui să asculţi de raţiune şi să acţionezi când e cazul

Berbec: Porneşti ziua bine dispus, însă nu fii mirat dacă cineva face un gest care te dă peste cap. Probabil că nu poţi să faci altceva, decât să strângi din dinţi şi să rabzi până situaţia trece.

 

Taur: Eşti mai agresiv, azi, ca de obicei. Acest lucru te ajută să duci la capăt proiectele pe care le ai, dar făcând, asta, ai putea călca pe bătături pe cine nu trebuie. Încearcă să nu-ţi pierzi capul.

 

Gemeni: Eşti într-o dispoziţie generoasă şi asta te face să vrei să-i incluzi pe toţi în planurile tale. Îţi vei petrece ziua asigurându-te că toată lumea se simte bine. Doar pe tine te cam neglijezi.

 

Rac: Descoperi resurse nebănuite de voinţă. Dacă îţi pui ceva în cap, azi, nu te mai poate opri nimeni. Noua ta atitudine vine ca o palmă pentru cei care te acuzau că eşti leneş şi dezinteresat.

 

Leu: Nu ţi-ar prinde rău puţină prudenţă şi ceva mai mult tact, astăzi. Fereşte-te să acuzi pe cineva de ceva până nu ai dovezi clare. Eşti predispus să faci o gafă care va fi greu de reparat.

 

Fecioară: Eşti mai predispus să reacţionezi agresiv decât raţional, azi. Asigură-te că nu faci asta cu oameni care doar încearcă să te ajute şi pe care tu îi cataloghezi, eronat, drept băgăcioşi.

 

Balanţă: Planurile tale intră în opoziţie cu cele ale unei persoane din anturajul tău. În alte circumstanţe ai încerca un compromis, însă astăzi eşti decis să iasă totul aşa cum vrei tu să iasă.

 

Scorpion: Nu este o zi bună pentru a face pe viteazul. Dacă trupul tău îţi spune că nu mai poate, nu îl forţa. Fereşte-te de excese, oricât ar părea ele de distractive la prima vedere. Nu e timpul să rişti.

 

Săgetător: Deşi eşti stabil din punct de vedere emoţional, atunci când vine momentul să acţionezi, eşti paralizat de indecizie. Fiecare alegere ţi se pare ba extraordinară, ba absolut oribilă.

 

Capricorn: Tensiunea pluteşte în aer, lucru care determină să nu te apuci de nimic de teamă să nu nemulţumeşti pe cineva. În cele din urmă va trebui să asculţi de raţiune şi să acţionezi când e cazul.

 

Vărsător: Nu lua de bun nimic din ceea ce ţi se şopteşte la ureche, azi. Sunt oameni în jurul tău care caută să te folosească. Încrede-te doar în lucruri palpabile şi în ceea ce vezi cu ochii tăi.

 

Peşti: Ai un traseu pe care ţi l-ai stabilt clar, însă evenimente pe care nu ai reuşit să le prevezi te deturnează de la curs. Trebuie să îţi priveşti situaţia cu detaşare şi calm pentru a găsi o soluţie.

×