x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 9 februarie. Peștii sunt foarte irascibili

Horoscop zilnic, 9 februarie. Peștii sunt foarte irascibili

08 Feb 2017   •   19:50
Horoscop zilnic, 9 februarie. Peștii sunt foarte irascibili

Berbec

Continui să munceşti din greu și totul ți se pare natural, normal. Toţi aşteaptă de la tine veştile bune, chiar dacă sinceritatea ta îi poate deranja pe unii.

Taur

Pare că eşti dintr-un alt film astăzi, pentru că nu te aliniezi cu nimeni din grupul tău. Cu toate astea, nu-i poţi convinge că tu ai dreptate şi ei nu. 

Gemeni

În loc să aminteşti tuturor de problemele care trebuie rezolvate, axează-te mai bine pe activităţile din care ai de învăţat. Distanţează-te de lucrurile negative!

Rac

Colegii de muncă se vor lua de tine şi îţi vor aduce critici, cu toate că tu nu ai făcut nimic pentru a se ajunge la această situaţie tensionată.

Leu

Chiar dacă cei din jurul tău se comportă ca şi când totul e în regulă, știi sigur că nu este așa și nu vei sta cu mâinile în sân. Bazează-te pe intuiţie în continuare!

Fecioară

Pentru că ţi-ai setat nişte aşteptări prea mari, e posibil ca ele să-ţi creeze niște frustrări atât la serviciu, cât şi pe plan sentimental.

Balanţă

Dacă începi să ai grijă de tine şi să-ţi aloci mai mult timp, nu înseamnă că eşti egoist. Este foarte important să ai grijă de sănătatea ta şi să semnalezi orice neregulă.

Scorpion

Dacă vrei să fii sincer şi deschis şi să-ţi exprimi sentimentele, ai grijă să nu-i faci pe cei din jurul tău să se simtă stânjeniţi.  Găsește o cale de mijloc.

Săgetător

Pentru că eşti atât de setat pe muncă, rişti să pierzi toată distracţia. Cu toate astea, de cele mai multe ori, petrecerile nu sunt așa cum te așteptai. 

Capricorn

Te cuprinde nostalgia şi vei avea nevoie de umărul unui coleg de serviciu pentru a plânge pe el. Eşti foarte emotiv şi rememorezi momente fericite din trecut.

Vărsător

Un conflict mocnit va izbucni şi te va face să te autoanalizezi, să regândeşti valorile în care crezi. Nu trebuie să-ţi schimbi ideile, ci doar să accepţi faptul că există şi alte opţiuni.

Peşti

Eşti irascibil şi nu accepţi şi opiniile celor care gândesc diferit de tine. Nu veţi ajunge la niciun consens şi va trebui ca amândoi să vă respectaţi reciproc.

 

 

 

 

×