x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, marţi 12 noiembrie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, marţi 12 noiembrie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

11 Noi 2013   •   21:46
Horoscop zilnic, marţi 12 noiembrie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla


_____________________

Berbec
În ciuda faptului că în ultima perioadă ai muncit mai mult decât te aşteptai, nu te gândi să îţi iei o vacanţă tocmai acum, când lucrurile merg atât de bine. Există şansa să ratezi oportunităţi cu care nu te vei mai întâlni prea curând. Cel mai bine ar fi să îţi vezi de treabă cu aceeaşi dăruire ca şi până acum.

Taur
O zi în care ţi se pare că trebuie să îi protejezi pe toţi cei din jurul tău, chiar dacă nu acesta este scopul tău actual. Mai ales pe copiii tăi, ori pe acea persoană care ţi-a cucerit inima. Un alt aspect pe care trebuie să îl iei în considerare este acela că, astăzi, ai tendinţa de a spune lucrurilor pe nume, fără a te interesa dacă vorbele tale dor sau nu. Puţină diplomaţie nu ar strica...

Gemeni
O zi în care reuşita de la locul de muncă este condiţionată de starea de bine de acasă. Cu cât te simţi mai fericit, cu atât mai multe lucruri vei reuşi să faci. Vestea bună este aceea că ai parte de susţinerea şefilor. Surprize foarte plăcute pot veni şi din partea colegilor. Ai parte de o zi în care îţi poţi permite să explorezi orice nou orizont ­ o zi pe gustul tău, de altfel...

Rac
Degeaba ai parte de idei noi şi deosebite dacă nu le şi pui în aplicare. Este o zi în care nu suporţi părerile altora, ca atare, aşteaptă-te să existe anumite discuţii în contradictoriu între tine şi oamenii cu care ai de-a face. Cu toate acestea, însă, forţa care te face să fii de neoprit, folosită corespunzător, te ajută să descoperi noi orizonturi, ceea ce pentru tine este echivalentul unei noi vieţi.

Leu
Deschide ochii minţii şi observă-ţi viaţă. Este aşa cum ai vrea tu să fie? Ai parte de ceea ce te face cu adevărat fericit? Căci dacă nu, se poate spune că acum este momentul să începi a schimba câte ceva, eliminând pas cu pas ceea ce nu îţi este benefic. Încă nu îţi permiţi luxul de a ignora realitatea. Nu-ţi lăsa mintea să zburd fără un scop anume.

Fecioara
O zi în care ai tendinţa de a te inspira din vieţile celor de lângă tine. O zi în care trebuie să fii atent cu cine te însoţeşti. Cu toate acstea, este bine să îţi reaminteşti faptul că ceea ce pentru alţii s-a dovedit a fi benefic, pentru tine ar putea reprezenta haosul. Întoarce-te la planurile tale de viitor şi nu te îndepărta pe alte cărări, căci ai putea pierde tot ceea ce ai obţinut până acum.

Balanţă
Este de preferat să fii liniştit şi calm astăzi, să nu te enervezi, indiferent de situaţia apărută. Şi asta deoarece ce este al tău e pus deoparte. Ajutorul apare atunci când te aştepţi mai puţin şi de la cine nu te aştepţi deloc. Mai ales la locul de muncă. Ca atare, profită de această minunată perioadă pentru a-ţi îmbunătăţi mediul în care trăieşti.

Scorpion
Se pare că astăzi nu-ţi stă gândul decât la distracţie. Ceea ce nu este rău, căci şi funcţia ludică are rolul ei. Energia debordantă pe care o ai trebuie exprimată cumva, trebuie cheltuită. Creativitatea este cea mai bună metodă pentru acest lucru. Este o zi în care îţi permiţi să te extinzi atât de mult cât vrei, practic, vei ajunge să înţelegi mai bine ceea ce se întâmplă în jurul tău.

Săgetător
Asemeni zilei de ieri, ai parte de o perioadă de timp în care nu prea ai chef să îţi onorezi obligaţiile. Deşi visezi cu ochii deschişi, cu greu te urneşti pentru a-ţi duce la bun sfârşit planurile de viitor. Totuşi, ceea ce aduce bun această stare, este posibilitatea de a fi atent la ceea ce se întâmplă în jurul tău şi de a observa cu atenţie detaliile.

Capricorn
Cauţi distracţia cu orice preţ, în ciuda unei tendinţe generale de a sta liniştit şi de a observa ce se întâmplă în jur. Ceea ce poţi face foarte bine în această zi este să te întâlneşti cu prietenii şi amicii tăi, să te sfătuieşti cu ei în legătură cu ceea ce ai de făcut de acum încolo. Totuşi, nu uita că deocamdată nu destinaţia este importantă, ci drumul pe care îl parcurgi.

Vărsător
Ai senzaţia că îţi atingi visele cu mâinile. Atât de reale par. Şi în ceea ce te priveşte, veştile bune de la locul de muncă ­ deşi aparent nesemnificative ­ nu contenesc a apărea. Ceea ce tu ai de făcut pentru a culege roadele este să nu exagerezi ori să rămâi ancorat într-o realitate învechită şi anostă. Nu căuta explicaţii pentru orice lucru minor din viaţa ta, îţi pierzi timpul.

Peşti
Încurajat de vremurile pe care le trăim, influenţat de atmosfera astrală, susţinut de credinţa necondiţionată, tipică semnului tău, ai parte de o zi în care tot ceea ce ai de făcut este să te manifeşti liber. De tine depinde dacă ceea ce se întâmplă astăzi îţi este benefic sau nu. Căci, nefolosind energia de care dispui şi cunoaşterea pe care o ai, rişti să pierzi efecte ale sublimului, manifestat în plan real...

Astrolog Alina Cârciumărescu
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro

________________________________________

Vrei un horoscop personalizat? Click aici!


×