x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, miercuri 30 iulie 2014. Balanţele, optimiste în privinţa carierei

Horoscop zilnic, miercuri 30 iulie 2014. Balanţele, optimiste în privinţa carierei

29 Iul 2014   •   23:47
Horoscop zilnic, miercuri 30 iulie 2014. Balanţele, optimiste în privinţa carierei
Berbec
Astăzi ai răbdarea necesară pentru a te ocupa de activităţile de rutină, mai ales cele legate de propriul cămin. Şi la serviciu te bucuri de relaţii bune cu colegii de muncă, având pentru fiecare câte un sfat practic, iar în ceea ce priveşte sănătatea, stăpânirea de caracter te ajută să găseşti cea mai bună opţiune terapeutică. Doar banii te pot predispune să-ţi asumi riscuri cam mari.

Taur
Eşti dispus să discuţi, încercând să găseşti soluţii practice, atât cu partenerul de cuplu, cât şi cu alţi membri ai familiei tale. Totuşi, tinzi să păstrezi o oarecare rezervă emoţională în încercarea de a găsi persoana potrivită, fiind destul de precaut în chestiunile romantice. Fii deschis şi caută să nu apelezi la critică pentru a masca eventuale temeri pe care eviţi să le înfrunţi.

Gemeni
Este notabilă consecvenţa cu care te ocupi astăzi de responsabilităţile casnice, dar şi răbdarea pe care o ai în privinţa celor din familie. Dacă ai de realizat diverse lucrări, ai energia finalizării acestora. Banii rămân în atenţia ta, atitudinea referitoare la ei fiind mai degrabă una de tip conservator, însă partea bună este că, la nevoie, poţi accesa oricând resursele necesare.

Rac
Chiar dacă se vor ivi oportunităţi de a-ţi spune părerea în varii ocazii, astăzi va prima exprimarea concisă şi axată pe aspectele concrete. Nu neglija tendinţa de a fi critic şi axează-te mai curând pe o viziune optimistă şi pe sinceritate. Capacitatea de a transmite informaţii într-o manieră curată şi folositoare celor din jur te poate ajuta să dai câteva lecţii, inclusiv propriilor copii.

Leu
Astăzi vei fi provocat să-ţi temperezi tendinţa de a fi prea autoritar în convingeri, mai ales în relaţie cu cei din familie, în încercarea de a trasa nişte limite destul de austere privind finanţele. Vei căuta probabil să te revanşezi acum faţă de cei care ţi-au oferit cândva ajutor, fără însă a face excese şi a scoate din buzunar sume prea mari de bani dacă situaţia nu o cere.

Fecioara
Prietenii tăi vor aprecia astăzi grija ta pentru ei, faptul că îi asculţi şi le oferi sfaturi pertinente, înţelegând situaţiile prin care trec aceştia. Probabil însă, o vei face doar pentru cei apropiaţi, nefiind chiar într-o dispoziţie exuberantă. Mai atent la sănătate, astăzi ar fi o zi potrivită pentru a te ocupa pe îndelete de propriul corp, căutând surse de a îmbunătăţi stilul tău de viaţă.

Balanţă
Deşi retras şi mai puţin expus mediului public, rămâi totuşi optimist în privinţa carierei tale şi a primirii recompenselor materiale pentru munca depusă. Doar convenţiile sociale mai pot reprezenta pentru tine un impediment greu de trecut. Nu uita însă să îţi refaci forţele, curele de detoxifiere, tratamentele de relaxare şi timpul suficient de odihnă fiind astăzi recomandate.

Scorpion
Ambiţios, nu renunţi totuşi la principiile tradiţionale la care te raportezi atunci când îţi urmăreşti planurile, însă acest lucru nu pare să te scutească de şansa unor tensiuni cu şefii sau alte persoane cu autoritate. Soluţiile cele mai bune, funcţionale, pot surveni astăzi din buna colaborare cu grupurile în care activezi şi caută să oferi la rândul tău toate sfaturile utile care ţi se solicită.

Săgetător
Convingerile personale pe care le susţii cu destulă tărie pot stârni câteva animozităţi ascunse, de aceea, cum tot eşti axat pe imaginea ta în societate, încearcă să fii cât mai reţinut de la o exprimare critică şi să nu acozi mai multă atenţie decât este necesar unor relaţii deja nefolositoare. Ai capacitatea de a te adapta la noi circumstanţe, doar caută persoane pe care să te bazezi.

Capricorn
Studiul aprofundat, atenţia la detalii şi răbdarea de a-ţi urma pas cu pas planurile te vor ajuta să faci progrese importante astăzi. Iar dacă eşti pus în ipostaza de a oferi câteva lecţii, abilităţile didactice şi dorinţa de a împărtăşi şi altora din cunoştinţele tale îţi vor fi apreciate la justa lor valoare. Caută să stabileşti şi raporturi emoţionale cu cei din jur, fiind mai puţin rezervat.

Vărsător

Având puterea de a recepta din jurul tău informaţii subtile, dacă vrei, astăzi poţi înţelege mai bine motivaţiile celorlalţi şi astfel să devii mai tolerant. În relaţia cu colegii de serviciu dar şi cu asociaţii tăi de afaceri vor conta mai ales simţul responsabilităţii dar şi o atmosferă echilibrată. În plus, atitudinea referitoare la bani şi la investiţii tinde să fie mai cumpătată.

Peşti
Relaţia cu partenerul de cuplu este astăzi în centrul atenţiei tale, dar accentul va fi pus mai degrabă pe îndatoririle pe care le ai faţă de acesta decât pe exprimarea deplină a emoţiilor. Nu te sfii să-ţi exprimi convingerile şi vei vedea că o bună comunicare cu persoana iubită va aduce beneficii relaţiei voastre, mai ales dacă eşti sincer şi priveşti optimist lucrurile.

Astrolog Ana Ozsvath
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro

________________________________________

Vrei un horoscop personalizat? Click aici! 


________________________________________


Citeste si
Horoscop financiar pentru lunile iulie, august și septembrie 2014
Horoscopul lui Pinocchio. Cum (ne) mint barbatii, in functie de zodia in care s-au nascut
HOROSCOPUL VACANȚELOR 2014
Care este meseria potrivită pentru zodia ta?
În pat cu astrologul. Află de ce se tem bărbații, în funcție de zodia în care s-au născut
Horoscop... 2 în 1. Cum decurge relația între doi parteneri născuți în aceeași zodie?
La ce vârstă începe fericirea? Află răspunsul, în funcție de zodia în care te-ai născut

×
Subiecte în articol: felicia horoscop