x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, luni 17 septembrie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, luni 17 septembrie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

16 Sep 2012   •   21:00
Berbec
Luna se afla astazi in Balanta si te stimuleaza in zona relatiilor si a parteneriatelor oficiale, fapt care s-ar putea concretiza in noi asocieri care ar putea fi de bun augur pentru tine. Spre seara patrunde in zodia Balantei si Mercur, care in urmatoarele saptamani te va stimula sa iti analizezi in profunzime parteneriatele actuale, sa iti revizuiesti planul de cariera si sa faci unele ajustari.

Taur
Tu primesti influenta Lunii din Balanta in zona muncii si a sanatatii. Relatiile cu colegii de munca par sa fie fructuoase, si ca urmare a eforturilor din ultima perioada ai putea obtine niste beneficii financiare. In urmatoarea perioada, sub influenta lui Mercur in Balanta, iti revizuiesti rutina zilnica, felul in care te administrezi, si este un moment propice pentru o cura de detoxifiere.

Gemeni
Luna in Balanta iti trimite influentele in zona iubirii si a copiilor. Intri usor in conflict cu persoanele de sex opus si ai tendinta sa sufoci cu iubirea ta, deci ai grija la masura. La indemnul lui Mercur, in urmatoarea perioada vei avea de facut unele transformari in felul in care daruiesti si primesti iubirea. Este un moment bun sa renunti la control si la asteptari.

Rac
Pe tine, Luna in Balanta te stimuleaza in zona sufletului si te predispune la hipersensibilitate. Cu sprijinul parintilor ti-ai putea indeplini un ideal legat de strainatate, poate o calatorie initiatica, de mult timp visata. In urmatoarea perioada, Mercur te va spriji sa armonizezi relatia cu familia si sa echilibrezi viata privata cu cea profesionala, prin renuntarea la unele parteneriate.

Leu
Tie, Luna in Balanta iti activeaza zona comunicarii si a gandirii, esti foarte atent si nu iti scapa nimic. Fii ingaduitor cu parintii, in special cu cel de sex opus, ofera-le atentie si sprijin. Mercur in Balanta iti va pastra in atentie, in urmatoarea perioada, mentalitatea si convingerile. Bucura-te de postura de Maestru si impartaseste-ti experienta si cunostintele acumulate colegilor sau subordonatilor.

Fecioara
In ceea ce te priveste, Luna din Balanta iti trimite influentele in zona resurselor si a castigurilor financiare din munca proprie. Fii calm si cumpatat in relatia cu fratii sau cu surorile, nu iti urma impulsul catre conflict. Mercur in Balanta te sustine in cautarea unor noi surse de castig financiar din munca proprie. Fii creativ, deschis si ai putea gasi inspiratie in lumea copiilor.

Balanta
Astazi, Luna este gazduita de zodia ta si iti aduce in lumina atitudinea ta fata de cei din jur. Poti simti o puternica nevoie de intovarasire si socializare, in special in compania femeilor. Evita conflictele cu prietenii si fii cumpatat la cumparaturi. Mercur in Balanta te stimuleaza sa iti revizuiesti modul de a relationa, se cer transformate raporturile cu familia, parintii sau apropiatii.

Scorpion
In cazul tau, ziua de astazi este potrivita pentru actiuni discrete, departe de ochii lumii. Te pricepi foarte bine la gestionarea banilor, in special daca lucrezi in domeniu sau daca esti provocat sa administrezi resursele altora. In urmatoarea perioada, influentat de Mercur in Balanta vei fi atras de latura spirituala a vietii si vei invata sa ai incredere in cunostintele acumulate.

Sagetator
Tie, Luna in Balanta iti activeaza zona anturajului, a prietenilor si te face foarte popular si dorit. Relatiile cu strainii sau strainatatea sunt foarte bune. Foloseste-ti intuitia si atentia distributiva, caci unii oameni nu sunt tocmai binevoitori. Mercur in Balanta te provoaca in urmatoarea perioada sa cauti noi proiecte sau grupuri, in care sa te implici si implicit sa iti schimbi sursele de venit.

Capricorn
Tu esti stimulat de Luna in Balanta in zona carierei. Te bucuri de sprijinul si de bunavointa colegilor si subordonatilor. Ai putea atrage castiguri financiare din asocierile in care esti implicat, dar care pot fi disputate de cineva din anturaj. Mercur in Balanta iti energizeaza axa cariera – familie. Esti stimulat sa renunti la agresivitate si sa iti schimbi atitudinea fata de sefi sau de autoritati.

Varsator
Tu primesti influenta Lunii in Balanta in zona constiintei si a filosofiei de viata. Relatia cu copiii si cu persoana iubita este frumoasa si iti aduce multe bucurii. Fii diplomat in raporturile cu sefii si autoritatile, tempereaza-ti instinctul catre conflict. Mercur in Balanta te stimuleaza sa gasesti modalitati concrete de implementare a cunostintelor aprofundate sau a unor idealuri.

Pesti
In cazul tau, Luna in Balanta se plaseaza in zona intereselor oculte, a transformarii si iti ascute interesul pentru resursele altora. Ai putea intra in posesia unei mosteniri din partea unei rude. Mercur in Balanta iti activeaza axa resurselor si posesiunilor. Este un moment propice sa inveti sa functionezi in cadrul unui grup sau echipe, sa renunti la control si sa primesti inspiratie de la ceilalti.

×