x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, miercuri 20 noiembrie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, miercuri 20 noiembrie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

19 Noi 2013   •   19:12
Horoscop zilnic, miercuri 20 noiembrie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla


_____________________

Berbec
În primele ore ale zilei te preocupă problemele unui prieten apropiat sau ale unei rude. Eşti tentat să oferi sprijin material celor din anturajul cotidian, însă nu se recomandă. După prânz va fi nevoie să îţi îndrepţi atenţia şi eforturile către familie şi treburile casei. Schimbările majore care se petrec încet, dar sigur în segmentul domestic te fac să te reîntorci frecvent, cel puţin mental, în locurile copilăriei şi la discuţiile avute mai demult cu membrii familiei.

Taur
Discuţii aprinse pe teme diverse, întâlniri cu persoane pe care nu le-ai văzut demult, totul roieşte în jurul tău, obosindu-te destul de mult. Emotivitatea este accentuată, subiectivismul este prezent şi astfel se pot crea premisele unor decizii sau acţiuni nepotrivite. Evita să faci promisiuni sau să îţi oferi ajutorul. Pe de altă parte ar fi bine să stai mai mult de vorbă, mai ales în orele serii, cu un membru al familiei. Asta îţi poate aduce calm, linişte şi confort sufletesc.

Gemeni
Tema zilei este legată de veniturile pe care le obţii din muncă desfăşurată la un serviciu. Poţi primi bani, bunuri sau alte favoruri deosebite. Tentaţia de a cheltui este mare, dar rezumă-te la strictul necesar. De asemenea, eşti tentat să depui eforturi fizice prea mari pentru activităţi care nu merită sau care nu te privesc. Fii mai atent cu sursele şi resursele tale vitale şi consumă atât cât ai nevoie. După-amiază, gândeşte-te la îmbunătăţirea scării valorilor tale morale.

Rac
Se conturează o perioadă în care te pui pe primul loc în viaţa ta. Faci planuri măreţe de viitor, începi să îţi schimbi garderoba, accesoriile vestimentare, ba chiar te gândeşti şi la schimbarea condiţiilor în care locuieşti sau îţi desfăşori activitatea profesională. Astrele te susţin din plin, însă atenţie la exagerări şi la eforturi prea mari într-un timp scurt. După-amiază ţi-ar prinde bine un masaj, o şedinţă de saună sau un tratament cosmetic.

Leu
Ar fi minunat dacă ai reuşi să fii cât mai discret, retras în propriile tale gânduri şi departe de zgomotul lumii dezlănţuite. Este un moment de bilanţ al evenimentelor în care eşti implicat, de aceea vrei nu vrei gândurile tale se vor orienta numai către aceste subiecte. Concluziile desprinse din cele petrecute te vor ajuta să vezi realitatea şi să faci corecţiile necesare, unde este cazul, în unele planuri fie personale, fie profesionale.

Fecioara
Ziua îţi aduce discuţii finale legate de activităţile profesionale pe care le desfăşori la serviciu. Poţi pune în ordine documente importante, iar şefii îţi vor oferi sprijinul necesar pentru tot ce întreprinzi. Totuşi nu te hazarda în deciziile care implică mai mulţi colegi de lucru sau acţiuni care se întind pe termen lung. După-amiază se conturează întâlniri şi informaţii preţioase din partea unor persoane de încredere. Fii mai încrezător în forţele tale.

Balanţă
Prima parte a zilei îţi oferă ocazii bune de a-ţi organiza activităţile profesionale care vizează lucrul în străinătate sau cu parteneri străini. Sunt posibile unele neplăceri, însă depune cu încredere toate eforturile şi până la urmă totul va ieşi ca la carte. Pe de altă parte, evenimentele petrecute zilele acestea în preajma ta, în special în zona profesională, te vor ajuta să îţi modifici concepţiile despre lume şi viaţă, devenind astfel mai realist.

Scorpion
Împreună cu copiii sau cu persoana iubită poţi rezolva chestiunile financiare necesare traiului vostru comun. Ideile bune, planurile de investiţii pe termen lung, găsirea echilibrului între nevoile materiale şi cele sufleteşti atât ale tale cât şi ale celor dragi depind mai mult de ţine. De aceea susţine-ţi opiniile şi depune toate eforturile pentru a le realiza. După-amiază invită-i pe cei dragi la un spectacol de teatru, un concert de muzică sau provoacă-i la discuţii filozofice.

Săgetător
Eşti foarte sensibil vizavi de relaţiile tale parteneriale. Astăzi poţi empatiza uşor cu ceilalţi, fără să îţi dai seama. De aici stările tale de spirit pot fi influenţate de personajele cu care vii în contact. Trasează imaginar o linie separatoare între câmpul tău energetic şi câmpurile celorlalţi, pentru a te proteja şi pentru a reuşi să îţi vezi liniştit de treburile tale. De ceva vreme, energia ta vitală este la cote joase, de aceea îngrijeşte-te conştient şi permanent.

Capricorn
Alături de colegii de serviciu poţi finaliza cu succes activităţi pentru care ai depus mult efort în ultimele zile. Oboseala îşi va spune cuvântul, de aceea acceptă ajutorul celorlalţi, care de această dată te ajută necondiţionat. Inclusiv şefii sunt de partea ta, chiar dacă îţi mai adresează câteva reproşuri. Tentaţia de a te refugia în dezbateri medicale sau în tratamente alopate trebuie evitată. Sunt momente pasagere, iar spre seară starea ta generală se va schimba în bine.

Vărsător
În prima parte a zilei vei reuşi să cazi la pace pe teme financiare împreună cu persoana iubită sau copiii. Disputele din ultimele zile se vor risipi o dată ce aţi stabilit priorităţile şi nevoile fiecăruia, dar şi banii necesari pentru acestea. Totuşi ar fi bine să nu te laşi influenţat de ceilalţi vizavi de modul în care să îţi cheltuieşti resursele materiale, pentru că scopul acestora este de a profita de pe urma muncii tale.

Peşti
Se conturează disensiuni la capitolul amoros. Dorinţa de a fi iubit şi de oferi iubire este la cote mari şi cu greu o poţi controla. Evită exagerările, ţine-ţi firea, pentru că rişti să faci acţiuni reprobabile. Este adevărat că bate vântul schimbării în plan sentimental, însă totul ţi se va dezvălui la momentul potrivit. Copiii sunt o altă temă care începe să te preocupe ceva mai serios. Conflictul dintre generaţii este la cote înalte deocamdată, de aceea fii prudent.

Astrolog Anca Gordin Stoica
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro

________________________________________

Vrei un horoscop personalizat? Click aici!


×