x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, marţi 2 iulie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, marţi 2 iulie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

01 Iul 2013   •   18:02
Horoscop zilnic, marţi 2 iulie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

Ziua de azi confera tuturor pragmatism, disciplina si harnicie. Este o zi potrivita pentru activitati care cer atentie la detalii, indemanare si rabdare. Ni se ofera sansa de a face alegeri foarte bune, bazate in primul rand pe intuitie.

astrolog  Alina Cârciumărescu
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro 

________________________________________





Berbec
Standardele tale sunt foarte ridicate astăzi. Destul de critic şi arţăgos pentru o zi a săptămânii obişnuită, îţi poţi spăla "păcatele" folosind ambiţia personală în acţiuni care au ca scop binele celorlalţi. Într-adevăr, nevoia de a fi admirat şi respectat se simte astăzi în fiecare pas pe care îl faci. Este o zi foarte potrivită pentru a-ţi pune ordine în gânduri şi pentru a-ţi restructura obiectivele şi felul în care vrei să le atingi.
 
Taur
Persoana iubita îţi câştigă toată atenţia astăzi. Munceşti din greu pentru a le satisface cererile şi plăcerea, în timp ce responsabilităţile te pot dărâma sau, cel puţin, te pot da la o parte de pe traiectoria iniţială. Analizează situaţiile intervenite astăzi cu inteligenţa-ţi nativă, neuitând însă să fii înţelept şi rezervat; s-ar putea ca astăzi să ai senzaţia că toţi cei din jur încearcă să-ţi invadeze propriul spaţiu.
 
Gemeni
Cam tot ceea ce ţi se întâmplă astăzi are rolul de a te face să ai mai multă încredere în ceilalţi. Nu lăsa frica să te determine a-ţi ridica în jur ziduri mai înalte decât copacii seculari şi nici rigiditatea să te blocheze. Singurul fel în care ţi-ai putea folosi energia aceasta, este acela de a observa în permanenţă cu cine ai de-a face - în acest fel eviţi a te lăsa manipulat de alţii şi de ceea ce aceştia îşi doresc de la tine.
 
Rac
Vulnerabilitatea emoţională îţi este accentuată astăzi, fiind susceptibil a adopta o atitudine maternă vis-a-vis de oricine îţi apare în cale. Ceea ce nu este neapărat rău. Ceea ce te face mai puternic astăzi sunt exact legăturile de familie, alături de prieteni şi de persoanele din anturajul tău. Încearcă să găseşti un echilibru între pragmatismul cerut de societate şi abundenţa de emoţii de care dai dovadă.
 
Leu
Orgoliul nu îţi este de folos deloc, astăzi. Încearcă să fii fericit cu ceea ce ai şi - mai ales - să nu pierzi din vedere şi din atenţie capitolul rezervat sănătăţii şi al bunului mers al lucrurilor. Evită supărările şi conflictele cu oamenii răi, violenţi ori agresivi verbal, căci aceştia vor avea câştig de cauză în detrimentul tău. Cel mai bine ar fi să aştepţi până vezi totul cu claritate pentru a şti ce decizie ai de luat.
 
Fecioara
O zi în care ţi se aminteşte că trebuie să te îndepărtezi de instincte şi de reacţii imediate, negândite. Îţi este greu să îţi păstrezi obiectivitatea şi pragmatismul, cedând emoţiilor şi senzaţiilor de moment, însă încercând să stabilizezi ceea ce deja îţi propusesei zilele trecute, s-ar putea să eviţi cu uşurinţă eventuale neplăceri. Nu uita că trebuie să rezolvi problemele de zi cu zi, ce poţi face azi nu lăsa pe mâine.

Balanţă
Astăzi apare tendinţa de a face ceea ce ceilalţi îţi cer, uitând de propriile tale nevoi şi dorinţe. Încearcă să nu îţi defineşti sistemul de valori în funcţie de ceea ce ceilalţi îţi impun. În ceea ce priveşte viaţa de familie şi căminul tău, ar fi bine să nu răspunzi provocărilor provenite din partea membrilor familiei tale şi nici să faci tot posibilul pentru a avea ultimul cuvânt.
 
Scorpion
Chiar dacă nu călătoreşti nicăieri cu adevărat, ai putea străbate lungi distanţe în străvezii şi diafane planuri imaginare, numai să îţi doreşti. Unde mai pui şi faptul că astăzi ai puterea de a transforma orice gând care ar putea apărea drept o utopie, într-o realitate covârşitoare... Aspectul de sextil pe care Luna îl formează cu Neptun te ajută să materializezi orice idee provenită din planurile celeste.
 
Săgetător
Evită cât poţi de mult a avea vreun sentiment de vinovăţie astăzi, în special în ceea ce priveşte familia şi legăturile tale cu trecutul. Pe de altă parte, sensibilitatea leagată de trecut este evident accentuată, datorită unor consecinţe pe care le observi. Nu te hrăni cu iluzii şi nu da viaţă unor himere noi. Este adevărat, te afli în căutarea ambientului perfect şi a familei ideale, dar nu uita că nu tot ce zboară se mănâncă.
 
Capricorn
Simţi din ce în ce mai accentuată nevoia de a fi iubit, de a fi înconjurat de dragoste necondiţionată. Însă, de această dată, este momentul pentru a te gândi la carieră şi la imaginea ta, deci concentrează-ţi atenţia aici, în acest segment al vieţii tale. Chiar dacă oamenii pe care i-ai întâlnit nu sunt chiar pe gustul tău, gândeşte-te că fiecare are un mic rol în viaţa ta, nici unul nu a intervenit degeaba în destinul tău.

Vărsător
Ai fi foarte fericit dacă ţi-ai putea lua astăzi liber. De la locul de muncă, de la îndatoririle casei şi familiei, de la rutina zilnică plictisitoare şi de la volumul de muncă din toate aceste domenii. Deşi casa este locul unde ţi-ar fi plăcut să leneveşti, astăzi, încearcă să-ţi găseşti liniştea în afara acesteia. Poate cu ajutorul unei plimbări, a unei mici excursii sau prin intermediul unui hobby.

Peşti
O zi în care ai şansa ca exprimarea şi modul în care te manifeşti să fie binecuvântate de Graţia Divină. Sensibil în ceea ce priveşte mediul în care te afli, devii oglindă pentru ceilalţi, aceştia văzându-şi imaginea reflectată în personalitatea ta. Luna, prin aspectul de sextil pe care îl formează cu Neptun, aflat în semnul tău solar, îţi asigură un halou sublim, alături de un aspect carismatic şi şarmant.

________________________________________

Vrei un horoscop personalizat? Click aici! 


×
Subiecte în articol: horoscop zilnic