x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, miercuri 10 octombrie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, miercuri 10 octombrie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

09 Oct 2012   •   20:25
Horoscop zilnic, miercuri 10 octombrie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla
Berbec
Luna se află astăzi în zodiac Leului şi îţi activează zona iubirii şi a copiilor. În tot ce întreprinzi cauţi compania cuiva, în special a partenerului de viaţă. Eşti extrem de atent la nevoile celor de lângă tine. Abordezi teme de discuţie foarte profunde şi te manifeşti cu căldură, generozitate şi iubire. La serviciu eşti pragmatic, întreprinzător şi foarte apreciat.

Taur
Tu primeşti influenţa Lunii din Leu în zona familiei şi a sufletului. Cel mai bine te simţi acasă, în sânul familiei, unde îţi încarci bateriile, te simţi protejat şi susţinut. La locul de muncă eşti foarte solicitat şi ai parte de colegi şi subordonaţi echilibraţi şi binevoitori. Este o perioadă în care îţi reevaluezi resursele, atât cele financiare, cât şi aptitudinile dezvoltate.

Gemeni
Pe tine Luna în Leu te stimulează în zona comunicării şi a mentalităţii. Eşti un vorbitor vesel, entuziast, profund şi ai succes atât în familie, cât şi la locul de muncă. Se prefigurează un voiaj de scurtă durată sau aproape de casă, în compania persoanei iubite ori a copiilor, care ţi-ar putea aduce distracţie şi relaxare deplină. Fii diplomat în relaţiile cu şefii sau cu autorităţile.

Rac
Sub influenţa Lunii în Leu, proiectată în zona banilor munciţi şi a talentelor, te simţi mândru de situaţia ta materială şi de calităţile tale creative. Te remarci prin generozitate, altruism şi poţi alege să împărtăşeşti oamenilor cu nevoi speciale din preaplinul tău, fie că este vorba despre sprijin material sau moral. În familie te aşteaptă o atmosferă de pace şi armonie.

Leu

Astăzi, zodia ta găzduieşte Luna şi îţi atrage atenţia asupra personalităţii tale, a felului în care te manifeşti în lume. În relaţia cu familia şi apropiaţii eşti capricios, cauţi să deţii controlul şi ai putea simţi că familia este rece sau distantă. Cel mai bine îţi manifeşti creativitatea în natură sau în spaţii deschise. Partenerul de viaţă te cucereşte prin originalitate.

Fecioară
Tu primeşti influenţa Lunii din Leu în zona discreţiei şi a nevoii de izolare. Astăzi ai succes în activităţile întreprinse în umbră, departe de ochii lumii. Învesteşti multă energie în relaţia cu familia şi ai putea fi răsplătit pentru bunele relaţii familiale printr-o surpriză plăcută. Fii atent la drum, la schimburile pe care le faci, şi nu te încrede în oricine.

Balanţă
Tu eşti stimulat, de Luna în Leu, în zona prietenilor şi a anturajului. Astăzi îţi plac activităţile creative de grup, pe care preferi să le iniţiezi chiar tu. Investeşti multă energie în studiu şi lectură. Eşti un vorbitor înfocat şi dezbaţi subiecte dintre cele mai neobişnuite împreună cu cei din anturaj. Cineva din familie îţi inspiră compasiune şi îi sari în ajutor cu toate resursele.

Scorpion
Cariera şi nevoia ta de putere sunt direct vizate de tranzitul Lunii prin Leu. Nu îţi place să primeşti ordine, îţi lipseşte flexibilitatea, ceea ce îngreunează colaborarea cu şefii sau cu autorităţile. Ai unele îndoieli sau decepţii vizavi de persoana iubită şi aţi putea sări la ceartă pornind de la bani sau de la planurile de investiţii. Evită speculaţiile financiare.

Săgetător
În cazul tău, Luna în Leu se proiectează în zona filosofiei de viaţă şi a conştiinţei. Eşti foarte creativ, original, îţi place să dezbaţi pe teme elevate, filosofice, şi cel mai înfocat partener de discuţie pare să fie persoana iubită. Faci orice pentru a părea interesant, şi ai putea recurge la diverse picanterii, poate chiar şi la neadevăruri. Parteneriatele şi cariera sunt prolifice.

Capricorn
Luna tranzitează zodia Leului şi te stimulează în sectorul banilor proveniţi din asocieri. Eşti foarte abil în mânuirea finanţelor, în special ale celorlalţi. Dispui de o gândire pătrunzătoare, eşti un negociator pragmatic şi reuşeşti să atragi de partea ta susţinătorii necesari implementării proiectelor tale. Îngrijeşte-te de sănătate şi evită consumul inutil de energie.

Vărsător
Tu eşti provocat de Lună în Leu, în zona relaţiilor şi a parteneriatelor. În raporturile cu persoana iubită sau cu copiii te arăţi extrem de generos, entuziast şi binevoitor. Adori viaţa mondenă, distracţiile, şi îţi place să te faci remarcat prin orice mijloace, chiar şi prin gesturi teatrale. Pe plan financiar reuşeşti să atragi câştiguri prin intermediul asocierilor în care activezi.

Peşti

Având Luna proiectată în zona muncii şi a rutinei zilnice, astăzi ai tendinţa de a-ţi face singur programul şi de a acţiona după bunul tău plac. Temperează-ţi tendinţa spre autoritate, ascultă şi alte puncte de vedere, în special pe cel al partenerului de viaţă. Atmosfera la domiciliu este armonioasă, te bucuri de sprijin moral şi material din plin din partea familiei şi apropiaţilor.

×