x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, joi 21 august 2014. Leii trebuie să fie atenţi la deciziile luate în zona financiară

Horoscop zilnic, joi 21 august 2014. Leii trebuie să fie atenţi la deciziile luate în zona financiară

20 Aug 2014   •   23:58
Horoscop zilnic, joi 21 august 2014. Leii trebuie să fie atenţi la deciziile luate în zona financiară
Berbec
Atenţia acordată căminului şi dorinţa unui confort sporit se pot concretiza astăzi printr-o activitate susţinută de a sonda piaţa pentru o eventuală achiziţie, fiind acum atent la cele mai mici detalii care fac diferenţa dacă merită sau nu să investeşti. Şi, chiar dacă vei constata că implicarea ta nu este atât de apreciată precum ai dori, nu strica dispoziţia celorlalţi cu nemulţumirea ta.

Taur

Ziua e propice pentru a discuta ceea ce ai pe suflet cu persoana iubită. Totuşi, deşi e indicat să fi cât mai explicit în privinţa necesităţilor tale emoţionale, încearcă să o faci într-o manieră care să nu trădeze teama de a nu ţi se răspunde pe măsura profunzimii sentimentelor tale. Gestionează-ţi constructiv temerile şi eventualele resentimente, dar nu uita esenţialul.

Gemeni
După o discuţie cu cei apropiaţi, ai putea concluziona că este nevoie de o mai mare implicare a ta la locul de muncă şi de o gestionare eficientă a timpului, astfel încât să poţi obţine siguranţa financiară de care ai nevoie. Este posibil să nu fii prea încântat de cei ce nu te susţin în demersurile tale şi ai câteva ieşiri temperamentale care să-ţi reflecte în mod clar dezamăgirea.

Rac

Deşi foarte uşor de tulburat din punct de vedere emoţional, astăzi pari să fi obţinut un consens între gânduri şi sentimente, ceea ce îţi conferă un avantaj în clarificarea unor subiecte esenţiale care ţin de relaţia cu copiii sau cu persoana iubită. Menţine-ţi sub control impulsurile de moment, mai ales că acestea vor alterna de la accese de posesivitate la cele de respingere.

Leu
Dacă ai de luat nişte decizii în sfera financiară, ia-ţi câteva momente libere în care să decizi care este soluţia optimă în funcţie de toate informaţiile care îţi parvin acum, indiferent pe cei căi. Ţine cont doar de faptul că acestea trebuie să fie în concordanţă cu necesităţile familiei tale. La serviciu, fii pregătit pentru stări tensionate ce-ţi pot modifica rutina şi chiar unele concepţii.

Fecioara
Schimbul de experienţă cu unii amici se poate dovedi benefic pentru toată lumea, de aceea fii deschis să împărtăşeşti dar şi să înveţi de la alţii lucruri practice. Important este să te axezi doar pe aspectele constructive, fără a te pierde în detalii şi acţiuni dispersate. Indiferent dacă simţi că-ţi sunt împărtăşite sau nu ideile creative sau dacă brusc pierzi susţinerea şi speraţa, nu dispera.

Balanţă
Faptul că pui mult suflet şi te bazezi pe vocea intuiţiei în deciziile privind cariera te poate avantaja astăzi inclusiv din punct de vedere financiar, ştiind exact la ce resurse să apelezi şi cum să-ţi rotunjeşti bugetul. În relaţiile parteneriale de orice fel, temperează-ţi manifestările demonstrative şi dorinţa de a fi acceptat şi încearcă să ai mai multă răbdare cu cei din jur.

Scorpion
Nevoia ta de a-ţi lărgi aria de cunoaştere în diferite domenii se împleteşte astăzi armonios cu dorinţa de a te implica activ în acele grupuri de oameni care pot să-ţi ofere informaţiile practice necesare scopurilor tale. Viziunea ta personală trebuie transmisă celor din jur într-o manieră echilibrată, fără a ceda impulsului de a o impune sau doar de a avea un argument cu totul ieşit din tipar.

Săgetător
Atenţia la detalii şi capacitatea de a surprinde subtilităţi de moment pot fi astăzi un avantaj mai ales în relaţiile cu şefii. Şi chiar dacă eşti afectat, nu vei lăsa nimic să se vadă, preferând să-ţi conduci demersurile dintr-un plan secund, toate având ca scop obţinerea unui control mai bun din punct de vedere financiar. În iubire, onestitatea şi lipsa de răbdare pot genera tensiuni.

Capricorn
A fi atent astăzi la ceea ce-ţi transmite partenerul tău şi disponibilitatea de a va împărtăşi unul altuia din experienţele personale poate acţiona ca un liant cu condiţia să nu cazi pe panta posesivităţii sau a luptelor care implică şantajul emoţional. Caută să vă direcţionaţi împreună energia către materializarea planurilor voastre, răspunzând provocării de a insufla un aer proaspăt relaţiei.

Vărsător
Astăzi, dacă eşti atent, poţi capta foarte uşor informaţii care-ţi pot aduce un avantaj în relaţiile cu cei de la serviciu, iar dacă reuşeşti să-ţi mobilizezi forţele, recunoaşterea pentru implicarea trup şi suflet nu va întârzia să apară. Nu te suprasolicita însă şi alege să îţi acorzi pauzele necesare pentru relaxare, altfel riscând să devii irascibil şi veşnic nemulţumit de cei din jur.

Peşti
Alocă timp pentru a fi astăzi cât mai mult alături de copii şi de persoana iubita şi bucură-te de compania acestora plecând în vacanţa mult aşteptată. Dacă alegi totuşi să acorzi prioritate părţii tale artistice pentru a-ţi dezvolta un talent, fii pregătit pentru ambele posibilităţi, fie să ai succes şi să te impui, fie să te repliezi, necesitând schimbarea scalei de valori pe care o ai.

Astrolog Ana Ozsvath
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro

________________________________________

Vrei un horoscop personalizat? Click aici! 


________________________________________


Citeste si
Femeile SEXY ale zodiacului
Se teme nora de limba soacrei? Ce zic astrele despre cum se vor împăca? Citește Zodiacul noră-soacră!
Horoscop financiar pentru lunile iulie, august și septembrie 2014
Horoscopul lui Pinocchio. Cum (ne) mint barbatii, in functie de zodia in care s-au nascut
HOROSCOPUL VACANȚELOR 2014
Care este meseria potrivită pentru zodia ta?
În pat cu astrologul. Află de ce se tem bărbații, în funcție de zodia în care s-au născut
Horoscop... 2 în 1. Cum decurge relația între doi parteneri născuți în aceeași zodie?
La ce vârstă începe fericirea? Află răspunsul, în funcție de zodia în care te-ai născut

×