x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, miercuri 20 martie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, miercuri 20 martie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

19 Mar 2013   •   19:45
Horoscop zilnic, miercuri 20 martie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla
Berbec
În treburile gospodăreşti ai mai mult spor astăzi. Este nevoie să te ocupi pe îndelete de curăţenii generale, reparaţii curente sau reamenajări interioare. Atenţie la instalaţiile de apă din spaţiul locativ, deoarece se pot produce avarii. Relaţiile cu membrii familiei sunt tensionate, dar cu un strop de efort vei depăşi totul cu brio. Eşti foarte combativ şi de aici poţi strica relaţii bune!

Taur
Este posibil să faci mai multe drumuri astăzi, însă pe distanţe scurte. Fie că mergi la o rudă apropiată sau ai ceva de rezolvat în scop profesional, înarmează-te cu răbdare şi concentrează-te pe scopul întâlnirilor. Eşti emotiv şi există riscul să te implici prea mult în treburile altora. Mentalul tău chiar are nevoie de odihnă şi detaşare de cotidian.

Gemeni

Te preocupă câştigurile dobândite în urma muncii depuse la un serviciu. S-ar putea să fii nemulţumit de balanţa dintre efortul depus şi plată, însă ai încredere că universul îţi va oferi toate resursele de care ai nevoie şi mai ales când ai nevoie. Energia vitală fluctuează mult, de aceea dozează-ţi eforturile şi rezervă-ţi momente de relaxare. Atenţie la aşa-zişii prieteni şi susţinători!

Rac

Debordezi de energie şi elan astăzi. Atenţie că stările tale de spirit îi pot deranja pe ceilalţi dacă te implici prea mult în viaţa lor. Ocupă-te pe îndelete de tine şi mergi la un salon de înfrumuseţare şi întreţinere corporală sau gândeşte-te la îmbunătăţirea garderobei. Se recomandă prudenţă maximă în domeniul profesional şi în relaţiile cu şefii! În orice moment imaginea ta publică poate fi compromisă.

Leu
Dorinţa de interiorizare este la cote înalte. Recomandabil este să fii cât mai discret, să îţi dozezi eforturile şi să îţi rezervi momente pentru odihnă şi plimbări în aer liber. Se pot accentuă afecţiunile legate de aparatul digestiv şi osos. De evitat consultaţiile, analizele medicale şi intervenţiile chirurgicale pe cât posibil, deoarece sunt episoade ce pot fi tratate suficient cu remediile naturiste. Atenţie la banii şi bunurile pe care le deţii în comun cu alţii!

Fecioară
Se întrezăresc astăzi întâlniri şi dialoguri interesante cu prietenii. S-ar putea să îţi orientezi atenţia şi eforturile către grupuri, organizaţii, asociaţii cu scopuri umanitare. Fii prudent, deoarece sunt momente pasagere. Este nevoie să investeşti resurse serioase în relaţiile parteneriale şi în proiectele tale de viitor. Atenţie la bani şi la datorii!

Balanţa

Apariţia ta publică este mult studiată astăzi de către ceilalţi. Sunt posibile provocări de la colegii de serviciu, în special de la şefi. Fii prudent în declaraţii şi fapte. Sunt momente episodice, de aceea nu pune la suflet chiar tot ce se petrece. Relaţiile profesionale sunt în continuă transformare. După-amiază adună-ţi prietenii la o petrecere surpriză, dar cheltuieşte cât mai puţin posibil.

Scorpion
Un prieten din străinătate îţi oferă veşti preţioase legate fie de o călătorie de agrement, fie de una în scop profesional. Chiar dacă întâmpini neplăceri vizavi de capitolul relaţii cu străinătatea, reţine că sunt doar episoade pasagere. Mentalul îţi este destul de răscolit, aşa încât evită deciziile majore, promisiunile sau discursurile publice. După-amiază delectează-ţi sufletul cu o piesă de teatru sau cu un film bun.

Săgetător
Este o zi favorabilă achitării taxelor, facturilor şi datoriilor de orice fel. E adevărat că banii pe care îi câştigi din activitatea desfăşurată la un loc de muncă sunt insuficienţi, dar cu o organizare eficientă a bugetului vei reuşi să rezolvi toate cheltuielile. De la bani şi bunuri pot apărea conflicte serioase şi greu de aplanat cu membrii familiei. Ar fi bine să priveşti lumea şi oamenii şi prin prisma disciplinelor spirituale.

Capricorn
Ori partenerul de viaţă, ori cel de afaceri te poate provoca la discuţii legate de activităţile desfăşurate în comun. Tensiunile sunt evidente, de aceea fii prudent şi ascultă atent ce ţi se reproşează. Mentalul îţi este confuz şi cu greu te poţi exprima. Bine ar fi să te gândeşti puţin în singurătate la colaborările în care eşti implicat şi să laşi deciziile majore necesare acestui capitol pentru o altă perioadă, pe cât posibil.

Vărsător

La serviciu se anunţă multă forfotă. Relaţiile colegiale sunt conflictuale, iar şefii îţi dau şi mai mult de lucru. Ar fi bine să te bazezi doar pe forţele tale. Atenţie că organsimul tău este destul de obosit, putându-se accentua afecţiunile legate de sistemul digestiv. De evitat consultaţiile, analizele medicale şi intervenţiile chirurgicale pe cât posibil. Plimbă-te în aer liber, hrăneşte-te sănătos şi dormi mai mult.

Peşti
Relaţiile sentimentale şi cele cu copiii alcătuiesc tema principală a acestei zile. Sunt posibile altercaţii, dar reţine că sunt doar toane momentane. Emotivitatea este la cote înalte şi astfel poţi deveni subiectiv în relaţiile cu ceilalţi. Evită implicarea excesivă în treburile celorlalţi şi orientează-ţi eforturile către o activitate dragă sufletului tău. Spre seară adună-i pe cei dragi la o mică petrecere.


________________________________________________
● astrolog Anca Gordin Stoica
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
________________________________________________




×
Subiecte în articol: horoscop zilnic