x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, marţi 4 decembrie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, marţi 4 decembrie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

03 Dec 2012   •   19:52
Horoscop zilnic, marţi 4 decembrie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla
Berbec
Luna poposeşte şi astăzi în zodia Leului şi îţi energizează zona iubirii şi a copiilor. Relaţiile cu apropiaţii sunt destul de tensionate şi există riscul să vă adresaţi cuvinte înţepătoare. Detaşează-te de atitudinea semeaţă, de atotştiutor şi abordează calea smereniei. Încrede-te în oameni căci planează îndoiala şi suspiciunea asupra colaborărilor în care eşti implicat.

Taur

Eşti foarte sensibil, emotiv şi ai tendinţa de a-ţi masca timiditatea prin gesturi teatrale. Te arăţi protector cu membrii familiei, dar şi foarte posesiv. Ai tendinţa de a controla fiecare mişcare a partenerului de viaţă şi nu te abaţi de la manipulare pentru a păstra controlul asupra situaţiei. Evită demararea de noi parteneriate oficiale, până când vei vedea mai clar.

Gemeni
Sub influenţa Lunii din Leu proiectată în zona gândirii şi mentalităţii, abordezi un limbaj protocolar, de “viţă nobilă”. Un coleg de serviciu sau un subordonat îţi stârneşte unele bănuieli şi ai putea demara în taină o investigaţie pentru a depista datele problemei. Nu este o zi favorabilă semnării de noi contracte, iar dacă circuli cu maşina, fii atent la drum.

Rac
Banii şi posesiunile materiale sunt foarte importante pentru tine în cursul zilei de azi. Îţi place să te făleşti cu ce ai acumulat şi te simţi vulnerabil dacă nu ai portofelul plin. Eşti destul de încordat şi îţi recomand să te relaxezi şi să te bucuri de viaţă. Persoana iubită îţi poate stârni gelozia şi puteţi avea discuţii tensionate pornind de la aspecte financiare.

Leu
Luna este găzduită şi astăzi de zodia ta şi îţi dinamizează zona personalităţii, atitudinea şi corpul fizic. Vitalitatea este bună, dispui de multă energie pe care o investeşti în special la locul de muncă. Eşti destul de orgolios şi îţi place ca atenţia şi toate privirile să fie aţintite spre tine. O femeie apropiată îţi poate pricinui neplăceri, poate nişte vorbe îţi ajung la urechi.

Fecioară
Ziua de astăzi îţi recomand să o petreci în izolare, făcând doar ceea ce te inspiră. Clipele de introspecţie sunt foarte valoroase, fii prezent la revelaţiile pe care le ai şi direcţionează-ţi conştient gândurile pentru a-ţi răspunde, în sinea ta, la întrebările care te frământă. Fii atent la oamenii cu care intri în contact, fii compasiv şi  evită schimburile de orice natură.

Balanţa
Eşti înconjurat de oameni puternici, influenţi, unii dintre ei având chiar un statut social deosebit. Primeşte această şansă ca pe o binecuvântare din partea Providenţei, care te poate inspiră să îţi sporeşti încrederea în tine, să abordezi viaţa cu optimism şi entuziasm. Chiar dacă nu îţi rezolvi problemele financiare într-o clipă, poţi deveni mai încrezător în ziua de mâine.

Scorpion
Gustul tău pentru autoritate, putere şi recunoaştere socială este stimulat de tranzitul Lunii prin Leu. Manifeşti un orgoliu proeminent, eşti foarte curios de tot ce se întâmpla în jurul tău, dar ai tendinţa de a ţine totul sub controlul tău. Renunţă la suspiciune sau îndoială şi învăţa să fii cooperant pentru ca oamenii să se simtă inspiraţi şi să îţi recunoască autoritatea.

Săgetător
Simţi că ai încredere deplină în ideile tale, în principiile tale morale şi cauţi un public în faţa căruia să ţi le expui. Îţi place să filosofezi pe teme elevate, spirituale şi convins fiind de tot ceea ce spui nu îţi place să fii contrazis. Comunică activ, urmăreşte reacţiile celor din jur şi adaptează-te din mers. Fii deschis şi sincer pentru a atrage acelaşi gen de oameni.

Capricorn
Ai putea fi dezamăgit de rezultatele financiare ale unor activităţi prestate în colaborare, în cazul în care ţi-ai creat aşteptări prea ridicate. Nu eziţi să îţi manifeşti gălăgios nemulţumirea, dacă aşa simţi. Un coleg de muncă ştie cum să te asculte, să te bată pe umăr şi te sprijină să scapi de sentimentul de nedreptate. Alege calea smereniei şi fii recunoscător pentru ce ai.

Vărsător
Relaţiile şi parteneriatele oficiale sunt o provocare pentru tine şi astăzi. Ai tendinţa de a domina, de a avea ultimul cuvânt şi laşi impresia unui om încordat. În plan social, eşti foarte manipulator şi ai putea încerca să pari altceva decât eşti, doar pentru a-ţi păstra imaginea neştirbită. Acceptă-te aşa cum eşti, deschide-ţi inima şi asumă-ţi riscuri controlate.

Peşti
Rutina acestei zile trebuie să fie sub coordonarea ta directă, căci nu îţi plac surprizele şi vrei să ştii în prealabil la ce să te aştepţi. Străinii sau călătoriile în străinătate par să nu îţi fie prea agreabile astăzi. Raporturile cu colegii sau subordonaţii ar putea fi afectate de aerul de superioritate pe care ţi-l arogi, fapt pe care îl resimţi prin ostilitatea celorlalţi.
________________________________________________
● Dr. Nicoleta Svarle­fus, as­tro­log, trai­ner spi­ri­tual, con­silier trans­personal. 
Realizator-pre­zentator al rubricii "Horoscop" din cadrul emi­siunii "’Neatza cu Razvan si Dani" – Antena 1; Website: www.astrocafe.ro 
________________________________________________

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic