x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, miercuri 23 iulie 2014. Leii, exuberanţi şi cu un optimism molipsitor

Horoscop zilnic, miercuri 23 iulie 2014. Leii, exuberanţi şi cu un optimism molipsitor

22 Iul 2014   •   22:58
Horoscop zilnic, miercuri 23 iulie 2014. Leii, exuberanţi şi cu un optimism molipsitor
Berbec
Eşti dornic de multă interacţiune cu cei din jur simţind nevoia să captezi atenţia asupra vorbelor tale, de aceea, astăzi ar fi o zi potrivită pentru întâlniri şi discuţii de tot felul. Mergi să-ţi vizitezi rudele să afli ce s-a mai întâmplat nou, dar ai grijă să păstrezi bine secretele care îţi parvin. Eşti capabil să te ocupi simultan de mai multe lucruri dar poţi promite mai mult decât poţi onora.

Taur
Casa şi familia încep să-ţi ocupe centrul atenţiei, având mai multă răbdare să-i asculţi pe cei dragi. Totuşi, oricât de bine intenţionat ai fi, fereşte-te să oferi poveţe ca şi cum numai tu ştii cum e mai bine. Banii sunt astăzi un subiect la fel de important, iar spre seară vei reuşi să te mobilezi astfel încât activităţile tale să devină productive, deşi tendinţa de risipire e destul de mare.

Gemeni
Avalanşa de idei pe care o poţi experimenta azi trebuie exprimată şi împărtăşită neapărat. Poţi face asta chiar printr-o activitate publicistică sau dirijarea spre o formă nouă de studiu. Este adevărat că inconstanţa este o mare problemă, dar dacă te mobilizezi, memoria bună te va ajuta mult. Planificarea atentă a bugetului îţi poate crea un anume disconfort, dar este totuşi necesară.

Rac
Ocupat cu asigurarea şi creşterea surselor de venit, astăzi poţi căuta în linişte informaţiile de care ai nevoie. Schimbările dorite nu se pot produce peste noapte aşa că nu deveni anxios dacă parteneriatele pe care le stabileşti nu par a aduce beneficii. Dacă simţi nevoia unui tratament de înfrumuseţare sau vrei să-ţi schimbi garderoba, încearcă să nu faci cheltuieli exagarate.

Leu
Exuberant şi radiiind un optimism molipsitor, astăzi ai toate şansele să atragi multe priviri mai ales în cercurile sociale unde activezi, ceea ce în mod sigur îţi va face multă plăcere. Temele de conversaţie cât mai variate vor fi căutate cu mult interes, însă lasă-i şi pe cei din jur să-şi spună părerea, fără a monopoliza discuţia. Treci mai uşor peste situaţiile în care îţi este contestată credibiliatea.

Fecioară
Dacă unele proiecte personale privind viitorul nu au mers, lasă-le în urmă. Fii optimist că altele mai bune par a se naşte din colaborarea cu prietenii apropiaţi, aşa că nu ezita să le prezinţi astăzi superiorilor tăi şi conluzionează cine te susţine după discuţiile purtate. Ideal ar fi să ai în vedere şi un plan de rezervă, dar nu este neapărat să-l faci public, doar rezumă-te la a lucra la el.

Balanţă
Dacă ai în plan o idee de afaceri cu obiecte de artă sau care este în strânsă legătură cu înfrumuseţarea, pari a avea senzaţia că eşti pe drumul cel bun. Fii doar atent să nu-ţi supraevaluezi posibilităţile reale de materializare. Lărgirea cercului de cunoştinţe dar şi călătoriile prin locuri exotice îţi pot furniza mai uşor accesul la surse de inspiraţie pentru proiectele tale.

Scorpion
Atent la obţinerea de informaţii la care nu are oricine acces, astăzi poţi găsi foarte uşor soluţii originale pentru problemele cotidiene dar evită să reacţionezi exagerat dacă eşti contestat. Este la latitudinea ta dacă sari peste metode verificate şi accepţi variante mai putin ortodoxe. Realizările şi modul cum etşi văzut contează pentru cariera ta, deci optează pentru alegeri responsabile.

Săgetător
Astăzi sunt favorizate negocierile cu parteneri de afaceri ce au legătură cu străinătatea dar confidenţialitatea informaţiilor care-ţi sunt împărtăşite poate fi o provocare, fiind cam greu să ţii un secret. Dacă însă alegi să-ţi iei o vacanţă alături de partenerul tău de cuplu, alege locaţii care promit să asigure surse cât mai variate de divertisment şi locuri interesante de vizitat.

Capricorn
Dacă reuşeşti să-ţi reconfigurezi planurile după ultimele schimbări petrecute în familie, demersurile care presupun obţinerea de împrumuturi, moşteniri sau alte bunuri comune ar trebui să decurgă nestingherite. La serviciu atâta timp cât ai ceva interesant de făcut nu te vei plictisi, fiind probabil tot timpul ocupat cu diverse întâlniri, dar lasă-ţi din când în când timp şi pentru mici pauze.

Vărsător
Ai planuri mari privind relaţia ta de cuplu şi aspectele ce ţin de o bună comunicare între voi contează mult pentru tine. Ieşiţi în lume la braţ, afişându-ţi cu mândrie de partenerul tău şi căuta mai degraba o sursă de divertisment care vă stimulează din punct de vedere mental. Caută să împleteşti metodele avangardiste de exprimare cu o strategie sigură de a avansa în carieră.

Peşti
La serviciu, parcă nimic nu te poate abate de la ceea ce ţi-ai propus dar n-ar strica să ceri sfatul şi celor din familie, aceştia putându-ţi oferi câteva informaţii utile. Nici acasă nu sunt şanse să stai prea mult pe loc, căutând să rezolvi mai multe lucruri deodată. Totuşi, dacă tot te apuci, încearcă să le şi finalizezi, fără a te lăsa distras de diverşi stimuli care-ţi captează atenţia.

Astrolog Alina Cârciumărescu
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro

________________________________________

Vrei un horoscop personalizat? Click aici! 


Citeste si
Horoscop financiar pentru lunile iulie, august și septembrie 2014
Horoscopul lui Pinocchio. Cum (ne) mint barbatii, in functie de zodia in care s-au nascut
HOROSCOPUL VACANȚELOR 2014
Care este meseria potrivită pentru zodia ta?
În pat cu astrologul. Află de ce se tem bărbații, în funcție de zodia în care s-au născut
Horoscop... 2 în 1. Cum decurge relația între doi parteneri născuți în aceeași zodie?
La ce vârstă începe fericirea? Află răspunsul, în funcție de zodia în care te-ai născut

×