x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, joi, 28 mai 2015. Indreapta-ti atentia si eforturile spre capitolul financiar

Horoscop zilnic, joi, 28 mai 2015. Indreapta-ti atentia si eforturile spre capitolul financiar

27 Mai 2015   •   19:31
Horoscop zilnic, joi, 28 mai 2015. Indreapta-ti atentia si eforturile spre capitolul financiar
Horoscop 28 mai. Berbec
Relatiile parteneriale iti dau mult de furca astazi. Chiar este posibil, in cadrul unor colaborari sa se modifice termenii si conditiile de desfasurare sau altele sa se finalizeze fara prea multe explicatii. Intr-un anume fel, membrii familiei te sustin in toate demersurile tale, fie ca este vorba despre partenerul de viata, fie despre relatiile profesionale. Tine cont de indemnurile celor dragi si renunta la relatiile si situatiile care te consuma prea mult.

Horoscop 28 mai. Taur
Ai mult de lucru la serviciu, iar colegii nu prea se grabesc sa te ajute. Totusi, cineva din anturajul apropiat, posibil de sex feminin iti va oferi o mana de ajutor cand te astepti mai putin. Totul este sa iti stabilesti prioritatile si sa accepti ajutorul altora. Pe de alta parte ai grija si de sanatatea ta, pentru ca exista riscul accentuarii unor afectiuni ale rinichilor si segmentelor capului. Spre seara, rezerva-ti momente pentru o plimbare in aer liber alaturi de cineva drag.
 
Horoscop 28 mai. Gemeni
Relatiile sentimentale te provoaca mult. Ti se poate reprosa faptul ca esti foarte preocupat de propria-ti persoana in ultima vreme, iar de cei dragi te ocupi in salturi sau deloc. Secretul ameliorarii disonantelor cu cei dragi consta in a le oferi mici cadouri sau chiar sa le vorbesti despre planuri de vacanta. Totusi ai grija sa eviti excesele si promisiunile care te-ar costa prea mult. Deocamdata, contextul astral predispune la tot soiul de razgandiri. 

Horoscop 28 mai. Rac
Ar fi minunat sa iti aranjezi programul de astazi, astfel incat sa petreci mai mult timp cu membrii familei sau trebaluind prin gospodarie. Ai idei bune, spor in toate, iar cei dragi te sustin in orice vrei sa faci. Singurele neplaceri pot aparea dinspre locul de munca. Si la serviciu ai multe de facut. Sefii te vor solicita din plin, de aceea fii prudent. Rezolva prioritatile profesionale si la nevoie apeleaza la ajutorul colegilor. Seara iti va aduce liniste si pace acasa.

Horoscop 28 mai. Leu
Este rost de discutii importante cu persoanele din anturajul apropiat. In mod special vei afla informatii secrete, bine ascunse de ceva vreme in sfera profesionala. Totusi ar fi bine sa asculti si sa vorbesti cat mai putin. Pe de alta parte, nu toate cele aflate astazi iti sunt de folos. S-ar putea sa fii nevoit sa faci cateva drumuri pentru a rezolva chestiuni personale sau profesionale. Printre vorbe si treburi cotidiene, rezerva-ti momente pentru a lectura o carte bune.
 
Horoscop 28 mai. Fecioara
S-ar putea sa primesti ceva bani de pe urma activitatii profesionale pe care o desfasori. De asemenea vin vesti importante legate de conditiile de munca, despre colegi sau despre modificarea sarcinilor de lucru de la serviciu. Totusi nu pune baza pe cele aflate sau discutate acum, pentru ca este loc suficient pentru rasturnari de situatie spectaculoase. Spre seara mergi la cumparaturi alaturi de cei dragi.

Horoscop 28 mai. Balanta
Ziua este favorabila dialogurilor cu sefii si cu reprezentantii institutiilor oficiale care iti sunt de folos in segmentul socio-profesional. Pentru ca starile de sprit sunt fluctuante, fii prudent si evita reactiile exagerate, discutiile ample si asumarea unor responsabilitati care te depasesc. A doua parte a zile iti aduce posibilitati de ingrijire corporala, achizitionarea unor obiecte vestimentare deosebite sau planuri de infrumusetare pe termen lung.

Horoscop 28 mai. Scorpion
Este bine sa fii discret, retras si sa meditezi in tihna la evenimentele si situatiile in care esti implicat. Totusi sunt posibile discutii secrete cu persoane erudite sau cu cele aflate in strainatate. Evita sa iti divulgi planurile si opiniile, mai alese cele care privesc segmentul profesional. Dupa-amiaza odihneste-te si adopta o dieta usoara. Exista posibilitatea accentuarii unor afectiuni vechi, de aceea fii prudent si evita eforturile.

Horoscop 28 mai. Sagetator
Relatiile cu prietenii sunt accentuate. Dialogurile cu aceste persoane iti pot oferi idei si solutii bune legate de plasamantele financiare sau materiale. Cei dragi s-ar putea ofusca vizavi de faptul ca esti dedicat mult prietenilor si parese ca tii cont numai de sfaturile lor. Ar fi bine sa iti imparti echitabil timpul, resursele materiale si nevoile, atat cu prietenii, cat si cu cei dragi. Spre seara, relaxeaza-te al o sueta cu cineva drag si de incredere.

Horoscop 28 mai. Capricorn
Multa animatie este in segmentul profesional. Esti solicitat atat de colegi, cat mai ales de sefi. Exista sansele schimbarii pozitiei tale in cadrul unui grup de lucru. De asemenea poti primi responsabilitati noi. Fii atent la tot ce se petece la serviciu si selecteaza situatiile, colaborarile, relatiile care iti sunt de folos. In acest sens, partenerul de viata sau cineva specializat in chestiunile tale profesionale pot fi cei mai potriviti sfatuitori.

Horoscop 28 mai. Varsator
O zi minunata pentru a stabili calatorii profesionale sau pentru a-ti planifica un curs, un program de instruire necesar la locul de munca. Ai sustinerea colegilor, insa niscai obstacole pot veni din partea celor dragi. Rezerva-ti momente liniste pentru a le explica necesitaea dezvoltarii tale educationale sau a calatoriilor pe care doresti sa le intreprinzi. Pana la urma, toata lumea te va aproba. Dupa-amiaza, lectureaza o carte buna sau vizioneaza o piesa de teatru.

Horoscop 28 mai. Pesti
Indreapta-ti atentia si eforturile spre capitolul financiar. Sunt momente bune pentru a achita facturi, a relationa cu institutiile bancare, a te ocupa de acte, documente, inscrisuri legate de bani si bunuri. Cei dragi vor dori sa profite de pe urma economiilor tale. Fii prudent si lasa emotivitatea deoparte. Spre seara, ti-ar prinde bine sa te plimbi pe malul unei ape si sa meditezi in tihna la evenimentele zilei. Vei fi surprins de cele aflate!

Astrolog Anca Gordin Stoica
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro  
  

×
Subiecte în articol: horoscop horoscop 28 mai