x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, marţi 18 septembrie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, marţi 18 septembrie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

17 Sep 2012   •   21:00
Berbec
Astazi, gandul pare sa iti stea la resursele altora. Nu stii cum sa faci sa iti atragi castiguri din asocierile in care esti implicat. Iti trec prin minte tot felul de idei, dar nu este o zi favorabila speculatiilor financiare. Fii diplomat, cinstit, caci tot ce intreprinzi acum iti impacteaza direct imaginea publica. Pot aparea unele cheltuieli neprevazute provenite din taxe sau impozite.

Taur
Tu investesti mult timp si energie in relatii si parteneriate. La serviciu, relatia cu colegii sau cu subordonatii este destul de tensionata. Incearca sa fii mai flexibil, sa renunti la autoritate si sa accepti si alte puncte de vedere. Incordarea ti-ar putea aduce dureri de cap la propriu. Acasa foloseste-ti creativitatea la treburi gospodaresti, fii iubitor si evita certurile cu parintii.

Gemeni
Munca, munca si iar munca pare sa scrie pe tine astazi. Primesti inspiratie si apreciere din partea sefilor, dar in acelasi timp esti dependent de recunoasterea lor. Comunicarea cu colegii si subordonatii necesita mult autocontrol, caci ai tendinta de a fi impulsiv si certaret. Joaca-ti bine cartea si ai putea atrage unele castiguri ca urmare a parteneriatelor in care esti implicat.

Rac
Cel mai bine te simti in sanul familiei sau inconjurat de prietenii apropiati, unde te simti protejat si sustinut. Evita cumparaturile sau speculatiile financiare, caci ai tendinta de a cheltui in exces, or, nu evaluezi corect tranzactiile. La locul de munca pot aparea schimbari organizatorice sau de conducere, care s-ar putea dovedi favorabile tie.

Leu
Tu astazi esti foarte stimulat in zona mentalitatii si a comunicarii. Ai curaj si schimba ceva in felul in care gandesti si faci lucrurile. Vorbeste cu incredere despre proiectele in care vrei sa te implicit, caci ai putea atrage oameni influenti si binevoitori, dornici sa te sustina. Investeste iubire in relatia cu parintii, asculta-i si accepta-i asa cum sunt.

Fecioara
Banii par sa fie subiectul tau de interes astazi. Iti imparti bugetul si ai putea constata ca situatia nu este chiar roz. Partea buna este ca ai incetat sa te plangi si cauti solutii concrete. Pozitia ta sociala pare sa fie in plina ascensiune, esti foarte ambitios, dar destul de rigid. Exploreaza-ti calitatile artistice si pune-le in aplicare cu curaj.

Balanta
Ziua de astazi este favorabila aprofundarii unor studii sau relatiilor cu strainatatea. Ai putea simti chiar, sa incepi sau sa aprofundezi, studiul unei limbi straine. S-ar putea materializa o calatorie in strainatate, din care sa ai de castigat, si sa iti largesti orizonturile. Fii flexibil, deschis si profita de oportunitatile care se ivesc. Evita magazinele sau cumparaturile.

Scorpion
Astrele te predispun la izolare, introspectie si abandon de sine. Esti destul de sensibil si iti manifesti cu stangacie emotivitatea. Dispui de calitati literare si artistice deosebite si ai putea avea mare impact asupra publicului in scris. Poti percepe sefii ca fiind prea autoritari, accepta-i asa cum sunt si supune-te regulilor, pentru a evita conflictele inutile.

Sagetator
Astazi castigi cu usurinta increderea oricui, esti diplomat, practic si iti asumi responsabilitatea faptelor tale. Cauti compania prietenilor, a anturajului si iti place sa dezbati pe teme elevate, serioase. Parintii te emotioneaza si te trimit cu gandul la copilarie. S-ar putea infiripa o idila cu un strain sau cu o persoana de alta rasa sau religie.

Capricorn
Te bucuri de putere si autoritate, pe care le folosesti cu modestie, diplomatie si tarie. Colegii si subordonatii sunt binevoitori si te sprijina. Totusi, un sef ti-ar putea atinge unele puncte sensibile, fapt care ar putea atrage reactii destul de puternice din partea ta in cazul in care nu iti controlezi atitudinea. Drumurile cu masina necesita multa atentie si prudenta.

Varsator
Tu esti foarte atras de religie, filosofie sau spiritualitate. Te-ai dezvoltat temeinic, ai integrat multe cunostinte, ti-ai consolidat credinta si simti sa impartasesti toate acestea. Accepta faptul ca nu toti suntem pe acelasi plan de evolutie spirituala si fiecare om face pasi in aceasta directie cand si daca este pregatit, dar nu te descuraja.

Pesti
Dupa indelungi asteptari si multa munca, tu ai putea intra in posesia unor castiguri financiare provenite din asocierile in care esti implicat. Chiar daca traiesti cu impresia ca este un drept cuvenit, nu esti pe deplin multumit. Tinzi sa dezbati subiectul cu prietenii sau cu cei din anturaj. Nu este un moment favorabil pentru calatorii departe de casa sau in strainatate.

×