x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, marti, 3 martie 2015. Atragi norocul si sansa in orice momen

Horoscop zilnic, marti, 3 martie 2015. Atragi norocul si sansa in orice momen

02 Mar 2015   •   19:59
Horoscop zilnic, marti, 3 martie 2015. Atragi norocul si sansa in orice momen
Berbec  
O zi in care conflictul dintre planul metal si cel emotional este accentuat. Poti fi extrem de analitic intr-un moment si mult prea irascibil mai apoi. Evident, ai nevoie de echilibru interior, insa, d aceasta data, hobby-ul preferat nu iti va fi de ajutor. In schimb, poti alege sa iti notezi nemultumirile sau ideile intr-un jurnal; abia zilele viitoare vei putea alege ce anume comunici celorlalti si ce nu.

Taur 
Relatiile de familie trec printr-o noua schimbare; aspectul format de Jupiter si Uranus, alaturi de prezenta Lunii in cea de-a patra casa a horoscopului tau solar, au rolul de a accentua si de a accelera fie producerea a unor animozitati, fie rezolvarea rapida si neasteptata a unor probleme vechi, bine inradacinate. Indiferent de situatie, este recomandat sa nu reactionezi in urma instinctului de moment.

Gemeni 
Atragi norocul si sansa in orice moment. O zi in care nu-ti lipseste acea exuberanta de care oricine are nevoie pentru a simti ca traieste. Poti inventa o multitudine de noi concepte, astazi, atat timp cat nu te lasi "otravit" de negativismul din jurul tau. O zi in care poti initia acele schimbari pe care de mult ti-ai propus a le face.

Rac 
Nu da vrabia din mana pe cioara de pe gard. Desi ultimii ani te-au "obisnuit" cu tot felul de stari interioare, care mai de care mai ciudate - de la agitatie pana la spaima, aminteste-ti ca, uneori, a actiona doar de dragul actiunii nu este deloc ceva constructiv. Incearca sa ramai ancorat in propria-ti lume, cat mai mult timp, posibil. 

Leu 
Esti deschis oricaror propuneri, astazi. Cel putin asa se pare... In principiu, nimeni nu te poate condamna pentru bucuria cu care te manifesti, desi unora li s-ar putea parea ca esti prea plin de sine. Fii, insa, flexibil si adapteaza-te circumstantelor de moment. In dragoste, ceea ce pare a fi o oportunitate, astazi, are toate sansele sa devina o scena de lupta, ulterior.

Fecioara 
Astazi nu-ti lipseste protectia Divina. Tot ajutorul subtil de care ai nevoie va fi precum un vant prielnic. De aici si puterea de a actiona pentru a-ti face viata un mic paradis. Toate tensiunile de care ai avut parte la locul de munca pot fi acum eliminate. In ceea ce priveste relatiile personale, incearca sa nu te lasi santajat sau pacalit.

Balanta 
Se pare ca nu vei putea sa petreci prea mult timp in solitudine, astazi. Si asta deoarece toti prietenii tai te vor alaturi de ei, n-ai incotro si trebuie sa fii parte integranta din anturajul tau. Cu toate acestea, a-ti respecta promisiunile facute si a-ti onora responsabilitatile, trebuie sa fie litera de lege pentru tine, astazi. Sunt posibile schimbari neasteptate in relatia de cuplu.

Scorpion 
O zi in care culegi roadele muncii tale de pana acum. Cu toate acestea, nu te astepta sa iti cada norocul din cer; esti nevoit sa fii tu cel care observa oportunitatile si sa actionezi in consecinta. Este ideal sa promovezi ceea ce este neobisnuit, deci pune-ti imaginatia la treaba. Fii pe atat de neconventional pe cat iti este ingaduit; a sosit momentul sa te evidentiezi. 

Sagetator 
Esti in stransa conexiune cu Universul, astazi. Vezi imaginea de ansamblu cu o usurinta cum rar ti-a fost dat sa ai. Insa, oricat de bine te-ai simti intr-o lume fantastica, pe gustul tau, este momentul sa incepi a actiona pentru a-ti vedea visul cu ochii. Combina intentia cu imaginatia si incearca sa obtii tot ceea ce este mai bun. 

Capricorn 
Aspectele astrale favorabile din aceasta zi te "anunta" ca este momentul sa uiti de programari si de analizarea minutioasa a detaliilor unor operatiuni, trecand direct la actiune. Este o zi in care poti obtine cu usurinta acle efecte pe care de mult timp le doresti. Nu accepta niciun raspuns negativ, nici chiar de la tine insuti si fii persuasiv. 

Varsator 
Oricine iti poate fi astazi, un aliat de incredere - fie un prieten apropiat, poate chiar persoana iubita, fie un sfatuitor pe care il ai de mult timp. De fiecare data cand ai senzatia ca nu poti avansa, va interveni o turnura de situatie care te va face sa te razgandesti. Vestea buna este aceea ca nu trebuie sa iti mai pese de ceea ce se intampla in jurul tau, ci pur si simplu este timpul sa mergi mai departe. 

Pesti 
Singurele probleme care pot aparea au legatura cu locul tau de munca. Probabil ca subalternii (sau colegii) tai au anumite nemultumiri pe care nu se sfiesc a ti le arata. O zi in carenu iti este indicat a avea incredere oarba in cei care-ti sunt asociati. Cu toate acestea, succesul iti este garantat doar in cazul unui parteneriat. Depinde numai de tine cum iti vei juca asul din maneca. 

Astrolog Alina Carciumarescu
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
____________________________________

Citeste despre DESTINUL TAU
Horoscopul babilonian, cel mai vechi sistem astrologic cunoscut omenirii


Horoscop iudaic - Intelepciunea evreilor de a prevedea viitorul

Vrei un horoscop personalizat? Click aici!

×