x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, marţi 29 iulie 2014. Leii au nevoie de securitate financiară

Horoscop zilnic, marţi 29 iulie 2014. Leii au nevoie de securitate financiară

28 Iul 2014   •   21:24
Horoscop zilnic, marţi 29 iulie 2014. Leii au nevoie de securitate financiară
Berbec
Este indicat să nu te laşi pradă propriilor obsesii, lăsându-te să-ţi guverneze viaţă şi să îţi condiţioneze deciziile. În aceeaşi linie de gândire, este recomandat să conştientizezi toate trăirile pe care le ai, însă nu este obligatoriu să le împărtăşeşti pe acestea şi altora. Doar fericirea din familie este inegalabilă, astăzi, deci petrece cât mai mult timp alături de cei dragi ţie.

Taur

Activităţile recreative sunt cele indicate astăzi. A avea grijă de cei neajutoraţi, pe de altă parte, este o idee şi mai bună, deoarece ai harul de a-i face pe cei lipsiţi de putere să se simtă în siguranţă. Rezistă tentaţiilor de a te lăsa doborât de lenevie şi oboseală. O zi bună pentru a fonda o familie.

Gemeni
Simţi nevoia să ai grijă de toţi cei din familia ta, în special de acel membru al familiei pe care îl percepi ca fiind cel mai important. Ar fi bine dacă ai reuşi să te menţii cu picioarele pe pământ, nelăsându-te copleşit de trecut şi pierdut în amintiri. Ieşi din casă şi distrează-te cu prietenii tăi, evitând a te simţi responsabil pentru ceea ce se întâmplă în jurul tău.

Rac
Eşti mult mai receptiv decât de obicei. Ceea ce te face sensibil la nevoile altora. În cazul în care alegi să fii un exemplu constructiv pentru comunitatea în care te afli, ziua de astăzi este perfectă pentru a acţiona în consecinţă. Pe cât posibil, însă, nu vorbi mai mult decât trebuie.

Leu
Ai nevoie de securitate financiară, iar influenţele astrale ale acestei zile nu fac altceva decât să accentueze şi mai mult acest lucru. A cheltui fără noimă doar pentru a-ţi satisface nişte plăceri de moment au pentru a părea extravagant, nu este o soluţie. Există şi tendinţa de a mânca foarte mult, deci fii cu băgare de seama şi în acest caz.

Fecioara
Probabil că a avea încredere necondiţionată în oricine, astăzi, nu este de bun augur. A-ţi face planuri de viitor fără a te baza pe ceva concret iar nu este o soluţie plauzibilă. Te simţi vulnerabil, se pare, iar stările oscilante şi toanele de moment nu îţi lipsesc. Nu este o zi în care să iei lucrurile prea în serios.

Balanţă
Ai tendinţa de a te lăsa pradă chestiunilor minore, existente în fiecare zi din viaţa ta. Doar că astăzi par mai semnificative decât de obicei. Ceea ce, la un moment dat, poate duce la depresie – o situaţie care trebuie evitată cu orice preţ. Păstrează-ţi prietenii alături, evitând persoanele necunoscute.

Scorpion
O zi pe care ai petrece-o cu mare bucurie alături de prieteni sau… în casa Domnului. Varianta a doua este de preferat. În cazul în care te regăseşti prins în mrejele zvonurilor, alege să nu crezi tot ceea ce ajunge la tine, ca informaţie. Dedică-ţi o parte din timpul zilei acţiunilor caritabile.

Săgetător
A venit momentul să străluceşti, iar ceea ce până acum a fost o problemă, de această dată devine un sprijin pentru tine. Se aplică şi în cazul celor care până acum ţi-au vrut răul – de această dată, în loc să îţi provoace pagube, acţiunile lor îţi aduc beneficii. O zi norocoasă, de altfel.

Capricorn

Dorinţa de a călători, fie şi doar cu mintea, dorinţa de a învăţa o limba străină sau pur şi simplu obligativitatea de a da anumite examene devin subiectul acestei zile. Planifică o călătorie şi evită fanatismul; evită a părea superficial şi alege a deveni mai bun, în special prin cunoaştere.

Vărsător

Nu îţi sufoca partenerul/partenera de viaţă cu tendinţa ta de a fi ultraprotector. Nu confunda loialitatea cu gelozia şi cumpătarea cu zgârcenia. Probabil că ai obosit să lupţi împotriva vicistudinilor, dar ziua de astăzi îţi aduce acea putere de care ai nevoie pentru a răzbate.

Peşti

Este de preferat să îţi găseşti siguranţa de care ai nevoie în tine însuţi, evitând a fi dependent de partenera/partenerul de viaţă sau de oricare altă persoană cu care ai ales să te asociezi. Poate că este mai bine dacă dai dovadă de bunătate, ajutându-i pe cei care îţi cer ajutorul. Este posibil să apară probleme de natură legală, în ceea ce te priveşte, dar cu atenţie şi răbdare le vei depăşi.

Astrolog Alina Cârciumărescu
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro

________________________________________

Vrei un horoscop personalizat? Click aici! 


________________________________________


Citeste si
Horoscop financiar pentru lunile iulie, august și septembrie 2014
Horoscopul lui Pinocchio. Cum (ne) mint barbatii, in functie de zodia in care s-au nascut
HOROSCOPUL VACANȚELOR 2014
Care este meseria potrivită pentru zodia ta?
În pat cu astrologul. Află de ce se tem bărbații, în funcție de zodia în care s-au născut
Horoscop... 2 în 1. Cum decurge relația între doi parteneri născuți în aceeași zodie?
La ce vârstă începe fericirea? Află răspunsul, în funcție de zodia în care te-ai născut

×
Subiecte în articol: felicia horoscop