x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 6 iulie 2016. Încerci prea mult să fii pe placul altora ignorând emoţiile personale

Horoscop zilnic, 6 iulie 2016. Încerci prea mult să fii pe placul altora ignorând emoţiile personale

05 Iul 2016   •   19:50
Horoscop zilnic, 6 iulie 2016. Încerci prea mult să fii pe placul altora ignorând emoţiile personale

Berbec: Comportamentul tău este destul de imprevizibil. Ar trebui să analizezi bine ceea ce te nemulţumeşte. O vizită la psiholog ar ajuta.

Taur: Te-ai obişnuit să sari în ajutorul celor apropiaţi, însă ar fi cazul să te gândeşti dacă ajutorul tău nu îi face pe ceilalţi dependenţi de tine.

Gemeni: Ai grijă la alimentaţie. Ai tendinţa de a vedea în mâncare o scăpare de la problemele pe care le ai. Însă corpul tău se va resimţi în curând.

Rac: În dorinţa de a păstra armonia în grup eşti tentat să laşi de la tine şi să-ţi înăbuşi nemulţumirile. Nu e o soluţie pe termen lung.

Leu: Te agiţi mai mult decât trebuie. Nimeni nu are pretenţia de la tine să le ştii pe toate. Acceptă-ţi limitările şi cere ajutor când ai nevoie.

Fecioară: Ar fi timpul să le acorzi celor dragi atenţia de care au nevoie. Nu intra pe o pantă care te va face să devii un străin în propria-ţi casă.

Balanţă: Nu evita confruntările, azi. Chiar dacă simţi că nu ai energia necesară, a fugi de probleme acum îţi va dăuna mult în viitor.

Scorpion: Construieşti argumentaţii complicate pentru ca nimeni să nu observe că eviţi să ai o opinie. Ar fi mai simplu dacă ai spune clar ce vrei.

Săgetător: Încerci prea mult să fii pe placul altora ignorând emoţiile personale. Ai grijă şi propria persoană. Este timpul să fie şi alţii atenţi cu tine.

Capricorn: Eşti ca un titirez, azi. Mintea îţi merge prea repede pentru ca alţii să te poată urmări. Din afară pare că te contrazici de la o vorbă la alta.

Vărsător: Ar fi timpul să laşi grijile de-o parte şi să pui accentul pe distracţie. Nu ezita să organizezi chiar tu o întâlnire cu amicii.

Peşti: O zi dedicată culturii. Asculţi mai multă muzică decât o faci de obicei sau descoperi o carte pe care nu o mai poţi lăsa din mână.

×
Subiecte în articol: horoscop