x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, miercuri 5 septembrie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, miercuri 5 septembrie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

04 Sep 2012   •   21:00
Berbec
Luna in Taur este plasata in zona stimei de sine si a castigurilor financiare din munca proprie. Ca urmare a modului matur si organizat in care iti duci la indeplinire activitatea la locul de munca, in stransa legatura cu reconfigurarea viziunii tale despre succes si putere, ai putea atrage noi surse de castig din munca proprie. Nu iti lasa banii pe mana altora.

Taur
Astazi, Luna este gazduita de zodia ta si iti aduce beneficiile unei piramide pe semne de Pamant. Viziunea ta asupra vietii este una elevata, in relatia cu persoana iubita si cu copiii esti cald si inimos, iar atitudinea ta a cunoscut multe ajustari, inspre armonie si pace. Unele reminiscente pare ca mai sunt in zona relationarii, fii prezent si evita conflictele.

Gemeni
In cazul tau, Luna in Taur se plaseaza in zona discretiei si ti-ar putea aduce capacitate de vindecare prin constientizare, detasare de trecut si prin iertare. Iesi din zona de confort, foloseste-ti energia intr-un mod util si constructiv si permite schimbarilor sa se intample in viata ta. Lasa-te purtat de flux si nu opune nici un fel de rezistenta.

Rac
In ceea ce te priveste, Luna in Taur iti activeaza zona prietenilor, a protectorilor si a clientelei. Traversezi un moment de transformare profunda si implicit unele dintre parteneriatele in care actionezi ai putea simti ca nu te mai reprezinta si deci se cer reconfigurate. Urmeaza-ti intuitia, caci ea este vie si fidela adevarului tau interior.

Leu
In cazul tau, Luna se proiecteaza in zona puterii si a prestigiului social. Veniturile tale sunt in proces de reconfigurare, si in acest sens este un moment prielnic constientizarii dexteritatii si capacitatilor practice de care dispui. Prin schimbarea activitatii prestate sau a modului in care faci lucrurile iti poti improspata si starea de sanatate.

Fecioara
Tu primesti influenta Lunii in Taur in zona filosofiei de viata si a calatoriilor in strainatate. Ca urmare a evenimentelor din viata ta, ai acumulat multa intelepciune si ai descoperit o putere de vindecare si regenerare de care poate nu erai constient. Ele au menirea de a-ti deschide inima. Drumurile cu masina sau calatoriile la distanta necesita atentie si prudenta.

Balanta
Luna in Taur iti trimite influentele in zona regenararii, a abandonului propriei identitati. Tie iti este dat sa culegi roadele detasarii de trecut, de probleme din copilarie sau de eventuale tipare repetative si limitative cu care te identificai si care te tineau pe loc. Prin izolare, meditatie si reculegere ai putea integra noua energie si poti aduce o transformare in viata ta.

Scorpion
Tie Luna in Taur iti energizeaza zona relatiilor si a parteneriatelor. Probabil ai constientizat in ultima perioada cine iti sunt adevaratii prieteni, pe cine te poti baza si sub aripa cui te simti protejat. Manifesti nevoia de pace si armonie pe care ai invatat sa le intretii printr-un limbaj elevat si printr-o comunicare matura, obiectiva dar destul de rece.

Sagetator
Tu primesti influenta Lunii in Taur in zona muncii, a rutinei si a sanatatii. Energia ta vitala este la cote destul de reduse si iti recomand sa o investesti eficient in scopuri nobile, pasnice. Veniturile provenite din munca proprie sunt in proces de transformare, reconfigurare si noi calitati par sa iasa la suprafata. Prestigiul si cariera ta sunt in ascensiune.

Capricorn
In ceea ce te priveste, Luna in Taur iti activeaza zona iubirii, a afirmarii prin creatie si a creativitatii. Ca urmare a schimbarii atitudinii tale si a evolutiei tale spirituale, relatia cu persoana iubita si copiii pare sa fie armonioasa. In
anturaj manifesti o nevoie disperata de atentie si esti dispus sa faci orice pentru a o obtine chiar sa intretii situatii conflictuale.

Varsator
Luna in Taur este plasata in cazul tau in zona intimitatii, a sufletului. Relatia cu familia sau cu cei apropiati pare sa fie armonioasa, plina de caldura si de iubire. Ti-ai dezvoltat capacitatile psihice si de perceptie subtila si probabil ai traversat unele situatii in care ti-ai manifestat plenar compasiunea, fapt care ti-a consolidat puterea de acceptare.

Pesti
In cazul tau, Luna in Taur este plasata in zona comunicarii. Probabil anturajul tau a suferit unele reconfigurari in ultima perioada, iar acum esti inconjurat de oameni cu care rezonezi si cu care te simti pe acelasi nivel de evolutie spirituala. Iti este dificil sa faci compromisuri in zona mentalitatii sau a modului de comunicare, fapt care ar putea atrage unele conflicte.

×