x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 31 iulie. Productivitate la început de săptămână

Horoscop zilnic, 31 iulie. Productivitate la început de săptămână

30 Iul 2017   •   19:50
Horoscop zilnic, 31 iulie. Productivitate la început de săptămână

Berbec

Încearcă să pui mai mult accent pe sănătate. Faptul că ignori niște semne pe care ți le dă corpul, nu înseamnă că ele nu mai există.

Taur

Săptămâna începe într-o lumină pozitivă pentru tine. Ești plin de entuziasm și ai suficientă energie pentru tot ce ai de făcut.

Gemeni

Ești predispus la conflicte în acest început de săptămână, pentru că te aștepți ca cei din jurul tău să-ți poată citi gândurile.

Rac

Reușești să creezi legături importante cu cei din jurul tău. Îți ies în cale oportunități pe care nu ar trebui să le ratezi.

Leu

Ai idei bune cu care poți să ieși la înaintare. Ești creativ, iar prietenii pe care ți i-ai ales te ajută să creezi proiecte de viitor.

Fecioară

Ești productiv, iar asta înseamnă că săptămâna se anunță a fi benefică pentru planurile de viitor pe care le ai. Continuă așa!

Balanţă

Te concentrezi prea mult pe lucrurile mărunte. Nu este un lucru rău, însă pierzi imaginea de ansamblu. Fii mai echilibrat!

Scorpion

Planurile pe care le faci, cât și informațiile pe care începi să le asimilezi te ajută să începi săptămâna într-o lumină pozitivă.

Săgetător

 Te gândești la lucruri mărețe, iar acestea nu includ ceea ce faci la muncă. Ești detașat de tot ce se întâmplă în jurul tău.

Capricorn

Încearcă să te dedici puțin mai mult lucrurilor pe care le ai de făcut la locul de muncă, iar beneficiile se vor vedea fără întârziere.

Vărsător

Simți nevoia să studiezi mai mult, căci vrei să umpli niște goluri pe care le ai de ceva vreme. Ceea ce afli te va ajuta pe viitor.

Peşti

Ai totul foarte bine pus la punct, dacă ne gândim la teorie, însă îți este frică să acționezi. Totul este în fața ta. Ce mai aștepți?

 

×