x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, joi, 2 aprilie 2015. Fii gata sa renunti la anumite tipare de gandire!

Horoscop zilnic, joi, 2 aprilie 2015. Fii gata sa renunti la anumite tipare de gandire!

01 Apr 2015   •   19:33
Horoscop zilnic, joi, 2 aprilie 2015. Fii gata sa renunti la anumite tipare de gandire!
Berbec  
Extinderea orizonturilor pare sa fie astazi mult mai usor de atins, cu conditia sa acorzi suficienta atentie detaliilor si sa iti setezi obiective practice si tangibile. Este un moment bun, mai ales in prima parte a zilei, pentru a lua decizii intelepte si a planifica pe termen lung un demers care vizeaza studii aprofundate, calatorii si relatia cu strainatatea. Dozeaza-ti eforturile si fii atent la starea de sanatate. 

Taur

Daca esti atent, astazi poti echilibra in mod armonios cerintele practice ale vietii de familie cu necesitatea de a te bucura de viata, luand mai mult contact cu natura, imbinand utilul cu placutul. Pana spre orele pranzului, zi favorabila pentru a pune la punct un plan de investitii care vizeaza casa si familia, dar de a carui parcurs este indicat sa nu mentionezi la prea multe persoane. 

Gemeni
Astazi te poti implica in activitatile care au legatura cu rudele, mai mult sau mai putin apropiate dar si in punerea la punct a propriei case. Nu te sfiesti sa faci publice planurile tale, ba chiar esti plin de entuziasm si ai sanse mari sa-ti convingi si prietenii sa adere la ele. Totusi, ar fi bine daca ai folosi prima parte a zilei pentru a lua cele mai inspirate si bine gandite decizii de parteneriat. 

Rac
Atentia la detalii si pragmatismul in comunicare iti maresc astazi sansele de a obtine o negociere avantajoasa asupra maririi salariului sau obtinerii de alte beneficii ca urmarea a aprecierii publice a propriei valori. Iar daca prezinti sefilor un plan cu bataie lunga si bine sustinut de argumente, cu atat mai mult ai de castigat. Foloseste energia favorabila de dimineata iar seara, permite-ti sa te relaxezi. 

Leu
Daca vrei sa atragi atentia, alege sa te pui in valoare prin investitii atente, cu caracter practic, fara insa a face rabat de la calitate. Este un moment favorabil sa iei in serios perfectionarea intr-un anumit domeniu, un schimb de experienta care presupune deplasarea in strainatate sau pur si simplu dezvoltarea creativitatii prin contactul cu oameni noi. Singura conditie este sa-ti organizezi un plan. 

Fecioara 

Desi esti inca destul de mult sub influenta emotiilor, astazi te poti folosi de acestea si de ceea ce iti transmite propriul corp pentru a lua pauzele necesare relaxarii, fie calatorind, fie evadand cumva din cotidian. Astfel, poti analiza in liniste, fara graba, ce oportunitati ai la dispozitie pentru a face anumite investitii care privesc casa dar si a lua deciziile potrivite in relatia cu familia. 

Balanta
Chiar daca ti-ai facut planuri indraznete alaturi de partenerul tau, poate chiar participarea la activitati mondene, astazi ar fi indicat sa pui accent mai mult pe relaxare si pe refacerea rezervelor energetice ale organismului tau. Un rastimp petrecut in liniste iti poate mari sansele de a analiza si a lua decizia cea mai inteleapta in privinta unei discutii importante cu cineva apropiat sau din familie. 

Scorpion
Astazi esti destul de pragmatic in privinta planurilor tale dar si a sustinerii pe care te bazezi de la ceilalti. Totusi, investesti in continuare multa energie in proiectele de la locul de munca, fiind increzator in reusita acestora. O discutie cu colegii, mai ales in prima parte a zilei, in care esti dispus sa si asculti, iti poate fi favorabila pentru a lua cele mai mature decizii. 

Sagetator
Cariera ta este privita cu seriozitate si ai nevoie mai mult ca oricand de rezultate practice cu care sa iesi in lume. Ai putea lua in considerare transformarea unui hobby in ceva serios prin participarea la anumite specializari, dar la fel de bine, iti poti lua inima-n dinti si a concepe un plan de dezvoltare personala bine gandit, care sa reflecte procesele de maturizare prin care treci. 

Capricorn 
Fii gata sa renunti la anumite tipare de gandire si vei vedea ca poti dobandi o mai mare claritate a rationamentelor dar si sansa de a iesi cumva in avantaj, in special daca acestea privesc decizii legate de familie, casa, mosteniri sau partaje. Atentia la detaliile unor aspecte juridice poate face diferenta si ar fi indicat sa profiti de prima parte a zilei pentru a te ocupa de acestea. 

Varsator
Esti activ in zona de comunicare, vrei sa fii la fel de original, insa astazi nu ar fi indicat sa te cramponezi de ideea de perfectionism care mai mult te poate angoasa decat incuraja. Ai incredere ca iti pot iesi in cale persoanele potrivite insa mai trebuie sa te concentrezi pe sustinerea planurilor tale de viitor prin decizii rationale si prin asumarea unor eforturi care sa duca la rezultate notabile. 

Pesti 
Zona parteneriala fiind activata, esti motivat sa faci rapid impresie la locul de munca dar si sa privesti lucrurile intr-o maniera cat de poate de cerebrala, bazata pe lucruri concrete si decizii mature. Important este sa gasesti un mod de a te pune in valoare iar o discutie cu un superior despre o marire de salariu sau poate chiar o avansare, are mai multe sanse de reusita in prima parte a zilei. 


Astrolog Ana Ozsvath
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
____________________________________

Astrocafe.ro te invita la Workshop-ul transformational: Un nou TU. Innoieste-ti Viata! 
Un eveniment organizat de Dr. Nicoleta Svârlefus


Citeste despre DESTINUL TAU
Horoscopul babilonian, cel mai vechi sistem astrologic cunoscut omenirii


Horoscop iudaic - Intelepciunea evreilor de a prevedea viitorul

Vrei un horoscop personalizat? Click aici!

×