x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, marţi 4 septembrie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, marţi 4 septembrie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

03 Sep 2012   •   21:00
Berbec

Contextul astral te sprijina in sensul consolidarii castigurilor financiare provenite din munca proprie. Tu esti foarte practic si talentat in gestionarea chestiunilor legate de bani. Ca urmare a muncii sustinute depuse la locul de munca, a diplomatiei de care dai dovada si profitand de unele schimbari organizationale, ai putea atrage noi surse de castig financiar in viata ta.

Taur

Astazi te-ai putea face cu usurinta remarcat, dar tine doar de tine sa o faci intr-un mod favorabil tie. Manifesti o fire furtunoasa, repezita, ceea ce s-ar putea concretiza in certuri sau neintelegeri. Desi pari sa fii in cautarea armoniei, te-ai putea iluziona legat de unele persoane din anturaj si sa te inseli asupra lor. Actioneaza cu tact si rabdare, fii calm si moderat.

Gemeni

Tu esti inclinat spre izolare, introspectie, emotivitate, melancolie si visare. Dispui de o imaginatie fertila, de o ratiune dezvoltata si de veritabile calitati scriitoricesti pe care ar fi bine sa le accesezi si sa le folosesti. Ai incredere in talentele si calitatile tale, exploateaza-le la maximum si ai putea deschide o noua poarta catre succes.

Rac

Astazi esti provocat sa echilibrezi, pe de o parte, cariera si viata publica, iar, pe de alta parte, familia si apropiatii. Este un moment de alegere, organizare si reorientare. Triaza-ti cu atentie proiectele si parteneriatele in care te implici, fa-ti un plan de cariera si mergi in directia dictata de inima ta. Echilibrul il regasesti in iubirea de tine si in confortul de a fi tu insuti.

Leu

Mentalul tau este extrem de activ si foarte solicitant. Cufunda-te in constiinta ta si observa-ti gandurile, vezi daca nu cumva descoperi ceva din trecut care nu a fost iertat si implicit nevindecat. Este o zi propice introspectiei, meditatiei, dar si activitatilor filantropice prestate in favoarea oamenilor cu nevoi speciale sau chiar a animalelor.

Fecioara

Luna este implicata in aspecte dinamice si te predispune la stres si tensiune interioara. Gandurile tale par sa fie toate indreptate spre bani. Faci calcule peste calcule, dar se pare ca ai ajuns la fundul sacului. In cazul in care inca nu ai gasit solutia, poate ar fi momentul sa inveti sa ceri si sa primesti sprijinul protectorilor tai invizibili, ghidarea Ingerilor abundentei.

Balanta

Ziua de astazi nu pare sa fie foarte lejera din punct de vedere astral. Tu esti provocat in zona atitudinii, a felului in care te proiectezi in ochii celorlalti. Pari predispus la impulsivitate, competitie si esti plin de initiativa. Pastreaza-ti atentia asupra ta si asupra a cine esti tu, renunta la comparatie pentru a te detasa de frustrarea ca nu ai suficient.

Scorpion

Tu resimti tensiunea astrala de astazi pe axa sanatatii, in regiunea lombara fiind activate probleme mai vechi de sanatate legate de rinichi sau vezica urinara. La locul de munca iti recomand sa actionezi cu moderatie si sa alternezi timpul de munca cu cel de repaus, sa iti asculti, sa iti iubesti corpul si sa ii indeplinesti dorintele pentru a ramane sanatos.

Sagetator

In ceea ce te priveste, astrele iti accentueaza astazi axa afectivitatii. Ai ocazia sa evaluezi si sa contrabalansezi ceea ce oferi cu ceea ce primesti. Energia zilei este foarte puternica si te sprijina sa renunti la asteptari, te indeamna sa renunti la frici, la control, sa iti deschizi inima, sa inveti sa iubesti neconditionat si sa primesti tot ce viata iti ofera cu generozitate.

Capricorn

In cazul tau, contextul astral de astazi te predispunde la emotivitate, melancolie, senzitivitate, empatie, dar si impulsivitate. Tu ai de echilibrat viata publica, profesia cu viata privata si familia. Diplomatia, armonia, masura si linistea sunt atuurile care par sa te poarte catre succes, cu conditia sa le folosesti la timp, natural si dezinteresat.

Varsator

Tu primesti influenta aspectelor astrale intarite de Luna pe axa gandirii. Astazi esti provocat sa verifici utilitatea informatiilor si studiilor acumulate si aprofundate. Daca pana acum strangeai informatii pentru hranirea ego-ului tau sau pentru largirea viziunii tale de ansamblu, a venit momentul sa pui in aplicare toate acestea, intr-o activitate concreta.

Pesti

Pe tine, contextul astral de astazi te predispune la emotivitate, visare si receptivitate. Tu manifesti mai degraba superstitie si teama decat intuitie pura centrata in inima ta. Secretul regasirii linistii interioare consta sa cobori din minte in inima, sa accesezi adevarul tau personal si sa ii ramai fidel. Evita speculatiile financiare de orice natura.

×
Subiecte în articol: horoscop