x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, miercuri 13 martie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, miercuri 13 martie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

12 Mar 2013   •   18:46
Horoscop zilnic, miercuri 13 martie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla
Berbec
Luna este găzduită de zodia ta şi te predispune la impulsivitate şi la acţiuni necugetate. Eşti plin de surprize, nu prea te gândeşti de două ori înainte de a acţiona, dar unele acţiuni pot atrage reacţii cu efect de boomerang. Gestionează cu înţelepciune şi prudenţă relaţia cu superiorii ierarhici sau cu autorităţile, căci ai putea fi penalizat sau ţi-ai putea submina şansele la o promovare.

Taur
În cazul tău, Luna în Berbec îţi inhibă puţin reacţiile, făcându-te oarecum reţinut în manifestare. Ai putea avea tendinţa de a “înghiţi în sec”, dar, cu cât ţii mai mult în tine apăsările, cu atât creşte riscul unor răbufniri emoţionale, imposibil de controlat. Unele planuri de călătorie în străinătate se pot reconfigura sau anula brusc, ceea ce te-ar putea mâhni. Acceptă situaţia şi mergi înainte.

Gemeni

Sub influenţa Lunii în Berbec proiectată în zona anturajului şi a prietenilor, tu te-ai putea trezi peste noapte făcând parte din altă echipă sau din alt grup de interese. Parteneriatele sunt cu atenţie cernute, eşti foarte pretenţios, pui degetul pe rană, ai capacitatea de a pătrunde până în miezul problemei şi nu te dai bătut până când nu întorci lucrurile conform voinţei tale.

Rac
În cazul tău, Luna în Berbec activează setea de putere, modul în care îţi manifeşti autoritatea. Ai putea avea tendinţa de a purta discuţii de pe poziţii de forţă, în special cu partenerii profesionali oficiali, sau poate chiar cu partenerul de viaţă. Nu prea accepţi nici o formă de compromis şi ai putea alege chiar să rupi relaţii ori parteneriate dacă nu eşti pe deplin mulţumit de rezultate.

Leu

Sub influenţa Lunii în Berbec, tu eşti foarte dornic să fii aprobat să ţi se dea dreptate şi să câştigi admiratori sau aderenţi la ideile tale. Manifestă-te pe tine însuţi şi permite oamenilor să se inspire din modelul tău, fără a le impune în mod agresiv principiile tale de viaţă. Raporturile cu colegii sunt destul de tensionate şi ai putea chiar concedia un subordonat care nu se ridică la nivelul tău.

Fecioară

Ţie, Luna în Berbec îţi dinamizează zona banilor obţinuţi în asociere. Persoana iubită ar putea atinge un punct sensibil legat de resursele pe care le aveţi în comun şi aţi putea avea divergente de opinie în legătură de planurile de investiţii. Poţi fi nevoit să faci faţă unor cheltuieli neprevăzute sau jumătatea ta poate cădea victimă unui eveniment nu tocmai fericit.

Balanţă
În cazul tău, Luna în Berbec dinamizează sectorul relaţional. Tu eşti cel care dă tonul şi direcţia de urmat în cadrul parteneriatelor tale. Cineva din familie este posibil să nu îţi împărtăşească viziunea şi să îţi opună rezistenţă, ceea ce ar putea degenera cu uşurinţă într-un conflict deschis. Cauţi libertatea, vioiciunea, deschiderea şi avangardismul la oamenii cu care te întovărăşeşti.

Scorpion
Tu resimţi efectul Lunii în Berbec în zona muncii şi a rutinei zilnice. Ai tendinţa de a te implica în tot felul de activităţi, doar de dragul începutului, fără a le duce la bun sfârşit. Nu îţi seta obiective prea ambiţioase, căci ziua poate aduce tot felul de răsturnări de situaţie. Dacă circuli cu maşina, îţi recomand maximum de prudenţă în trafic. Fii blând cu fraţii şi oferă-le sprijin.

Săgetător

Luna în Berbec se proiectează, în cazul tău, în sectorul iubirii şi creativităţii. Dispui de multă energie fizică pe care îţi recomand să o consumi prin sport, plimbări în aer liber, joacă alături de copii. Îţi place să lansezi diverse provocări persoanei iubite, de dragul competiţiei din care ţii morţiş să ieşi învingător. Partenerul de viaţă pare foarte îngăduitor şi îţi poate pregăti o surpriză.

Capricorn

Sub influenţa Lunii în Berbec, plasată în zona familiei şi a domiciliului, ai putea stârni multe confruntări verbale sau chiar fizice cu apropiaţii. Reacţionezi foarte vehement la orice formă de control sau ghidare primită din partea familiei sau a celor din casă. Colegii de muncă sau subordonaţii par să fie ceva mai indulgenţi cu tine, dar nu întinde prea tare coarda.

Vărsător
Tu resimţi tranzitul Lunii prin Berbec în zona gândirii şi a comunicării. Răbdarea nu pare a fi punctul tău forte şi ai tendinţa de a lua decizii în grabă. Raporturile cu fraţii sau apropiaţii ar putea fi afectate de pripa şi repezeala cu care i-ai putea aborda. Ascultă activ oamenii din jurul tău, fără a le impune punctul tău de vedere. Fii prudent în trafic dacă circuli cu maşina.

Peşti
Sub influenţa Lunii în Berbec, tu te zbaţi din răsputeri pentru a-ţi revendica drepturile financiare care ţi se cuvin, ca urmare a muncii tale. Familia te susţine moral şi ţi-ar putea insufla chiar câteva modalităţi de negociere. Temperează-ţi impulsivitatea, fii diplomat şi primeşte sfatul apropiaţilor. Chiar dacă poţi alege să ieşi rapid din echipa actuală, lasă loc de “bună ziua”.



________________________________________________
● astrolog Corina Bădescu
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
________________________________________________


×
Subiecte în articol: horoscop zilnic