x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, luni 24 noiembrie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, luni 24 noiembrie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla

23 Noi 2014   •   17:47
Horoscop zilnic, luni 24 noiembrie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla
Sursa foto: Horoscop zilnic, luni 24 noiembrie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla

Berbec
Săptămâna debutează cu multă forfortă în sfera profesională. Întâlnirile şi dialogurile cu şefii vor fi furtunoase, deoarece există sarcini de lucru nerezolvate. Aspectele financiare implicate în discuţiile avute astăzi de la serviciu te pot pune pe gânduri. Deocamdată este momentul acţiunii şi mai puţin al câştigurilor aferente. Vor veni şi acestea la momentul potrivit.

Taur
Ziua este favorabilă achitării facturilor, dezbaterilor pe teme financiare cu partenerul de viaţă, rudele sau colaboratorii. Fereşte-te de a-ţi spune planurile de viitor sau de a emite păreri vizavi de investiţiile altora. În a doua parte a zilei, este posibil să iei legătura cu cineva aflat în străinătate sau să te ocupi de aspectele necesare unei călătorii.

Gemeni
Partenerul de viaţă sau o rudă apropiată îţi pot cere ajutorul într-o chestiune financiară. Fie este vorba de a oferi bani cu împrumut cuiva, de a oferi sfaturi, fie de a te ocupa de o moştenire. La rândul tău, primeşti ajutor nesperat de la un coleg de serviciu, care apare pe neaşteptate în preajma ta. Spre seară priveşte evenimentele de astăzi dincolo de aparenţe.

Rac
La serviciu ai multe şi mărunte de făcut şi pe deasupra va trebui să te descurci singur. Colegii mai mult te încurcă, aşa încât fereşte-te de sfaturile sau ajutorul lor material. Dozează-ţi eforturile, pentru că eşti obosit şi nu merită să îţi consumi prea multă energie în câmpul muncii. După-amiază se întrezăresc dispute aprinse cu partenerul de viaţă.

Leu
În prima parte a zilei eşti cu gândul la persoană iubită, copii sau la un hobby. Eşti greu de scos din ale tale. De aceea ar fi bine să îţi aranjezi programul zilei, astfel încât să îţi rezolvi îndatoririle socio-profesionale şi să nu-i necăjeşti pe ceilalţi. După-amiază este posibil să întâmpini neplăceri legate de sănătatea sistemului osos şi articulaţiilor.

Fecioara
Este o zi în care ai sta mai mult acasă, alături de cei dragi. Chiar dacă, din senin, pot apărea discuţii neplăcute, cu puţin efort şi bunăvoinţă veţi ajunge la un numitor comun. Este bine să îţi planifici toate activităţile casnice pentru următoarele patru săptămâni, deoarece ai şi suport astral şi material în acest sens. Spre seară este nevoie să te ocupi fie de copii, fie de persoana iubită.

Balanţă
Săptămâna debutează cu multe discuţii cu persoanele din anturajul apropiat, dar şi cu vizite la rude sau prieteni. Afli informaţii interesante despre unii cunoscuţi, informaţii pe care le-ai putea folosi cu succes în activităţile tale socio-profesionale. Totuşi, înfrânează-ţi tendinţa de a spune chiar tot ce gândeşti şi de a oferi sfaturi, fără să ţi se ceară.

Scorpion
Chestiunile financiare de la locul de muncă te pun pe gânduri. Cu toate că sarcinile de lucru ţi le îndeplineşti corect şi la timp, plata aferentă acestora lasă mult de dorit. Este bine să te mulţumeşti uneori cu satisfacţia lucrului bine făcut. Spre seară, o discuţie cu un prieten de încredere îţi va oferi soluţii viabile de a-ţi îmbunătăţi veniturile.

Săgetător
În relaţiile cu ceilalţi eşti schimbător, acestora fiindu-le dificil să îţi între în voie. Stările sufleteşti ţi le poţi gestiona cu puţin efort şi bunăvoinţă. De aceea, astăzi adoptă o alimentaţie naturistă, ocupă-te doar de treburi uşoare şi programează-te la un salon de întreţinere corporală. Spre seară, ţi-ar prinde bine câteva cumpărături, doar de dragul de a cumpăra ceva drag sufletului tău.

Capricorn
Sănătatea este deficitară pe segmentele ficatului, de aceea fii prudent. Pe de o parte, este bine să te hrăneşti potrivit, iar pe de altă parte, trebuie să îţi dozezi eforturile fizice. De evitat, pe cât posibil consultaţiile şi analizele medicale, deoarece există un risc crescut de erori. În a doua parte a zilei te vei simţi mai bine, însă nu forţa nota.

Vărsător
Este o zi în care pot apărea dezamăgiri, atât din partea prietenilor, cât şi din partea celor care îţi susţin proiectele sau activităţile socio-profesionale. Partenerul de viaţă sau colaboratorii sunt persoanele care te pot ajuta în perioada pe care o traversezi, deoarece sun observatori externi foarte buni deocamdată. Spre seară se recomandă odihnă şi o dietă de sezon.

Peşti
Forfota din domeniul profesional te provoacă mult astăzi. Pe de o parte, şefii te cheamă la raport, pe de altă parte, colegii de muncă îţi obstrucţionează succesul. Ai încredere în forţele tale, ascultă-ţi vocea interioară şi lasă bârfele deoparte. A doua parte a zilei îţi aduce în preajma prieteni şi susţinători adevăraţi. Totuşi evită să vorbeşti prea mult.

Astrolog Anca Gordin Stoica
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
____________________________________
Vrei un horoscop personalizat? Click aici! 

________________________________________

Te-ar putea interesa și
HOROSCOPUL GROAZEI
ZODIACUL ETRUSCILOR. 16 zodii de dinainte de fondarea Romei. Află-ți destinul, după cel mai spectaculos horoscop!
HOROSCOPUL TOAMNEI 2014
HOROSCOPUL DRAGOSTEI
ZODIACUL ȚIGANILOR
Horoscop financiar pentru lunile iulie, august și septembrie 2014
Care este meseria potrivită pentru zodia ta?
În pat cu astrologul. Află de ce se tem bărbații, în funcție de zodia în care s-au născut
La ce vârstă începe fericirea? Află răspunsul, în funcție de zodia în care te-ai născut

×
Subiecte în articol: horoscop