x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, marţi 27 noiembrie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, marţi 27 noiembrie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

26 Noi 2012   •   17:35
Horoscop zilnic, marţi 27 noiembrie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla
Berbec
Astăzi mintea îţi stă la bani şi ai putea resimţi o contradicţie în încercarea ta de a atrage abundenţa, căci mintea te poate mâna într-o direcţie, iar inima în alta. Opreşte-te puţin, respiră, renunţă la orice formă de avariţie şi deschide-te către a primi soluţii la problemele materiale. Eşti muncitor, îţi plac lucrurile bine făcute, dar permite-i şi lui Dumnezeu să îţi bage în traistă.

Taur
În ceea ce te priveşte, azi eşti centrat pe propriile-ţi idei şi nevoi, laşi impresia unui om încăpăţânat, prea puţin deschis la negociere. La un moment dat, ţi-ai putea pierde concentrarea, începi să oscilezi între alegeri şi poţi deveni un partener dificil de discuţie. Partenerul de viaţă sau cei profesionali, deşi nu foarte deschişi, sunt de nădejde şi le poţi solicita sfatul.

Gemeni
Discreţia te caracterizează şi astăzi. Îţi place să acţionezi din umbră, prin mijloace oculte, dar atent gândite, cu bătaie lungă şi cu succes garantat. La locul de muncă pare să domnească ordinea şi disciplina, dar cu toate acestea sunt posibile discuţii în contradictoriu cu un coleg sau subordonat, generate mai degrabă de suspiciuni nefondate decât de o bază reală.

Rac

În cazul tău, ziua de astăzi aduce intensificarea activităţilor de socializare sau a contactelor cu clientela. Poţi purta negocieri intense, eşti un partener muncitor şi de nădejde, dar ai putea întâmpina dificultăţi în a face alegeri. În intimitate manifeşti un aer sobru, preocupat, dar cu toate acestea, reuşeşti să întreţii raporturi armonioase cu persoana iubită sau cu copiii.

Leu
Tu nu ratezi nici o oportunitate de a face paşi în evoluţia ta personală sau de a te face remarcat din punct de vedere profesional sau social. Depui mult efort la locul de muncă, dispui de resurse fizice incredibile, dar totuşi nu îţi neglija corpul sau sănătatea pentru a nu avea de suferit mai târziu. Familia te susţine şi îţi este alături, chiar dacă o face într-un mod subtil.

Fecioară
Ziua de astăzi se află sub egida idealurilor de viaţă şi a principiilor morale. Practic şi pragmatic cum eşti, nu te rezumi la visare, ci cauţi mijloace concrete de implementare a visurilor tale. Eşti foarte creativ şi nu eziţi să treci la acţiune. Fii îngăduitor cu fraţii sau vecinii, căci ai putea manifesta tendinţa de a-i admonesta, pe motiv că unele lucruri “nu se fac”.

Balanţa
Sub influenţa astrelor de astăzi, tu eşti foarte instinctual, posesiv şi aprig la mânie. Oricine atentează la posesiunile tale materiale sau te face să te simţi folosit poate cădea victimă furiei tale. Fii generos cu resursele tale, fie că este vorba despre bani sau de o simplă vorba bună adresată unui om aflat la nevoie. Poţi valorifica noi surse de câştig, prin munca proprie.

Scorpion
Ziua de azi ţi-ar putea aduce încercări la nivel relaţional. În cazul în care simţi că ceilalţi îţi pun piedici sau sunt inflexibili, priveşte spre tine şi încearcă să fii mai deschis sau mai conciliant. Oamenii din jur îţi servesc drept oglinzi, în care te poţi vedea şi te poţi modelă. Eşti foarte mobil şi sunt posibile drumuri scurte, poate chiar cu maşina, pentru a rezolva diverse treburi.

Săgetător
Tu tinzi spre o rutină practică, ordonată şi armonioasă. Acesta este idealul la care visezi, căci bulversat de unele frici sau complexe îţi este greu să ţii lucrurile sub control. Pari interiorizat, secretos, dar îţi recomand să dai instrucţiuni clare subordonaţilor, pentru a evita neînţelegerile. Empatizezi cu oamenii aflaţi în dificultate şi le sari în ajutor cu toate resursele de care dispui.

Capricorn
Tranzitele planetare de azi îţi trimit energie şi evenimente pe plan afectiv. Te manifeşti precum un partener statornic, îţi doreşti că sentimentele să îţi fie împărtăşite şi să te simţi în siguranţă în relaţia de cuplu. Cu toate acestea, ai putea atrage în anturajul tău oameni suspicioşi, manipulatori, în preajma cărora nu pari să te simţi confortabil. Ai răbdare şi nu da curs impulsivităţii.

Vărsător
În ceea ce te priveşte, azi manifeşti o fire emotivă, sensibilă şi nu îţi este foarte uşor să îţi etalezi sentimentele. În posturile în care nu te simţi în siguranţă, ai putea adopta o mască de om autoritar, hotărât şi foarte serios. Sunt posibile discuţii încordate cu un superior ierarhic pe care ar fi bine să le abordezi cu înţelepciune şi responsabilitate, fără a lua lucrurile personal.

Peşti
Astăzi ai putea fi solicitat să faci multe drumuri, deşi eşti foarte comod şi îţi doreşti confort. Mobilizează-te, fii prudent în trafic şi du treburile la bun sfârşit. Este o zi favorabilă creării de noi legături, pe fundamente elevate, spirituale şi este posibil ca prin intermediul cuiva din anturaj să intri în contact cu un profesor sau mentor care să îţi călăuzească paşii pe un drum iniţiatic.

×
Subiecte în articol: horoscop