x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, marți, 25 noiembrie 2014. Capricornii s-au săturat să ducă pe umeri povara grea a responsabilităţilor

Horoscop zilnic, marți, 25 noiembrie 2014. Capricornii s-au săturat să ducă pe umeri povara grea a responsabilităţilor

24 Noi 2014   •   21:14
Horoscop zilnic, marți, 25 noiembrie 2014. Capricornii s-au săturat să ducă pe umeri povara grea a responsabilităţilor
Berbec 
Principalul subiect care te preocupă, astăzi, este exact dialogul iniţiat cu persoana iubită. Este un dialog necesar, deoarece implică discuţii legate de resursele comune – se pare că trebuie să ajungeţi la un acord. În altă ordine de idei, nu păstra secret ceea ce îţi doreşti. Fii onest, atât cu tine însuţi cât şi cu cei din jur.

Taur 
Dacă apar discuţii între tine şi pertenerul tău/ partenera ta de viaţă, acestea vor avea – cu siguranţă – un impact negativ asuptra relaţiei voastre, în condiţiile în care alegi să te exprimi cu agresivitate. Deşi te simţi de parcă ai escalada un gheţar, ascultă-ţi sufletul şi nu renunţa; în final, vei fi observat că efortul a meritat fiecare clipă de chin. 

Gemeni 
O zi în care trebuie să te fereşti de depresie. Evită a fi "realist" sau "pragmatic"; ai nevoie de zâmbete şi de distracţie că de aer. Într-adevăr, este o zi foarte potrivită pentru a cerceta necunoscutul şi pentru a căuta înţelesuri ascunse (sau secrete), însă, de îndată ce le descoperi s-ar putea ca zâmbetul să dispară de pe faţa ta. Menţine-ţi integritatea cu orice preţ. 

Rac 
În primul rând, este bine să nu uiţi că cei care te iubesc, te iubesc aşa cum eşti, fără a-ţi cere să te schimbi în vreun fel sau să acţionezi în vreun alt fel decât o faci deja. Şantajul emoţional nu va avea niciodată succes. Apoi, în cazul în care eşti implicat într-o relaţie care chiar înseamnă ceva pentru tine, aminteşte-ţi să spui lucrurilor pe nume şi să îţi manifeşti sentimentele. 

Leu 

Este posibil să întâlneşti astăzi pe cineva, o persoană care să-ţi facă inima să tresară. Poate te vei îndrăgosti. Poate doar vei petrece nişte momente minunate alături de cineva care te face să te simţi în al nouălea cer. Însă, niciunul dintre aceste cazuri nu este posibil a deveni realitate dacă nu elimini negativitatea din sufletul tău şi pesimismul din minte. 

Fecioara 
Nu este o zi favorabilă exprimării. Indiferent de provocările pe care le ai, indiferent de ce anume simţi nevoia să spui, nu ceda impulsului de moment de a-ţi spune părerea, atunci când nu eşti întrebat sau când eşti provocat. Rişti certuri imposibil de reparat şi discuţii care nu-ţi fac cinste. Păstrează-ţi părerile pentru tine, astăzi. 

Balanţă 
Totuşi, a nu-ţi manifesta sentimentele şi a nu-ţi spune părerile doar pentru a păstra liniştea în jurul tău, ar putea să nu fie o decizie foarte bună, în ceea ce te priveşte. Se pare că şi priorităţile tale se schimbă, astăzi, din moment ce o rudă apropiată sau un prieten foarte vechi îţi cer ajutorul (ajutor pe care ar fi bine să îl acorzi). Orice s-ar întâmpla, spune adevărul. 

Scorpion 
Poate cam pesimist, poate doar abătut, eşti o persoană cu care puţini oameni se înţeleg, astăzi. Nu este nici o problemă dacă te concentrezi pe rezolvarea problemelor cu adevărat importante, astăzi, însă nu uita să mai şi trăieşti. De altfel, nu circumstanţele şi contextul te limitează cât o fac propriile tale decizii şi gânduri negre. 

Săgetător 
O zi în care ceea ce decizi va avea impact pe termen lung. Este, practic, nouă ta direcţie. În schimb, relaxarea totală vine doar că urmare a unei întâlniri cu o persoană care îţi este foarte dragă. Este posibil a avea parte de un "coup de foudre" care-ţi va face inima să tresalte atunci când te aştepţi mai puţin. Cu alte cuvinte, bucură-te de viaţă, astăzi. 

Capricorn 
Se pare că astăzi preferi să stai ascuns în spatele uşilor, nicidecum să te expui. Deşi te-ai săturat să duci pe umerii tăi povara grea a responsabilităţilor, încearcă să mai rezişti puţin; cât de curând, vremurile grele se vor fi terminat pentru tine. La ceas de seară, însă, se pare că sufletul tău va avea parte de dragoste şi de bucurie, de îndată ce te vei reîntâlni cu persoana iubită. 

Vărsător 
Chiar dacă eşti recunoscut pentru soluţiile inovative pe care le descoperi şi pe care le oferi ulterior, se are că astăzi acestea nu au efect, sau, cel puţin, nu efectul pe care toată lumea îl aşteaptă. Chiar şi aşa, nu-ţi restricţiona creativitatea, deoarece, de mâine încolo lucrurile se vor schimbă. O zi în care ajutorul pecare îl oferi celor care au nevoie de acesta este binevenit. 

Peşti 
Orice povara de natură emoţională ar putea dispărea, astăzi, ca prin minune, în ceea ce te priveşte. Uită toate suferinţele de care ai avut parte în ultima perioadă. Mai ales de teama de a fi rănit. Şi asta deoarece rişti să pierzi foarte multe şanse viitoare – şanse de a fi fericit şi de a iubi cu inima curată. Nu-ţi limita oportunităţile doar din cauza unui trecut care... a trecut. 

Astrolog Alina Cârciumărescu
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
____________________________________
Vrei un horoscop personalizat? Click aici! 

________________________________________

Te-ar putea interesa și
HOROSCOPUL GROAZEI
ZODIACUL ETRUSCILOR. 16 zodii de dinainte de fondarea Romei. Află-ți destinul, după cel mai spectaculos horoscop!
HOROSCOPUL TOAMNEI 2014
HOROSCOPUL DRAGOSTEI
ZODIACUL ȚIGANILOR
Horoscop financiar pentru lunile iulie, august și septembrie 2014
Care este meseria potrivită pentru zodia ta?
În pat cu astrologul. Află de ce se tem bărbații, în funcție de zodia în care s-au născut
La ce vârstă începe fericirea? Află răspunsul, în funcție de zodia în care te-ai născut

×