x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, joi 21 martie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, joi 21 martie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

20 Mar 2013   •   20:57
Horoscop zilnic, joi 21 martie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla
Berbec
Cu Luna prezenţă în Rac, Soarele abia intrat în semnul tău zodiacal şi o conjuncţie Marte-Uranus în curs de formare, trăieşti zile istorice. Astăzi, Luna în Rac te îndrumă spre interior, într-un sondaj al sufletului, spre a descoperi care-ţi sunt adevăratele dorinţe, lucru esenţial, având în vedere avalanşa de oportunităţi şi schimbări ale acestei perioade. Fii gata să îmbrăţişezi noi drumuri şi să iniţiezi schimbările pe care le simţi potrivite.

Taur

Pe tine, Luna în Rac şi aspectul armonios pe care-l formează cu destinul te îndeamnă să consolidezi o relaţie sau un parteneriat. Astăzi, mesajul tău ajunge la oamenii potriviţi, este ascultat şi bine primit. Comunicând clar ce vrei, ce aşteptări ai şi care este viziunea asupra unor relaţii, le poţi ridică la un nivel mai înalt. Pe de altă parte, această perioadă este provocatoare, prin aceea că te forţează să conştientizezi limitele pe care ţi le-ai fixat şi compromisurile făcute.

Gemeni
Având claritate asupra scopurilor tale, dar şi asupra talentelor cu care eşti înzestrat, astăzi poţi folosi eficient o oportunitate care-ţi poate aduce un câştig financiar sau măcar sentimentul de stabilitate în această zonă. În plus, fii atent la informaţiile şi propunerile care vin spre tine. Este o perioadă a expunerii sociale, prin ivirea unor rampe de lansare cum nu ai mai avut de mult timp. Fii gata să ieşi din anonimat şi să faci alegeri nonconformiste.
 
Rac
Te aşteaptă evenimente de zile mari. Dacă eşti un Rac care şi-a învăţat lecţiile lunilor, chiar anilor trecuţi, aceasta este perioada marilor revelaţii, a ascensiunii profesionale şi sociale, a trenurilor astrale rare. Lună în Rac vine astăzi să susţină şi să întregească acest context astral, cu un sentiment puternic că eşti pe drumul cel bun, ceea ce contează foarte mult pentru tine. Fii atent la discuţiile iniţiate astăzi şi la ideile exprimate. Ceva foarte bun poate să iasă din ele.

Leu
Cu atâtea veşti care ajung la tine şi atâtea idei inspirate care-ţi vin, astăzi ai nevoie de spaţiu şi intimitate, de timp numai pentru tine. Asta pentru că e necesar să-ţi conservi energia şi să triezi avalanşa de activităţi, păstrându-le doar pe cele care contează cu adevărat şi merită investiţia de efort şi energie. Oricum, ştii mai bine ca oricând ce ai de făcut, ştii încotro te îndrepţi şi nimeni nu-ţi prea poate sta în cale în aceste zile.

Fecioară
Pentru tine, Luna în Rac poate să însemne câştigarea unui aliat de nădejde într-un proiect sau armonizarea unor relaţii de prietenie. Se pot clarifica neînţelegeri şi poţi deschide nişte uşi la care baţi de mult. Este un moment bun pentru a-ţi face cunoscute activitatea, câştigând astfel mai multă vizibilitate şi clientelă dacă e cazul. Planetele din Berbec pot aduce beneficii neaşteptate prin asumarea unor riscuri mari. Atenţie la mânuirea obiectelor tăioase şi fii prudent la volan.

Balanţă

Luna în Rac activează zona carierei şi prestigiului. Aspectul armonios cu destinul vorbeşte despre alegeri înţelepte pe care astăzi le poţi lua, cu efect pe termen lung. Probabil aceste alegeri, care ţin în special de planul profesional, îţi aduc şi o anumită stabilitate materială pe care o tot cauţi de ceva vreme. E bine de ştiut însă că aglomerarea de planete din Berbec, în zona parteneriatelor, poate aduce surprize şi schimbări în această perioadă. Într-un fel sau altul, viaţa ta conjugală şi cea partenerială iau o nouă turnură.
 
Scorpion
Astăzi eşti cu gândul la viitor, la dorinţele tale cele mai intime. Este o zi în care îţi poate deveni clar care este direcţia potrivită pentru tine, mai ales în ceea ce priveşte planul profesional, unde totul se poate schimba până la finalul acestei săptămâni. Aşteaptă-te la răsturnări de situaţie, la oportunităţi uimitoare, la propuneri tentante. E nevoie de curaj pentru a trece dincolo de confortul siguranţei şi a-ţi asuma riscurile pe care le implică succesul.
 
Săgetător

Ziua de astăzi îţi poate aduce un mic favor, un avantaj, susţinere materială din partea cuiva apropiat sau un cadou. Luna în Rac te susţine în a găsi calea cea mai scurtă către ceea ce-ţi doreşti să obţii, prin urmare lasă-te ghidat de intuiţie şi ai curajul să ceri. Pe de altă parte, nu e deloc neglijabil ce se întâmplă în zona iubirii şi a creativităţii. În această săptămână fie se naşte o pasiune amoroasă, fie o pasiune pentru un proiect nou şi curajos.
 
Capricorn

Ar fi bine să profiţi de încrederea pe care le-o inspiri celor din jur pentru a le împărtăşi planurile tale pentru următoarea perioadă. Ai putea găsi un susţinător onest, un aliat sau sprijinul de care ai nevoie pentru a avansa nişte demersuri oficiale. Segmentul casei şi familiei este extrem de agitat în aceste zile şi e posibil să iei nişte decizii care schimbă radical şi rapid fie raporturile familiale, fie nişte planuri de investiţii, fie chiar domiciliul.
 
Vărsător

În cazul tău, Luna în Rac se aşază în zona muncii, făcând ca activitatea să se desfăşoare cu rezultate foarte bune. Dacă te gândeşti să obţii un avantaj din partea unui şef sau susţinere din partea unei autorităţi, acum e momentul să faci tot ce e necesar. Eşti revendicativ şi convingător, astfel că nimeni nu-ţi poate sta în cale o dată ce ţi-a intrat o idee în cap. Creativitatea este înfloritoare, aşa că nu te sfii să dai glas chiar şi celor mai îndrăzneţe idei, căci nu se ştie cum şi unde prind rădăcini.
 
Peşti
Plasarea Lunii în Rac îţi este benefică, prin aceea că te ajută, pe de o parte, să-ţi exprimi sentimentele, iar, pe de altă parte, să priveşti viitorul într-o lumină mai caldă şi cu mai multă încredere. N-ar fi rău ca astăzi, în mod special, să te concentrezi asupra dorinţelor inimii tale, fiind sigur că au şanse să se îndeplinească. Astfel le îndrumi spre materializare. În altă ordine de idei, zona finanţelor primeşte energia uriaşă a planetelor din Berbec, făcând posibile schimbările radicale, dar benefice, în acest sector.



________________________________________________
● astrolog Nicoleta Svârlefus
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
________________________________________________




×
Subiecte în articol: horoscop zilnic