x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, luni, 25 mai 2015. Relatiile sentimentale alcatuiesc tema principala a acestei zile

Horoscop zilnic, luni, 25 mai 2015. Relatiile sentimentale alcatuiesc tema principala a acestei zile

24 Mai 2015   •   18:06
Horoscop zilnic, luni, 25 mai 2015. Relatiile sentimentale alcatuiesc tema principala a acestei zile
Se intrezareste o zi aglomerata la serviciu. Chiar si acasa ai multe de facut. Selecteaza-ti prioritatile si rezerva-ti momente si pentru odihna. Sanatatea este vulnerabila pe segmentele sistemului digestiv. Evita, pe cat posibil consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale, pentru ca exista un risc crescut de erori de diagnostic si tratament. Apeleaza la ajutorul colegilor pentru a-ti indeplini mai usor indatoririle profesionale.
 
Horoscop 25 mai. Taur
Relatiile sentimentale alcatuiesc tema principala a acestei zile. Sunt posibile neintelegeri legate de cheltuielile comune. Fii prudent, deoarece persoanele dragi urmaresc sa se foloseasca de veniturile tale pentru a-si satisface niscai mofturi de moment. La prima vedere ai fi tentat sa cedezi insistentelor sau argumentelor celor dragi. Evita cheltuielile nefondate, chiar daca, deocamdata, te alegi cu oprobiul celorlalti.
 
Horoscop 25 mai. Gemeni
Spre casa si familie ar fi bine sa iti indrepti atentia la inceputul acestei saptamani. Sunt momente bune de a verifica starea echipamentelor casnice si situatia reparatiilor. De asemenea poti discuta cu membrii familiei despre imbunatatirea confortului domestic sau despre achizitomarea unor bunuri patrimoniale valoroase. Insa deocamdata alcatuieste planuri, dezbate cu cei dragi ceea ce vrei sa faci si lasa actiunea propriu-zisa pentru o alta perioada.
 
Horoscop 25 mai. Rac
Saptamana debuteaza cu multa activitate intelectuala. S-ar putea sa fii nevoit sa te ocupi de documente, inscrisuri, corespondenta profesionala sau personala sau sa participi la tot soiul de discutii profesionale. Comunicarea este viciata existand riscul discutiilor sterile si promisiunilor fara acoperire. Astfel evita implicarea emotionala sau asumarea unor responsabilitati care te depasesc. Razgandirile pot fi frecvente.
 
Horoscop 25 mai. Leu
Cu ajutorul prietenilor, veniturile tale din activitatea profesionala pot cunoaste cresteri substantiale. Totusi se pot accentua temerile legate de capitolul financiar. Sunt momente pasagere, dar rolul lor principal este de a te face sa cheltuiesti cat mai putin si sa te obisnuiesti sa pui bani deoparte. Dozeaza-ti eforturile, pentru ca energia vitala este fluctuanta si risti sa o risipesti in actiuni neimportante.   
 
Horoscop 25 mai. Fecioara
Incepe saptamana alcatuindu-ti planuri de viata, abordand un alt stil vestimentar sau pur si simplu propunandu-ti sa faci lucrurile si altfel. Chiar daca grijile sunt accentuate sau ceilalti te provoca din toate partile, tu mergi inainte cu increderea nestramutata ca tot universul lucreaza spre bunastarea ta. Implica-te in treburi personale si mai putin, in limita posibilului, in treburi profesionale. Dupa-amiza rasfata-te cu un masaj sau cu o baie aromata.
 
 
 
Horoscop 25 mai. Balanta
Chiar daca este inceputul saptamanii, o portie buna de odihna ti-ar prinde foarte bine. Posibil ca ultimele informatii si evenimente petrecute sa te fi obosit sau chiar sa te fi bulversat pe alocuri. Ocupa-te numai de treburile prioritare, insa de cele care te solicita putin fizic si mental. Rezerva-ti momente de liniste, departe de zumzetul cotidian si mediteaza in tihna la planuri noi de viitor. Evita consultatiile si analizele medicale!
 
Horoscop 25 mai. Scorpion
Cu toate ca esti atras de prieteni ar fi bine ca astazi sa pastrezi o anumita distanta fata de acestia. Totusi, de la si prin altii poti afla informatii pretioase legate de investitii si institutii financiare. Asculta mai mult si vorbeste strictul necesar. Pe de alta parte nu pleca urechea la tot ce auzi, pentru ca multe informatii sunt distorsionate, iar mentalul tau va prelua doar ce are nevoie. Dupa-amiaza, recreaza-te la o sueta cu cineva drag.
 
Horoscop 25 mai. Sagetator
Este multa valva in segmentul profesional. Sefii vor dori sa te vada si sa te auda, colegii iti cer sprijinul, iar tu va trebui sa te imparti echitabil intre toti. Insa, cel mai important este sa relationezi corect si promt cu sefii. Chiar daca, animozitatile pot atinge cote mari, cu putina bunavointa te vei strecura onorabil printre toate discutiile si evenimentele zilei. Dupa-amiaza, casa si familia iti sunt refugiul cel mai indicat.
 
Horoscop 25 mai. Capricorn
Debutul saptamanii iti aduce multe framantari sufletesti. Poate fi vorba despre o calatorie indepartata, despre unele studii pe care doresti sa le completezi sau sa le finalizezi sau pur si simplu iti doresti un nou stil de viata. Lasa grijile deoparte, pentru ca sunt momente pasagere. Rezerva-ti momente pentru a te relaxa vizionand un film bun, a conversa cu cineva drag sau pentru a te plimba intr-un parc.
 
Horoscop 25 mai. Varsator
In prima parte a zilei se pot ivi provocari serioase din partea celorlalti. Evita discutiile contradictorii, pentru ca sunt momente pasagere si pana la urma totul va fi dat uitarii. Indreapta-ti atentia si eforturile spre a-ti verifica bugetul, veniturile si datoriile. Dupa-amiaza este potrivita achitarii facturilor sau relationarii cu ceilalti pe tema banilor si bunilor comune. Fii prudent, atat cu documentele financiare, cat si cu fiecare ban pe care trebuie sa-l cheltuiesti.
 
Horoscop 25 mai. Pesti
Este bine sa iti alcatuiesti un program de lucru clar si pe care sa-l urmaresti indeaproape. Chiar daca esti solicitat de catre colegi sa rezolvi chestiunile profesionale mai repede, tu actioneaza in ritmul tau. Posibil ca datorita unor probleme familiale sa iti fie dificil sa reactionezi promt la cerintele seriviciului in care activezi. Dupa-amiaza te vei simti mai bine. Partenerul de viata iti doreste compania si sprijinul.
 
Astrolog Anca Gordin Stoica
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
 
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro      

×
Subiecte în articol: Horoscop 25 mai horoscop