x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, miercuri 26 iunie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, miercuri 26 iunie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

26 Iun 2013   •   10:35
Horoscop zilnic, miercuri 26 iunie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

Ziua de azi confera tuturor pragmatism, disciplina si harnicie. Este o zi potrivita pentru activitati care cer atentie la detalii, indemanare si rabdare. Ni se ofera sansa de a face alegeri foarte bune, bazate in primul rand pe intuitie.

astrolog  Anca Gordin Stoica
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro 

________________________________________






Berbec
Ziua anunţă întâlniri şi dialoguri importante cu prietenii. Sunt posibile contradicţii şi conflicte pe teme financiare însă, cu puţin efort şi bunăvoinţă, vei reuşi să depăşeşti momentele neplăcute. Pe de altă parte, un protector important îţi va oferi informaţii şi sfaturi bune vizavi de plasamanţele tale financiare şi de banii şi bunurile pe care le deţii în comun cu partenerul de viaţă sau de afaceri. Spre finalul zilei, ar fi bine să îţi reevaluezi scopurile, ţinând cont şi de grupul social din care faci parte.

Taur
Ochii şi urechile lumii sunt aţintite asupra ta, aspect care îţi provoacă destule neplăceri. Este posibil să apară o schimbare în domeniul profesional în care activezi. Poate fi vorba fie de sarcini de lucru noi, fie termini o activitate începută mai de mult. Relaţiile colegiale sunt tensionate şi ar fi bine să te ţii departe de discuţii aprinse. Şefii îţi vor cere socoteală vizavi de ultimele tale decizii profesionale şi de modul în care îţi îndeplineşti îndatoririle de serviciu. Alege-ţi cuvintele cu grijă!

Gemeni
Gândurile şi eforturile tale se vor orienta astăzi către domeniile filozofice şi religioase ale epocii contemporane. Pe de o parte, ţi-ai dori să studiezi mai mult, pe de alta,  ar fi bine venite şi călătorii tematice în acest sens. Ostoieşte-ţi dorinţa de elevare spirituală prin dialoguri cu persoane dragi aflate departe de graniţele ţării sau cu cei care au călătorit mult. Sunt posibile veşti alarmante din şi despre străinătate, dar nu pleca urechea la tot ce auzi. Deocamdată îţi sunt favorizate călătoriile pe distanţe mici sau studiile de scurtă durată.

Rac
Ziua este favorabilă pentru evaluarea plasamentelor financiare, a achitării taxelor, facturilor sau restanţelor de orice fel. Evită cheltuielile nefondate, planurile financiare de anvergură şi asocierile în afaceri. În a două parte a zilei ai putea deveni interesat de domeniile neconvenţionale ale vieţii. Un dialog cu un mentor sau cu un profesor de specialitate ţi-ar lămuri multele întrebări şi nelămuriri cu care te confrunţi în prezent vizavi de propria-ţi persoană şi propriu-ţi destin.

Leu
Relaţiile cu ceilalţi sunt la cote înalte. Ţi-ai dori uneori să cooperezi mai mult cu partenerul de viaţă sau cu cei de afaceri. În privinţa colaboratorilor însă, într-un anume fel, viaţa te obligă, deocamdată, să lucrezi şi să iei decizii mai mult de unul singur. Totuşi, cum nimic nu este întâmplător, concentrează-te pe munca ta, pe îndatoririle tale şi relaţionează cu ceilalţi la momentul potrivit. Te poţi necăji datorită atitudinii şi faptelor unui colaborator, de aceea fii prudent, pentru că în culise se ţes conflicte profesionale greu de estimat.

Fecioara
Se conturează o zi cu multă forfotă la serviciu, iar dacă stai acasă este nevoie să te ocupi de treburile de rutină. Relaţiile colegiale sunt tensionate, iar şefii le ţin isonul. Recomandabil este să te ocupi doar de îndatoririle tale şi să eviţi provocările celorlalţi. Atenţie că organismul este obosit şi se pot accentua afecţiunile legate de sistemul circulator şi picioare. Pe cât posibil, lasă pe altă dată consultaţiile, analizele medicale şi intervenţiile chirurgicale. Dozează-ţi eforturile şi rezervă-ţi momente de odihnă şi plimbări în aer liber.

Balanţă
Eşti pus pe glume, distracţii în stil mare şi aventuri cât cuprinde. Cei dragi îţi pot tăia cheful, aşa încât fii prudent şi controlează-ţi reacţiile. Sunt posibile altercaţii cu persoana iubită, datorită faptului că eşti foarte preocupat de domeniul profesional şi ai lăsat de izbelişte viaţa intimă. Totodată, copiii vor veni spre tine cu problemele lor care, chiar dacă sunt mici, va trebui să le rezolvi cu calm, detaşare şi responsabilitate. După-amiază adună-i pe cei dragi la o petrecere amuzantă. De un hobby ar trebui să te ocupi în permanenţă.

Scorpion
Capitolul familial şi locativ capătă o importanţă deosebită astăzi. Îţi sunt favorizate curăţeniile generale, reparaţiile curente şi reamenajările interioare şi exterioare casei. Relaţiile cu membrii familiei sunt tensionate, însă hibă este la tine deoarece eşti capricios, prea sobru şi distant faţă de cei dragi. Fii mai înţelegător vizavi de nevoile şi dorinţele celor din jur. Pe de altă parte, sunt momente bune de a organiza întâlniri cu rudele sau pentru a merge în vizită prin locurile copilăriei. Linişteşte-ţi sufletul cu ajutorul aerului curat sau al unei ape curgătoare!

Săgetător
Rudele şi prietenii apropiaţi te vor solicită din plin. Sunt posibile întâlniri şi dialoguri care mai de care mai interesante, însă atenţie că sâmburele conflictului va fi prezent. Dacă ţi se solicită ajutorul, mai întâi rezolvă-ţi treburile şi pe urmă vezi cu ce şi cât poţi sprijini persoana în cauză. Mentalul îţi este instabil, aşa încât alege-ţi cu grijă cuvintele în orice fel de conversaţie şi evită promisiunile sau deciziile. Călătoriile pe distanţe scurte sunt o altă tema demnă de luat în calcul pe parcursul întregii zile.

Capricorn
Bugetul de venituri şi cheltuieli îţi da bătăi de cap. Pe de o parte, eşti nemulţumit de câştigurile obţinute din prestaţia desfăşurată la un loc de muncă, pe de alta, nici partenerul de viaţă sau cei de afaceri nu te pot susţine financiar deocamdată. Totuşi ai putea primi o sumă de bani, cadouri sau favoruri care chiar dacă sunt mărunte, îţi pot bucura sufletul şi rezolva nevoile momentane. Evită cheltuielile nefondate, investiţiile şi planurile de asocieri în afaceri. Este nevoie să fii cât mai econom şi calculat vizavi de bani.

Vărsător
Eşti nemulţumit de cum merg lucrurile în viaţa ta, însă doar tu ai forţa şi resursele necesare de a le schimba cursul în mod favorabil. Sunt momente bune pentru a începe o dietă de sezon, pentru a-ţi aranja un program de exerciţii fizice de întreţinere a sănătăţii întregului organism sau de hoinări prin locurile publice dragi ţie. Relaţiile cu ceilalţi sunt fluctuante şi foarte uşor se poate ajunge la conflicte deschise. Dozează-ţi eforturile, pentru că organismul este sensibilizat.

Peşti
Contextul astral de astăzi te predispune la izolare şi visare excesivă. Ocupă-te doar de treburile uşoare şi îngrijeşte-ţi mai mult sănătatea. Posibil să fii nemulţumit de mersul evenimentelor din domeniul profesional în care activezi. Evită consultaţiile, analizele medicale şi intervenţiile chirurgicale pe cât posibil şi foloseşte mai mult remedii naturiste. O discuţie de taină cu cineva drag îţi poate oferi informaţii importante legate de relaţiile tale cu străinătatea şi de studiile necesare pentru a obţine o poziţie socială mai bună.


×