x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, miercuri 17 octombrie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, miercuri 17 octombrie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

16 Oct 2012   •   18:51
Horoscop zilnic, miercuri 17 octombrie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla
Berbec
Astăzi, Luna tranzitează zodia Scorpionului dar are un mers "în gol", ceea ce nu favorizează demararea de proiecte noi. În cazul tău, este vizată zona banilor proveniţi din asocieri sau finanţele altora. Ai putea purta discuţii sau negocieri înflăcărate legate de banii care ţi se cuvin, dar nu te aştepta să îi şi primeşti astăzi. Nu este o zi favorabilă investiţiilor.

Taur
În cazul tău, Luna în Scorpion activează zona relaţiilor şi a parteneriatelor oficiale. Nu este o zi favorabilă semnării de contracte importante sau demarării de noi parteneriate. Ai tendinţa de a-ţi supraevalua bugetul sau resursele, iar mai târziu ai putea rămâne descoperit. Evită riscurile sau speculaţiile financiare de orice natură. Sunt favorizate întâlnirile recreative.

Gemeni
Pe tine Luna în Scorpion te vizează în zona muncii şi a rutinei zilnice. La serviciu ai nevoie de multă răbdare şi ar fi bine să nu îţi setezi obiective prea importante de atins. Eşti împrăştiat, primeşti solicitări diverse din toate părţile şi îţi este greu să te canalizezi pe ceva anume. Nu te lăsa descurajat dacă la sfârşitul zilei realizezi că nu ai concretizat mare lucru.

Rac

Tu primeşti influenţa Lunii din Scorpion, în zona iubirii şi a copiilor. Eşti extrem de emotiv, sensibil, şi îţi recomand să îţi temperezi tendinţa spre control şi manipulare în relaţia intimă. Te manifeşti ca un partener gelos, posesiv şi ai tendinţa de a sufocă pentru a obţine atenţia celor dragi. În compensaţie, eşti vesel, jovial şi glumeţ cu persoana iubită sau cu copiii.

Leu
În cazul tău, Luna în Scorpion vizează familia, intimitatea şi domiciliul. Te bucuri de multă creativitate, inspiraţie artistică şi energie, pe care poţi simţi să le canalizezi în redecorarea sau reamenajarea spaţiului în care locuieşti. Chiar dacă simţi că dispui de resursele financiare necesare, astăzi limitează-te la paşi mici, fără implicaţii financiare, cum ar fi ordinea sau curăţenia.

Fecioară
Pe tine Luna în Scorpion te stimulează în zona gândirii şi a comunicării. Astăzi ai putea avea sentimentul că vorbeşte gura fără tine, căci comunicarea îţi poate scăpa filtrului gândirii. Ai o tendinţa spre critică şi judecată, îndreptată în special împotriva autorităţilor sau superiorilor ierarhici. Îţi recomand să gândeşti de două ori înainte de a vorbi sau acţiona.

Balanţa
Calităţile, stima de sine, dar şi banii proveniţi din munca proprie sunt vizaţi astăzi de tranzitul Lunii prin zodia Scorpionului. Unele câştiguri financiare provenite din munca proprie se mai lasă aşteptate. În ceea ce întreprinzi, ai în vedere doar câştigul personal şi ai putea uita chiar de fair-play, convins fiind că totul ţi se cuvine. Evită magazinele şi cumpărăturile.

Scorpion
Astăzi, Luna este găzduită de zodia ta şi îţi atrage atenţia spre propriile-ţi nevoi şi interese. Te remarci prin egocentrism, eşti competitiv şi ai tendinţa de a te raporta la ceilalţi ca la nişte adversari, urmărind să câştigi ceva. Se pot ivi unele cheltuieli neaşteptate provenind din taxe sau amenzi. Relaxează-te, consumă-ţi energia prin sport sau bucură-te de un masaj.

Săgetător
Sub influenţa Lunii proiectată în zona introspecţiei şi a izolării, astăzi simţi să te reculegi, să meditezi departe de ochii lumii. Te deschizi cu greu către ceilalţi, cugeţi profund, te consumi mult în interior şi preferi să îţi păstrezi gândurile şi concluziile pentru tine. Te adaptezi cu greu la standardele impuse de şefi sau autorităţi şi ai tendinţa de a acţiona după bunul tău plac.

Capricorn
Luna în Scorpion, proiectată în zona prietenilor, a anturajului şi a clientelei, îţi dă o stare de suspiciune şi îndoială legată de cei din jur. Ai tendinţa de a te impune cu autoritate la locul de muncă, de a controla şi de a sancţiona subordonaţii sau colegii prin critică şi vorbe grele. Încearcă să te echilibrezi în interior, nu îţi consuma inutil energia şi îngrijeşte-ţi corpul.

Vărsător
Întrucât astăzi Luna are un mers aparent în gol, nu sunt favorizate discuţiile importante, întâlnirile care necesită o decizie sau un plan de implementare. Astăzi sunt recomandate activităţile de rutină sau recreative. Unele câştiguri financiare provenite din colaborările în care eşti implicat se mai lasă aşteptate. Nu este o zi favorabilă speculaţiilor sau investiţiilor.

Peşti

În cazul tău, Luna în Scorpion activează zona studiilor şi a călătoriilor îndepărtate. Nu este o zi favorabilă studiilor căci ai putea avea senzaţia că citeşti în gol şi la sfârşit nu ai capacitatea de a sintetiza studiul efectuat. Călătoriile profesionale, care vizează un scop precis, s-ar putea dovedi nefructuoase aşa că, dacă ai chef de ducă, fă-ţi un plan de rezervă care să implice relaxare.

×