x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, joi 14 noiembrie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, joi 14 noiembrie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

13 Noi 2013   •   21:36
Horoscop zilnic, joi 14 noiembrie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla


_____________________

Berbec
Ziua de astăzi, prin experienţele pe care ţi le dăruieşte, te poate provoca să schimbi direcţia în privinţa unor relaţii profesionale sau a unei abordări mai vechi faţă de carieră. Poate că îţi doreşti ceva mai mult timp, mai multă libertate, iar acum e momentul să cauţi o cale prin care să le obţii. În această perioadă, relaţiile profesionale şi colaborările pot fi într-o continuă transformare, chiar revoluţie. Unele se transformă sau se rup, iar altele noi încep.

Taur
E posibil ca astăzi să te confrunţi cu consecinţele unor alegeri neinspirate sau inadecvate pe care le-ai făcut în trecut. Dacă ai persistat în nişte obiceiuri dăunătoare în ce priveşte alimentaţia, programul de lucru, stilul de viaţă în general sau ai alimentat tot felul de gânduri negative, e posibil ca toate acestea să producă efecte precum oboseală, dureri în corp, lipsă de vitalitate, instabilitate emoţională… sau întârzierea rezultatelor pe care le vizezi în plan concret. E timpul să faci un pas înapoi, să te uiţi cu atenţie la toate acestea şi să-ţi acorzi mai multă atenţie, grijă şi compasiune.

Gemeni
Adevărate revoluţii au loc, în această perioadă, în ce priveşte anturajul, cercul de cunoştinţe şi de prieteni, dar şi proiectele tale. Evenimentele te scot din obişnuinţă, te provoacă să priveşti diferit relaţiile, să schimbi unghiul de vedere şi percepţie. Unele relaţii se cer reevaluate, prin prisma unor informaţii care ajung la tine. E posibil să revii asupra unor alegeri trecute, pentru a le schimba şi a îmbunătăţi o relaţie, dar la fel de posibil este ca o alta să se rupă, poate datorită divergenţelor majore de viziune în ce priveşte o afacere.

Rac
Deşi te poţi trezi în mijlocul unor tensiuni în zona profesională, între tine şi o persoană autoritară, e posibil ca acestea să fie canalizate într-o direcţie benefică, dacă eşti dispus să fii flexibil, adică să nu te cramponezi de “dreptatea” ta. Oricum, în aceste zile, vrei nu vrei, e necesar să faci loc unor idei şi posibilităţi noi, renunţând la unele vechi, în ce priveşte colaborările, asocierile, cariera. Cu cât te deschizi mai mult către nou şi necunoscut, cu atât mai uşor şi eficient vei trece prin schimbările iminente de acum.

Leu
Este o zi în care lucrurile par să fie în dezordine şi confuzie. Toate par să se schimbe sau, în orice caz, unele zone de viaţă trec prin cutremure serioase. De aceea, nu e cel mai bun moment să iei decizii majore şi nici să te ocupi de chestiuni care necesită meticulozitate şi concentrare pe detalii, ci mai degrabă să priveşti şi să accepţi ceea ce este. În scurt timp, vei avea mult mai multă claritate în privinţa căii de urmat şi alegerilor de făcut. Ai încredere, chiar dacă acum nu vezi nimic la orizont.

Fecioara
Astăzi eşti înclinat spre cercetare, spre a descoase oamenii sau a pătrunde în profunzimea unor situaţii pentru a vedea şi cunoaşte cauzele reale ale acestora. Atenţie la indiscreţie, însă! Poţi foarte uşor să dai naştere la tensiuni care vor greu de gestionat. Toată pasiunea care se descătuşează acum poate fi folosită pentru a consolida o relaţie amoroasă şi/sau pentru a pune bazele unui proiect creativ.

Balanţă
Relaţiile cu cei din jur, mai ales cu apropiaţii şi familia, sunt testate în această perioadă, în sensul că apar provocări, tensiuni, chiar rupturi. Nu e cel mai bun moment pentru a forţa lucrurile şi a grăbi cumva concluziile, pentru că încă e nevoie de timp să înţelegi ce se întâmplă, unde nu ai fost atent, ce ai omis în relaţiile acestea. În schimb, e momentul oportun pentru a te orienta mai mult către sine şi a schimba ordinea priorităţilor în viaţa ta.

Scorpion
Ţi se ascute capacitatea de a vedea lucrurile dincolo de ce par a fi, eşti extrem de senzitiv, dar şi convingător fără a folosi prea multe cuvinte. Oamenii sunt inspiraţi de ideile tale, dar mai ales de energia ta. S-ar putea că în aceste zilesa te trezeşti că eşti contactat de o mulţime de oameni, fără vreun motiv anume. Ei doar simt că ai ceva să le dăruieşti, se simt bine în energia ta, chiar se pot vindeca de ceva. Pe de altă parte, există o uşoară agitaţie, poate chiar un disconfort fizic, datorită schimbărilor în care te afli sau urmează să vină.

Săgetător
Eşti într-o perioadă în care curajul este la cote înalte. Îndrăzneşti şi rişti mai mult, în afaceri sau în orice alte demersuri prin care te poţi afirma şi poţi avea beneficii materiale. Dispare frica, dispar o serie de bariere care te ţineau pe loc. Totuşi, nu sunt indicate, în aceste zile, speculaţiile la limita legii sau jocurile de noroc. Este însă un moment bun pentru a face cunoştinţă cu resursele tale, cu vreun talent de care n-ai fost conştient sau de abilităţi pe care nu le-ai folosit.

Capricorn
Chiar dacă încă nu ai avut parte de schimbări concrete, vizibile, simţi că ceva se schimbă în mod fundamental în viaţa ta. Este un sentiment puternic de nou, de transformare, de restructurare interioară. De aici neliniştea care se poate manifesta prin gesturi şi reacţii ciudate în relaţiile cu cei apropiaţi şi cu familia. Nu e momentul pentru decizii importante, în schimb ţi-ar fi de folos să schimbi ceva în ce priveşte obiceiurile zilnice, să rupi rutina prin activităţi care-ţi fac plăcere.

Vărsător
E posibil că unele cuvinte, informaţii, veşti sau reacţii ale celor din jur, să te ia prin surprindere, astăzi. Lucrurile se tot schimbă, apar tot felul de informaţii neprevăzute, astfel că nu prea îţi poţi urmări agenda stabilită pentru astăzi. Totuşi, e posibil că totul să fie în avantajul tău, de aceea, e recomandat să fii cât poţi de flexibil şi să iei în calcul toate cele ce apar în drumul tău astăzi, fără a te grăbi să le etichetezi, să concluzionezi şi să iei decizii radicale. Doar aşteaptă.

Peşti
Pentru tine, astăzi pot exista semnale interioare şi exterioare puternice care te avertizează că e momentul să eliberezi din strânsoarea unor compromisuri relaţionale. Acolo unde există complacere, vor ieşi la iveală toate fisurile adunate în timp şi nu vei mai putea să te prefaci că nu le vezi. Dar dincolo de agitaţia şi frământările aferente, este un punct important acesta în care te afli, pentru că de aici poţi face noi alegeri şi poţi începe să creezi în acord cu inima ta.

Astrolog Nicoleta Svârlefus 
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro

________________________________________

Vrei un horoscop personalizat? Click aici!


×