x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, joi 18 octombrie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, joi 18 octombrie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

17 Oct 2012   •   19:27
Horoscop zilnic, joi 18 octombrie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla
Berbec
Luna se află astăzi în Săgetător şi îţi activează zona convingerilor şi a studiilor superioare. Astăzi, mai mult că oricând, dispui de o mare încredere în tine. Eşti înclinat către studiu, religie sau filosofie. Îţi place să dezbaţi, să îţi susţii cu vehemenţă punctul de vedere sau ai putea lupta pentru promovarea unui ideal. Eşti extrem de spontan şi plin de surprize.

Taur
Conjuncţia Lună-Marte, proiectată în zona transformării şi a câştigurilor financiare provenite din asocieri, te face foarte ambiţios şi hotărât să îţi ceri drepturile financiare cuvenite din colaborările în care activezi. Dispui de o intuiţie foarte bună, eşti pragmatic şi, într-un fel sau altul, reuşeşti să îţi atingi scopurile, deşi surprize pot apărea la tot pasul.

Gemeni
În cazul tău, conjuncţia dintre Lună şi Marte energizează relaţiile şi parteneriatele oficiale. Îţi place să priveşti relaţiile că pe o aventură, fie că este vorba despre cele intime sau cele profesionale. Dispui de o doză mare de egoism, cauţi libertatea şi acţionezi în conformitate cu dorinţele personale, neglijându-i pe ceilalţi. Ţine cont de sfaturile familiei sau ale apropiaţilor.

Rac
Stimulat de Luna în Săgetător în zona muncii şi a rutinei zilnice, astăzi ai parte de multă acţiune la serviciu. Volumul de muncă este foarte mare, dar nu te împaci foarte bine cu ideea de rutină şi ai tendinţa de a evada. Îţi place să faci lucrurile în felul şi în ritmul tău, iar, spre norocul tău, şeful pare să fi înţeles acest lucru, aşa că te susţine şi îţi dă mână liberă.

Leu
În ceea ce te priveşte, Luna în Săgetător activează zona iubirii şi a copiilor. Dispui de multă energie fizică şi este o zi favorabilă pentru sport, distracţii sau orice formă de reconfortare în aer liber, care să implice competiţie. Viaţa intimă se bucură de pasiune, dinamism, şi ai putea pleca pe neaşteptate într-o vacanţă îndepărtată împreună cu persoana iubită sau cu copiii.

Fecioară
Având Luna în Săgetător proiectată în zona familiei şi a locuinţei petreci mult timp acasă, alături de cei dragi. Eşti un bun gospodar, eşti foarte atras de activităţile domestice şi ai putea simţi să îţi reamenajezi locuinţa, astfel încât să câştigi mai mult spaţiu. Cu sprijinul familiei sau al apropiaţilor ai putea atrage unele câştiguri financiare sau poate o moştenire.

Balanţă
În cazul tău, conjuncţia Lună-Marte îşi pune amprenta asupra mentalităţii şi a modului în care comunici. Cuvintele îţi sunt pline de entuziasm, îţi place să studiezi şi ai capacitatea de a-i inspira pe ceilalţi atât prin discurs, cât şi prin scrierile tale. Te apropii uşor de oameni şi atragi parteneri de discuţie ingenioşi, originali şi nonconformişti.

Scorpion
Luna în Săgetător îţi activează zona banilor proveniţi din munca proprie şi a securităţii materiale. Schimbând ceva în rutina zilnică sau în modul în care faci lucrurile, ai putea atrage unele câştiguri financiare neaşteptate, ca urmare a eforturilor depuse. Pe cât de uşor vin banii spre tine, pe atât de uşor ai tendinţa de a-i cheltui. Răfaţă-te din plin şi bucură-te de reuşită.

Săgetător

Zodia ta găzduieşte astăzi Luna şi îţi atrage atenţia asupra a cine eşti, a felului în care arăţi şi te proiectezi în ochii celorlalţi. Dispui de multă energie, eşti plin de iniţiativă şi este o zi foarte bună pentru sport, distracţii sau plimbări în natură. Adori aventura, iar persoana iubită îţi este alături şi te alintă cu surprize plăcute. Evită conflictele cu partenerii profesionali.

Capricorn
În cazul tău, Luna în Săgetător activează zona izolării şi a introspecţiei. Astăzi poţi simţi să stai retras şi să te reculegi departe de ochii lumii, poate chiar într-un lăcaş de cult. Nu prea ştii cum să gestionezi sensibilitatea pe care o resimţi şi eşti reţinut în manifestare. Acasă te bucuri de înţelegerea familiei, dar preferi să ţi se dea libertate şi să fii lăsat în pace.

Vărsător
Pe tine, Luna în Săgetător, plasată în zona prietenilor şi a anturajului, te face foarte popular şi dornic de socializare. Te manifeşti că un prieten entuziast şi dornic de distracţii. Eşti apreciat pentru originalitate şi nonconformism, dar eşti destul de pragmatic şi îţi defineşti scopurile personale pentru viitor, fără a te lăsa influenţat de cei din jur în îndeplinirea lor.

Peşti

Luna în Săgetător te stimulează în zona carierei şi a prestigiului social. Abordezi cariera cu entuziasm şi s-ar putea ivi unele contacte sau influenţe profesionale din străinătate. Îţi place şi reuşeşti să te faci remarcat în public, pentru soluţiile ingenioase pe care le găseşti. Încrederea ta în tine primeşte influenţe pozitive. Ai putea atrage unele câştiguri din munca proprie.

×