x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, joi 17 aprilie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, joi 17 aprilie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla

17 Apr 2014   •   00:14
Horoscop zilnic, joi 17 aprilie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla


Berbec
Starea ta emoţională poate fi astăzi destul de încărcată, întâmpinând blocaje ce pot avea ca sursă vechi relaţii. Cum însă e mai uşor să cauţi vinovaţi, ar fi indicat să te fereşti de discuţii tranşante cu partenerul tău şi să te concentrezi pe eliberarea stărilor de anxietate. Fii mai înţelegător cu cei din familie şi oferă-le sprijinul necesar, mai ales din punct de vedere moral.

Taur
Poate nu te simţi astăzi prea încrezător în şansele de a convinge pe cineva să te susţină în proiectele tale, dar este o chestiune de moment. Şansele chiar există în această perioadă, trebuie doar să înveţi să te foloseşti de latura emoţională. La serviciu, nu poţi să ai numai tu dreptate. De aceea, evită tendinţa de a-i critica pe ceilalţi şi încearcă să fii deschis şi la alte păreri.

Gemeni

Ziua de astăzi e potrivită pentru ducerea la bun sfârşit a treburilor deja începute şi mai puţin pentru a demara ceva nou, iar întreţinerea bunelor relaţii cu persoanele cu autoritate îţi poate aduce stabilitatea dorită. Te-ai putea simţi oarecum lezat că persoana iubită sau copiii tăi au alte planuri care nu concordă cu ale tale, dar poate tu eşti cel care are aşteptări exagerate.

Rac
Momentele de pasiune pot trece astăzi uşor în extrema cealaltă, fiind urmărit de stări apăsătoare de neîncredere. Fără să dramatizezi prea mult, încearcă să păstrezi o imagine realistă a vieţii tale afective. Axarea pe dezvoltarea din punct de vedere spiritual te poate ajuta să rezolvi într-o manieră elegantă tensiunile pe care le resimţi în relaţiile cu cei apropiaţi.

Leu
Poate pare plicticos, dar a te ocupa astăzi de rezolvarea treburilor casnice poate fi soluţia care să te ferească de eventuale discuţii cu rudele. Faptul că-ţi e greu să accepţi şi viziuni diferite poate constitui un dezavantaj, iar contrele verbale nu îţi sunt tocmai avantajoase. Însă, timpul petrecut cu tine însuţi e benefic pentru a defini zona ta de confort emoţional.

Fecioara
Ziua se anunţă destul de încărcată, dar fiindcă traversezi un moment în care simţi să fii mai rezervat în declaraţii, alege o altă zi pentru acţiunile care necesită exprimarea dezinvoltă. Analizează în detaliu proiectele pe care doreşti să le demarezi în viitor, mai ales dacă implică relaţia cu băncile şi ascultă-ţi intuiţia. Dacă ai răbdare, vei găsi oamenii care să te ajute.

Balanţă
Banii îţi pot da astăzi teme de nelinişte, putând să te simţi nesigur de starea ta financiară sau poate eşti mai puţin dispus să cumperi lucruri nefolositoare. Relaţia cu partenerul de cuplu poate fi condimentată cu repunerea pe tapet a vechilor nemulţumiri, dar măcar cele de la locul de muncă par să-ţi aducă satisfacţie sau chiar ocazia de a atrage atenţia cuiva important.

Scorpion
Starea ta de spirit poate fluctua astăzi, fiind mai uşor de descurajat ca de obicei, mai ales dacă nu găseşti un numitor comun cu colegii sau colaboratorii tăi. Pentru a te distrage de la aceste surse de anxietate, poţi încerca să-ţi imaginezi cu lux de amănunte cum va arăta viitoarea vacanţă sau te poţi întreba ce activitate ţi-ar aduce un plus de bucurie în viaţa ta.

Săgetător
Ziua e indicată relaxării şi detoxifierii, atât fizice dar mai ales mentale. Emoţiile nocive care te inhibă le poţi înlătura mai uşor alegând să te retragi undeva unde te simţi confortabil şi să poţi reflecta la provocările unor proiecte pe care vrei să le demarezi. Fii deschis să asculţi şi părerea persoanei iubite dar şi ale copiilor, fără să te simţi provocat la modul personal.

Capricorn

Poate eşti sceptic privind şansele tale de reuşită, dar dacă eviţi situaţiile conflictuale şi nu încerci să-ţi provoci şefii, ai mai multe şanse să-ţi păstrezi alături susţinătorii. Poţi câştiga printr-o exprimare sinceră şi manierată inima partenerului de cuplu şi ar fi indicat să-ţi propui pentru relaxare la sfârşit de zi, o activitate socială într-un cerc intim de prieteni.

Vărsător
Nu încerca să fii mai aspru decât este cazul atunci când îţi evaluezi statutul şi evoluţia ta şi concentrează-te pe ceea ce este important, nu pe ce zice lumea. Atmosfera bună cu cei de la locul de muncă îţi poate oferi satisfacţie şi poate da măsura valorii relaţiilor interumane la care ai lucrat până în prezent. Deşi provocatoare, disputele verbale nu-ţi sunt avantajoase.

Peşti
Dacă traversezi momente de îndoială priviind propriile convingeri, este doar o chestiune trecătoare, iar calea cea mai simplă de a-ţi descoperi menirea este să fii cât mai mult alături de cei pe care-i iubeşti. Probabil vrei să încerci ceva nou ca sursă de venit, dar mai întâi ar fi indicat un bilanţ financiar, rezumându-te deocamdată la tatonarea terenului pentru asocieri viitoare.

Astrolog Ana Ozsvath
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro


________________________________________

Vrei un horoscop personalizat? Click aici!


×