x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 8 ianuarie 2016. Tu ai de luat niste decizii importante in acesta perioada, in legatura cu cariera, statutul, imaginea

Horoscop zilnic, 8 ianuarie 2016. Tu ai de luat niste decizii importante in acesta perioada, in legatura cu cariera, statutul, imaginea

07 Ian 2016   •   23:43
Horoscop zilnic, 8 ianuarie 2016. Tu ai de luat niste decizii importante in acesta perioada, in legatura cu cariera, statutul, imaginea


Horoscop 8 ianuarie. Berbec
O zi in care pot aparea situatii urgente de rezolvat, in ce priveste relatiile cu institutiile statului sau cu alte autoritati. E vorba despre acte care trebuie verificate, corectate sau finalizate. In orice caz, fii atent la detaliile oricarui document, mai ales la cele pe care iti pui semnatura, si asigura-te ca acestea ajung la destinatia intentionata. In alta ordine de idei, fii dispus sa-ti revizuiesti conduita si convingerile, in sfera profesionala. Spre seara, indreapta-ti atentia spre posibilitati de accesare a unor resurse materiale, ai sanse de reusita.

Horoscop 8 ianuarie. Taur
Luna in Sagetator, pana spre dupa-amiaza, si te face destul de impulsiv si temator in ce priveste reusursele financiare si materiale, mai ales daca ai plati restante de efectuat sau apar cheltuieli/taxe pe care nu le-ai luat in calcul. Ai rabdare, nu te pripi sa tragi concluzii, ci fii deschis catre solutii creative. Spre seara, acestea se vor arata, pe masura ce te documentezi si informezi cu privire la o situatie pe care vrei sa o schimbi/imbunatatesti.

Horoscop 8 ianuarie. Gemeni
Pentru tine, e vorba, in continuare, despre relatiile cu cei din jur, in care nu prea mai esti dispus sa faci concesii. Totusi, ceva mai multa rabdare nu ti-ar strica, iar daca asculti cu atentie ce au ceilalti de spus, ai sanse mari sa reglezi niste conturi mai vechi, mai ales ca acum ies la iveala multe lucruri nespuse. Spre seara, fii atent la ce simti, lasa-te condus de intuitie si noteaza toate ideile si solutiile care-ti vin in minte, mai ales daca vizeaza zona muncii si banii aferenti.

Horoscop 8 ianuarie. Rac
O zi cu drumuri neasteptate de facut, pentru a rezolva diverse maruntisuri si a plimba hartii de colo, colo. In orice caz, rutina zilnica este inserata cu elemente de noutate, schimbari si teste, date rabdarii si diplomatiei tale. Totusi, cu o gestionare atenta a timpului si cu intelepciune, poti face mai mult decat ai sperat si, in plus, poti face loc unor posibilitati si idei noi in ce priveste cariera si unele proiecte. Esti dispus sa inaintezi in acest sens?

Horoscop 8 ianuarie. Leu
In continuare e vorba despre sentimente, in cazul tau. Probabil se trezeste tot mai mult in tine, dorinta de a iubi, de a te aventura pe taramuri necunoscute, de a explora trairi noi. Unele alegeri te pot costa bani prea multi la propriu (de exemplu cadouri prea scumpe), altele te pot costa frictiuni si conflicte cu oameni dragi (cand orgoliul primeaza), dar exista si alegeri cu inima, care cresc bucuria tuturor celor cu care interactionezi. Asadar, recomandarea pentru tine este sa fii constient de ceea ce simti, sa exprimi iubirea fata de cei din jur si sa te axezi pe orice poti crea… diferit.

Horoscop 8 ianuarie. Fecioara
Prima parte a zilei iti poate pune la incercare flexibilitatea, versatilitatea si rabdarea, prin chestiuni familiale si casnice. Fie esti solicitat sa te implici in ceva ce nu-ti place, fie cineva din familie cere prea mult de la tine sau iti invadeaza spatiul… Daca esti dispus sa negociezi, in loc sa impui si sa reactionezi, totul poate fi in favoarea tuturor pana la urma. Spre seara, planetele se aseaza armonios pentru tine si e posibil sa-ti simti inima plina si sa te simti foarte inspirat si creativ. Relatia de iubire este generatoare de bucurie.

Horoscop 8 ianuarie. Balanta
Prima parte a zilei s-ar putea sa fie plina si dinamica. Sunt multe de comunicat, vin vesti, te suna mai multi oameni decat de obicei, parca fiecare vrea ceva, fie sa-ti spuna fie sa-ti ceara. Incearca sa nu intri in vria asta creata in jurul tau, ia lucrurile pe rand si fa ce poti. Altfel, risti sa te si certi cu cineva care-ti iese in cale si care de altfel e complet nevinovat . Spre dupa-amiaza, atmosfera se limpezeste, iar tu poti trai momente sublime in intimitatea caminului, cu oameni dragi aproape.

Horoscop 8 ianuarie. Scorpion
Din punct de vedere financiar, e ca si cum exersezi mersul pe sarma. Te incita noile posibilitati care se tot deschid in sfera muncii si finantelor, dar inca te uiti in dreapta si in stanga cautand aprobari si confirmari sa te asiguri ca e corect ce faci. Ei bine, aceasta zi vine ca o provocare care te scoate din credintele fixe si daunatoare din care iti creezi realitatea financiara. E important sa faci diferenta intre ce simti si vrei tu, si sfaturile altora venite deseori din fricile personale.

Horoscop 8 ianuarie. Sagetator
Tu ai de luat niste decizii importante in acesta perioada, in legatura cu cariera, statutul, imaginea, relatia cu autoritati… Iar astazi e posibil sa fii destul de confuz sau tinzi sa te pripesti, din prea multa moralitate, sa judeci lucrurile radical si emotional. Recomandarea pentru tine, este sa astepti orele serii, cand vei avea mai multa luciditate si vei dispune de ideile potrivite si inspiratia necesara. Sunt posibile niste satisfactii de ordin material.

Horoscop 8 ianuarie. Capricorn
Pana spre orele 17:00h, multumeste-te sa observi ce se intampla in jurul tau, abtine-te de la judecati aspre si plangere de mila, fii dispus sa vezi orice lucru din mai multe unghiuri. Si, foarte important, nu te epuiza sub nicio forma. Dupa orele 17:00, cand Luna ajunge in semnul tau, starea se schimba si odata cu ea, felul in care percepi totul in jurul tau. Acum e momentul sa te concentrezi asupra nevoilor tale reale si sa te bucuri de motivatia pe care o simti, in a duce la indeplinire niste proiecte.

Horoscop 8 ianuarie. Varsator
Astazi se pot isca destul de usor neintelegeri in anturaj, in relatiile cu prietenii si cu cei cu care lucrezi la un proiect. Exista multe divergente si, atata timp cat fiecare isi tine punctul de vedere in brate, evident ca nu se poate construi nimic. Pe de alta parte, daca folosesti energia pentru a-ti selecta directiile pe care sa mergi si ideile care merita pastrate, precum si oamenii pe care poti conta, vei fi foarte multumit spre seara, cand vei contempla linistit, cele intamplate.

Horoscop 8 ianuarie. Pesti

Astrolog Nicoleta Svârlefus
www.astrocafe.ro

 

×
Subiecte în articol: horoscop