x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, duminică, 15 aprilie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, duminică, 15 aprilie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

14 Apr 2012   •   22:46
Horoscop zilnic, duminică, 15 aprilie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

Berbec

Weekendul se anunta plin de viata si de evenimente sociale neasteptate. S-ar putea sa primesti vizite neasteptate sau chiar tu sa pleci pe la prieteni pe nepusa masa, de parca n-ar fi Pastele, ci Craciunul, si s-ar pleca la colindat. Esti un fel de tartore sau cap al rautatilor, ii tragi pe ceilalti dupa tine. E bine sa fii foarte atent si sa nu fortezi nota, pentru ca ai putea sa agresezi anumite persoane. Nu forta pe nimeni sa faca ceva ce nu vrea cu adevarat! Mai ales cu partenerul de viata e posibil sa intri tocmai acum pe o lungime de unda diferita. Ai de invatat sa nu iei refuzurile personal.

Taur

Tu esti una dintre zodiile vedeta de Sarbatorile ortodoxe. Reusesti sa-i impresionezi usor pe ceilalti, te faci ascultat, e posibil sa te regasesti in fata unei multimi, a unui grup si sa fii nevoit sa iei cuvantul. Te faci remarcat prin felul tau de a fi, prin gusturile rafinate sau printr-un apetit sporit. Intr-un fel sau altul, iesi acum in evidenta. Atentie foarte mare la aparatul digestiv, la ce si cat mananci, pentru ca exista riscul unor dereglari. Foarte mare grija la ce bagi in gura, dintii fiind sensibili la obiecte tari: sa nu desfaci capacul de la vreo sticla cu dintii sau sa nimeresti o coaja de nuca din cozonac!

Gemeni

Tie iti prieste Pastele mai ales daca esti departe de casa. De aceea, esti una din cele mai mobile zodii si chiar daca nu pleci la sute de kilometri, te misti de colo colo, iesi in aer, mergi la biserica sau la vreo petrecere etc. Este un weekend in care poti sa filozofezi mult, sa discuti despre natura Universului si despre Dumnezeu. Esti preocupat de eluciarea unor mistere abstracte. Vii acum cu o noua aborare a lucrurilor si le poti dezvalui si celorlalti niste adevaruri subtile pe care tu le-ai aflat. E posibil sa te simti cumva contrans, sa ai parte de conditii care ti se pun de catre persoana iubita sau copii.

Rac

Tu ai cele mai mari sanse sa vina Iepurasul de Pastele acesta. Ai parte de surprize placute care iti umplu sufletul. Poate fi vorba de daruri, dar si de o atentie speciala care ti se acorda. Primesti laude pentru meritele tale si e bine sa incepi sa-ti constientizezi in sfarsit si tu valoarea pe care o ai. Mai mult, ai putea sa porti discutii interesante pe teme spirituale, psihologice sau religioase. Exista totusi un sentiment de jena in ceea ce te priveste, un mic ghimpe te apasa acum pe suflet. Fie nu poti fi impreuna cu toata familia, fie esti consemnat departe de casa, fie exista cineva care iti provoaca resentimente.

Leu

Tu esti o prezenta foarte solicitata wekeendul acesta si e bine sa te resemnezi din start: chiar e imposibil sa impaci pe toata lumea, din simplul motiv ca nu poti fi in mai mule locuri deodata. De aceea, e bine sa nu faci promisiuni pe care nu le poti onora, mai ales sa nu iti treci in agenda prea multe vizite sau convorbiri telefonice. Te intinzi oricum la vorba si toate planurile tale se dau peste cap. In cazul tau, se impune o atentionare daca pleci la drum. Asigura-te ca ai la tine roata de rezerva si incarcatorul telefonului mobil. De asemenea, ai nevoie de tact in comunicare, pentru ca iti vine sa “trantesti' vorbele.

Fecioara

Tu faci si de Sarbatori ce stii tu mai bine: te pui la dispozitia celorlalti. Iar sentimentul ca esti de folos, ca muncesti, este pe deplin recompensat de zambetele si multumirea oamenilor din jurul tau. Esti foarte atent la detalii, aproape maniac, si e posibil sa faci o obsesie din curatenie sau din decoratul mesei festive. In plus, nu incerca sa-ti impui gusturile tale si celorlalti cu forta. E bine sa accepti ca fiecare are un stil propriu de viata si alimentatie, iar tu nu trebuie sa-ti impui principiile. Ai putea, de asemenea, sa fii destul de zgarcit cu tine si sa hotarasti o reducere drastica de buget cu aceasta ocazie.

Balanta

Weekendul acesta te concentrezi pe crearea unei atmosfere romantice si de buna dispozitie. Esti responsabil cu distractia si simti nevoia sa te transformi intr-un animator. Ai rolul de a intretine atmosfera si te poti simti cel mai bine in compania persoanei iubite si a copiilor. Stii sa te bucuri de aerul de sarbatoare, numai ca ai in jurul tau oameni care vor sa-ti strice petrecerea. E posibil sa ai parte de reprosuri sau de discutii in contradictoriu. Intr-un fel, cam esti us la zid si ti se cere socoteala. Pozitia si principiile tale se clatina, asa ca esti pus in situatia de a da inapoi si de a accepta niste adevaruri.

Scorpion

Tu iti cauti un cuib weekendul acesta, simti nevoia sa te simti ca acasa oriunde te-ai afla. De aceea, ai nevoie in jurul tau de oameni in fata carora sa-ti poti deschide sufletul, cu care sa te simti in largul tau. Esti una dintre cele mai domestice zodii de Sarbatori, preferand sa joci rolul gazdei decat pe cel al oaspetelui. Se creeaza acum o legatura speciala cu familia, cu parintii, dar si cu cei apropiati care nu mai sunt in viata, pentru care ai putea sa aprinzi lumanari. Tocmai acum sanatatea e cam subreda, mai ales oasele si articulatiile fiind sensibile. Incearca sa te odihnesti si sa stai cat mai mult doar cu tine.

Sagetator

Vorba lunga, saracia omului. Iar pe tine tocmai acum te apuca discutiile si sfaturile. Mai mult, esti intr-o continua stare de agitatie, stai sa dai pe foc. Te apuci de mai multe treburi deodata si, din neatentie, risti sa arzi prajitura sau sa scapi prea multa sare in oala. Ia lucrurile pe rand, respira mai des si nu te intinde mai mult decat poti. Daca te dai peste cap sa impresionezi, e posibil sa-ti para pe urma tot tie rau. E bine sa nu contezi pe vorbele celorlalti, pentru ca unele planurri nu au cum sa iasa. E posibil ca unii oameni din anturaj sa se razgandeasca si sa te trezesti intr-o alta formula decat credeai.

Capricorn

Chiar daca sustii ca nu e asa, e imposibil sa nu ai tu un mare dar special! Iar weekendul acesta, il pui in aplicare sau macar il descoperi. Esti in situatia de a da lectii familiei, de a crea o atmosfera inedita, de a da tonul unor relatii in conditiile inpuse de tine. E posibil ca tot acum sa intri in posesia unor bani, cand te asteptai mai putin. Familia este cea care te sustine si te sponsorizeaza. Cu toate acestea, e posibil sa te opui unor initiative ce vin din partea celor de acasa. Te poti inchide la niste evenimente sociale si refuzi sa participi. Preferi sa faci ce-ti spune sufletul tau, dar e recomandat sa-ti supraveghezi limbajul.

Varsator

Tu petreci Pastele cu Luna in zodia ta. Ambele zile de weekend te gasesc in forma maxima, dornic de exprimare, pus pe fapte mari. Si chiar ai aplomb, ai capacitatea de a initia discutii, de a fi convingator, de a-i aduce pe ceilalti in punctul unde doresti tu. Tu esti cel care da tonul, asa ca te caracterizeaza spiritul de initiativa. Esti prins intre drumuri si o corespondenta asidua. Partea mai putin placuta e ca ai de furca cu prejudecatile si ideile rigide ale celorlalti. Iti dai seama ca exista niste tipare de gandire pe care ai vrea sa le schimbi. Nu incerca cu forta! Vorbeste mai bine din experienta ta de viata!

Pesti

Pentru tine, Pastele vine cu sentimente de purificare si de eliberare. Chiar ai nevoie sa-ti deschizi sufletul acum, sunt oameni pe care e cazul sa-i ierti, sunt situatii complicate cu care trebuie sa te impaci. Atitudinea plina de compasiune ii poate lua nste poveri de pe suflet. De asemenea, e cazul sa te intorci la Dumnezeu, sa-ti dai seama ca nu inatmplator ti se intampla tot ce ti se intampla acum. Poate fi si un test al credintei. Ai incredere ca totul va fi spre binele tau! Multe din framantari au legatura cu banii, cu niste sume intarziate ori cu imprumuturi nereturnate. Bucura-te si lasa in pace ziua de maine!

Valeriu Panoiu, astrocafe.ro

×