x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 31 mai. Te gândeşti serios să schimbi cursul carierei tale

Horoscop zilnic, 31 mai. Te gândeşti serios să schimbi cursul carierei tale

30 Mai 2017   •   19:50
Horoscop zilnic, 31 mai. Te gândeşti serios să schimbi cursul carierei tale

Berbec

Te gândeşti serios să schimbi cursul carierei tale şi să te implici în acţiuni sociale, umanitare, pentru că îţi place foarte mult, te simţi apreciat şi de ajutor.

Taur

Ideile şi viziunile din ultimul timp te fac să îţi inviţi prietenii, care împărtăşesc aceleaşi interese, la tine acasă şi să dicutaţi despre ele.

Gemeni

Este un sentiment minunat să fii mereu înconjurat de optimism, dar dezamăgirile apar atunci când realizezi că visurile tale nu se vor îndeplini peste noapte.

Rac

În relaţia de cuplu, este o magie atât de intensă ce vă însoţeşte peste tot. Romantismul va fi la cote maxime şi vei avea o zi superbă!

Leu

Un coleg de muncă sau chiar şeful tău îţi va vorbi pe un ton care ţi se va părea deranjant. Chiar dacă poate fi o glumă, tu nu ai simţul umorului.

Fecioară

Din cauza unor circumstanţe neprevăzute, vor apărea conflicte ce vor aduce la suprafaţă resentimente şi emoţii din trecut pe care le-ai ascuns.

Balanţă

Poate că este momentul să ieşi din zona de confort şi, chiar dacă îţi va fi teamă la început, viitorul te va ajuta să vezi ceea ce este mai bine pentru tine.

Scorpion

Un lider, sau probabil un om de succes pe care îl apreciezi, îţi va da o lecţie ce te intrigă, te motivează şi te face să intri într-un domeniu necunoscut.

Săgetător

Vei fi luat prin surprindere pentru că o să închei o afacere la care ai muncit de ceva timp. Apoi vei sărbători cu prietenii şi colegii în oraş.

Capricorn

Eşti interesat tot mai mult de lucrurile ce ţin de viaţa spirituală şi vrei să urmeşti un subiect ce te interesează în mod particular.

Vărsător

Aparent, eşti raţional şi cu picioarele pe pământ, dar pe parcursul zilei, stările de spirit se vor schimba după cum bate vântul.

Peşti

Eşti foarte optimist atunci când vorbeşti despre viitor şi despre planurile tale de viitor, mai exact. Eşti sigur că vei avea succes şi gândeşti pozitiv.

 

×
Subiecte în articol: horoscop horoscop azi horoscop maine