x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 6 mai 2016. Trebuie să lămureşti probleme stringente legate de cariera ta

Horoscop zilnic, 6 mai 2016. Trebuie să lămureşti probleme stringente legate de cariera ta

05 Mai 2016   •   19:50
Horoscop zilnic, 6 mai 2016. Trebuie să lămureşti probleme stringente legate de cariera ta

Berbec: Nu eşti foarte vesel, azi, şi ai nevoie de puţină susţinere. Îţi prinde bine să participi la evenimente sociale. Nu refuza o ieşire în oraş.

 

Taur: Trebuie să lămureşti probleme stringente legate de cariera ta. Multe lucruri privind viitorul tău se vor decide azi, deci fii pe fază!

 

Gemeni: Un vis pe care îl nutreşti de mult se poate îndeplini, astăzi. Cel mai probabil implică o călătorie. Îţi petreci ziua lucrând la detalii.

 

Rac: Nu ai un somn prea odihnitor, de fapt, este posibil să ai parte de coşmaruri. Scrie ce ai visat sau te preocupă pe hârtie. Măcar să fie clar.

 

Leu: Un membru al familiei este supărat, iar proasta lui dispoziţie ţi se transmite. Ruda nu comunică, aşa că soluţionarea problemei se amână.

 

Fecioară: Promisiunea unei promovări sau a unei măriri de salariu te face să munceşti mai mult ca de obicei. Şefii te apreciază, colegii mai puţin.

 

Balanţă: O întâlnire cu un prieten apropiat s-ar putea dovedi a fi o dezamăgire. Respectivul este deprimat şi tăcut. Dacă ieşi, măcar fă-o la un film.

 

Scorpion: Te simţi puţin deprimat, în prima parte a zilei. Probabil că din cauza somnului agitat sau a vremii. Spre seară totul revine la normal.

 

Săgetător: Este o zi cu ghinioane, dacă trebuie să faci drumuri de scurtă durată. Te poţi trezi cu o pană de cauciuc sau o defecţiune la motor.

 

Capricorn: Este posibil să ai un şoc financiar, azi, dar va fi o alarmă falsă. Probabil un calcul greşit sau o amendă care nu mai e valabilă.

 

Vărsător: Astăzi este cea mai nepotrivită zi a anului în care să îţi pui la încercare talentele culinare. Evită bucătăria cu orice preţ. Mai bine la fast-food!

 

Peşti: Eşti distrat şi te concentrezi greu la sarcinile mărunte. Caută o cale de relaxare. Uită-te la comedii uşoare sau la un horror din anii '30.

×
Subiecte în articol: horoscop