x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 5 mai 2016. Este o zi în care îţi merge bine dacă încerci să-ţi depăşeşti limitele

Horoscop zilnic, 5 mai 2016. Este o zi în care îţi merge bine dacă încerci să-ţi depăşeşti limitele

04 Mai 2016   •   19:50
Horoscop zilnic, 5 mai 2016. Este o zi în care îţi merge bine dacă încerci să-ţi depăşeşti limitele

Berbec: Să stai în pat şi să visezi la a fi şef sau superstar este cea mai sigură cale către insucces. Scutură-te de fantezii şi apucă-te de muncă!

 

Taur: Abilităţile tale sunt puse la încercare, azi, iar de tine depind multe lucruri importante. Nu ezita să ceri ajutor, atunci când ai nevoie.

 

Gemeni: Situaţiile de criză care se ivesc, azi, îţi deşteaptă spiritul competitiv şi ai tendinţa să îţi asumi rezolvarea lor. Să nu te căieşti mai târziu!

 

Rac: Este o zi în care îţi merge bine dacă încerci să-ţi depăşeşti limitele. Fie că este vorba de recorduri sau de îndreptarea greşelilor.

 

Leu: Eşti nemulţumit de felul în care decurge relaţia cu persoana iubită. Este important să comunici, chiar dacă ai de făcut reporşuri.

 

Fecioară: Este în regulă dacă azi îţi urmezi intuiţia. Te poate purta în direcţii nebănuite, care îţi deschid perspective la care nici nu visai.

 

Balanţă: Eşti o persoană responsabilă, care nu îşi neglijează sarcinile. Astăzi, totuşi, nu te poţi abţine să visezi mai mult decât trebuie la vacanţă.

 

Scorpion: Eşti un excelent prieten, mai ales atunci când este nevoie de tine. De ce nu duci acest talent mai departe? O cauză umanitară te aşteaptă!

 

Săgetător: Oamenii din jurul tău sunt foarte pretenţioşi şi cusurgii. Ţi se cer multe. Lasă orgoliul şi refuză când simţi că ţi întind limitele.

 

Capricorn: O zi în care te enervezi din nimic, dar şi alţii fac din ţânţar armăsar. Simţi că originalitatea ta nu e apreciată, că eşti înconjurat de dinozauri.

 

Vărsător: Realizezi, azi, că ai cheltuit cam mult, în ultima vreme şi că multe dintre achiziţii nu erau necesare. Planifică-ţi mai atent cheltuielile viitoare.

 

Peşt: Ai obiceiul de a inventa o explicaţie pentru orice. Dar sigur nu sunt mai mult scuze decât explicaţii? Fii mai sincer cu tine însuţi!

×
Subiecte în articol: horoscop