x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, luni 11 iunie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, luni 11 iunie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

10 Iun 2012   •   21:00

● Dr. Nicoleta Svarle­fus, as­tro­log, trai­ner spi­ri­tual, con­silier trans­personal.
Realizator-pre­zentator al rubricii "Horoscop" din cadrul emi­siunii "’Neatza cu Razvan si Dani" – Antena 1; Website: www.astrocafe.ro
--------------------------------------------

Astazi Luna sta in Pesti si formeaza relatii tensionate cu Soarele si cu Marte, facandu-ne emotivi, sensibili, irascibili si nehotarati. Insa evenimentul cel mai important este reprezentat de intrarea lui Jupiter, marele benefic, in Gemeni pentru un an.

BERBEC
E posibil ca vitalitatea sa fie scazuta, iar tu sa treci prin tot felul de stari emotionale. Oricum, incearca sa te degrevezi de unele sarcini. Nu e momentul sa tragi de tine, intrucat starea fizica e fragila. Jupiter intra astazi in Gemeni pentru un an, aducand deschidere in ceea ce priveste comunicarea, deplasarile si studiile.

TAUR
O zi destul de incordata, mai ales sub aspectul relatiilor sociale si comunicarii in cadrul unor intalniri de grup sau relatii de prietenie. Asadar, pe cat posibil, stai departe de intrigi si conflicte. Jupiter in Gemeni inseamna, pentru tine, culegerea roadelor financiare si materiale, in urma a ceea ce ai semanat in ultimul an.

GEMENI
Ziua de astazi este marcata de un eveniment astrologic important, intrarea lui Jupiter in zodia ta, care are loc o data la 12 ani. Asadar, pentru un an de acum incolo, Jupiter va fi catalizatorul actiunilor tale si generatorul de optimism, incredere, libera exprimare de sine. Altfel spus, ai sustinere in tot ceea ce intentionezi.

RAC
Luna in Pesti, prin aspectele pe care le formeaza, te poate face irascibil, hipersensibil si confuz in privinta unor planuri de viitor. Tocmai de aceea e bine sa amani orice discutie importanta si sa fii prudent in ceea ce priveste destainuirile si impartasirile, pentru ca exista riscul sa fii interpretat gresit si taxat. Jupiter in Gemeni inseamna, pentru tine, extinderea constiintei, evolutie spirituala, integrarea unor informatii.

LEU
Pe tine, contextul astral te predispune la imprudente costisitoare, cheltuieli impulsive, chiar neintelegeri pornite de la bani. Jupiter intra in Gemeni, in zona relatiilor sociale, si iti va fi aliat pentru un an in tot ceea ce inseamna relatii publice, promovare, proiecte noi. Iti aduce sustinatori, relatii noi, clientela si expunere.

FECIOARA
O zi destul de incordata, care aduce confuzie, stres si impulsivitate, mai ales in ceea ce priveste relatiile de colaborare, parteneriatele sau asocierile. Ti-e clar ca nu prea mai poti sa te complaci in anumite contexte sociale, chiar daca inca nu stii ce e de facut. Jupiter in Gemeni va activa zona carierei pentru un an si poate aduce reorientare profesionala, expansiune si popularitate.

BALANTA
Astazi ti se ofera prilejul de a ajusta un proiect profesional inceput in urma cu trei saptamani sau o idee pe care atunci te-ai gandit sa o materializezi. Poti vedea ce nu functioneaza, ce nu te inspira si ce poti schimba pentru a te alinia la noua viziune. Jupiter se asaza, pentru un an,in zona strainatatii, cunoasterii superioare si evolutiei, sustinand toate demersurile legate de aceste domenii de viata.

SCORPION
Desi nu e o perioada usoara pentru tine, ziua de astazi fiind precum cireasa de pe tort, experientele pe care le traiesti te ajuta sa lucrezi la increderea in tine. E momentul sa iesi din carapace si sa dai mai departe, cu putere, ceea ce ai invatat si acumulat. Pe de alta parte, instalarea lui Jupiter in Gemeni poate aduce in urmatorul an castiguri facile, afaceri profitabile, daruri si favoruri.

SAGETATOR
O zi aducatoare de multe emotii, razgandiri, agitatie interioara. Probabil te vezi nevoit sa revii asupra unor decizii mai vechi pentru a le ajusta si imbunatati. Jupiter se instaleaza, incepand de astazi, in zodia de vizavi, aducand schimbari benefice in ceea ce priveste imaginea sociala, casatoria, contractele si toate relatiile oficiale.

CAPRICORN
Astazi ai senzatia ca cei cu care interactionezi sunt inconsecventi, se razgandesc de la un moment la altul, cu alte cuvinte, nu prea te poti baza pe nimeni. In acest context, incearca sa nu iei lucrurile personal si sa te adaptezi cu usurinta la schimbari. Jupiter in Gemeni aduce, in urmatorul an, schimbari, oportunitati si evolutie, in zona profesionala.

VARSATOR
E posibil ca astazi sa simti ca banii iti aluneca printre degete. Nu poti controla cheltuielile, pentru ca apar situatii neprevazute care necesita solutii urgente. Vestea buna este ca Jupiter intra in Gemeni, eveniment important pentru tine, pentru ca, timp de un an, sta in casa iubirii si creativitatii, aducand sansa, deschidere si noroc in aceste privinte.

PESTI
Luna sta astazi in zodia ta, insa aspectele ei tensionate indica precipitarea unor evenimente in familie, ciocniri emotionale cu cei dragi si resimtirea acuta a nevoii de a schimba ceva legat de camin si de casa. Nu e cazul sa te grabesti, caci vei avea un an la dispozitie, gratie lui Jupiter in Gemeni, sa schimbi tot ce nu ai avut curaj pana acum.

×