x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, sâmbătă 15 septembrie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, sâmbătă 15 septembrie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

14 Sep 2012   •   21:00
Berbec
Sfarsitul acestei saptamani iti aduce noutati la serviciu. Se pare ca o etapa se va incheia si se contureaza alta noua. Atentie ca schimbarile se vor face destul de zgomotos. Relatiile colegiale sunt disonante, asa incat bazeaza-te doar pe tine. Exista in continuare conflicte ascunse si greu de deslusit sau tinut in frau. Pastreaza-ti obiectivitatea si lasa entuziasmul deoparte. Sanatatea este vulnerabila pe segmentele aparatului digestiv. Aspectul de Luna noua ce se va forma in semnul Fecioarei in dimineata zilei de duminica te provoaca la o schimbare totala a stilului de viata si a atitudinii tale fata de munca si implicatiile ei.

Taur
Finalul acestei saptamani iti aduce rasturnari de situatie in planul relatiilor sentimentale si al celor cu copiii. Luna noua ce se va forma in Fecioara duminica dimineata anunta inceperea unei etape noi in acest sens. Poate fi vorba de o noua relatie de iubire sau daca exista deja una, aceasta se poate reconfigura. Dialogul, rabdarea si bunavointa iti pot fi de mare folos. Totusi, durabilitatea celor petrecute sau stabilite acum va fi scurta. Bucura-te de momentele pe care ti le ofera viata in aceasta perioada si ajuta-i si pe ceilalti sa fie fericiti. Pe de alta parte, cheful de distractii si aventuri este la cote inalte, astfel incat ar fi bine sa organizezi petreceri sau sa participi la cele din preajma ta.

Gemeni
Weekend-ul acesta ai spor si succes la treburile gospodaresti. Aspectul de Luna noua ce se formeaza in semnul Fecioarei duminica dimineata iti aduce o etapta noua legata de relatiile familiale si spatiul locativ. Te poti muta in casa noua, iti poti imbunatati relatiile cu rudele sau pur si simplu iti poti modifica relatia cu tot ce tine de casa, familie si trecut. Dialogurile cu cei dragi vor fi agreabile, iar informatiile aflate in aceste zile iti vor lamuri chestiuni vechi legate de familia din care provii. Sunt favorizate achizitiile ce privesc un teren, o locuinta sau obiecte decorative. Ai grija sa tii doar pentru tine si ai tai ce se petrece in viata ta privata!

Rac
Zilele acestea sunt favorabile schimbului de informatii, intalnirilor cu rudele si prietenii apropiati, dar si calatoriilor pe distante scurte. Aspectul de Luna noua ce se formeaza in Fecioara in dimineata zilei de duminica te provoaca la relatii noi, schimbarea mentalitatii si a modului de comunicare cu ceilalti. Sunt momente bune de a te analiza si de a folosi parererile celorlalti despre tine. Vin catre tine stiri care mai de care mai interesante, unele chiar bulversante, dar nu toate iti folosesc. Ti-ar prinde bine sa fii mai selectiv cu persoanele carora le permiti sa iti fie prin preajma.

Leu
Capitolul financiar este foarte accentuat la finalul acestei saptamani. Poti primi cadouri, favoruri sau bani dintr-o activitatea desfasurata la un loc de munca. Se pare ca sfera muncii incepe sa se deblocheze, fiind posibila chiar reconfigurarea totala a acesteia. In dimineata zilei de duminica se formeaza aspectul de Luna noua in semnul Fecioarei, creandu-ti premisele unor castiguri de mult asteptate. Dar, acestea vor veni numai din munca cinstita si sustinuta. Energia vitala fluctueaza mult si la fel si starile tale de spirit. Odihneste-te, ai grija la alimentatie si alcatuieste-ti un program de viata potrivit.

Fecioara
Esti o mica vedeta weekend-ul acesta, datorita formarii aspectului de Luna noua in semnul tau zodiacal, duminica dimineata. Sunt momente excelente de a te ocupa de tine si de sufletul tau. Iti sunt favorizate si de mare folos tratamentele cosmetice, masajele, exercitii fizice usoare, inceperea unei diete de sezon sau rearanjarea garderobei. Ceilalti te-ar putea acuza de egoism sau egocentrism, insa de fapt tu ai nevoie doar de revigorare si reorientarea eforturilor. Pe de alta parte poti fi tentat sa te implici prea mult in treburile altora. Lasa-i in pace pe cei din jurul tau si ocupa-te doar de tine. Este nevoie sa lucrezi mult si bine la propria-ti imagine si la modul de relationare cu tot ce te inconjoara.

Balanta
Sunt zile bune pentru introspectie, singuratate si schimbarea directiei de viata. Aspectul de Luna noua ce se va forma duminica dimineata in semnul Fecioarei te provoaca la o atentie sporita vizavi de sanatate si de munca. Starea ta generala este fluctuanta, iar organsimul da semne alarmante de oboseala. Segmentele aparatului digestiv sunt vulnerabile si se poate pune problema unor consultatii medicale sau interventii chirurgicale. Asculta-ti corpul si indemnurile vocii interioare. Recomandabil este sa te odihnesti mai mult, sa tii regim alimentar si, deocamdata, foloseste remediile traditionale pentru imbunatatirea sanatatii. Atentie la conflictele ascunse de la serviciu!

Scorpion
Relatiile cu prietenii si protectorii sunt la mare cautare in acest weekend. Se intrezaresc relatii noi sau cele deja existente se vor reconfigura. In dimineata zilei de duminica se va forma aspectul de Luna noua in semnul Fecioarei, oferindu-ti sanse de a primi in viata ta oameni noi si de buna calitate. Sunt bine sustinute dialogurile cu personaje importante sau cu grupuri de persoane, gen asociatii, organizatii cu scopuri si idealuri comune. La prima vedere ai fi incantat de ce se petrece in jurul tau, dar fii prudent si evita entuziasmul vizavi de planurile, propunerile sau ideile altora. S-ar putea ca o persoana nou aparuta in viata ta sa se erijeze intr-un protector. Este bine sa asculti mai mult decat sa vorbesti si evita promisiunile de orice fel.

Sagetator
Esti in centrul atentiei la sfarsitul acestei saptamani si se pare ca toata lumea va dori compania ta. Aspectul de Luna noua ce se va forma duminica dimineata in semnul Fecioarei te predispune la iesiri in public, discursuri sau dialoguri furtunoase cu persoane importante. Atentie cum te prezinti si fii foarte cumpatat in vorbe si fapte Exista riscul sa creezi impresii false despre tine. Pe de alta parte este posibil sa primesti indatoriri noi la serviciu. Sunt temporare, presupun responsabilitati majore si multe conflicte colegiale. Recomandabil este sa cantaresti bine ce ti se propune si ce se contureaza in domeniul profesional. Dusmanii ascunsi sunt puternici si mereu la panda.

Capricorn
Finalul acestei saptamani este potrivit legaturilor cu persoanele aflate in afara tarii. Aspectul de Luna noua ce se formeaza in dimineata zilei de duminica in semnul Fecioarei iti va deschide o etapa noua vizavi de strainatate, fiind vorba de calatorii indepartate sau de studii pe termen lung. Mentalul este bine sustinut, dar fii prudent. Recomandabil ar fi sa analizezi pe indelete posibilitatile legate de strainatate, dar sa iei decizii in acest sens peste cateva zile. Sufletul tau are nevoie de revigorare si de o reorientare a eforturilor. Asta inseamana ca ar trebui sa pui mai mult accent pe legaturile cu Dumnezeu si sa lasi de o parte materialismul.

Varsator
Banii si implicatiile lor alcatuiesc tema principala la sfarsitul acestei saptamani. Este vorba de finantele altora si despre bunurile detinute in comun cu altii. Aspectul de Luna noua ce se va forma in semnul Fecioarei in dimineata zilei de duminica iti poate aduce un cadou substantial sau o suma de bani. Se deschide o etapa noua vizavi de favorurile si castigutile de la altii. Pentru unii nativi vor intra in discutie o mostenire sau rezolvari importante legate de partajele specifice unui divort. Pe de alta parte, astrele te provoaca sa stabilesti un echilibru intre laturile materiale si cele spirituale ale vietii. Detaseaza-te de cotidian, insa tine cont de parerile si doleantele celorlalti.

Pesti
Relatiile parteneriale iti vor da batai de cap la finalul acestei saptamani. Sunt posibile discutii aprinse cu partenerul de viata sau cu cei de afaceri, unde este cazul. Aspectul de Luna noua ce se va forma in semnul Fecioarei duminica dimineata va accentua subiectivismul si emotivitatea in toate tipurile de relatii. Fii prudent, asculta atent ce ti se spune, dar lasa luarea deciziilor si parafarea intelegerilor pentru zilele urmatoare. Ti se pot oferi colaborari noi sau propuneri de a participa la actiuni comune cu altii. Unii nativi pot primi cereri in casatorie sau promisiunea unei relatii de cuplu oficiale. Comunicarea este buna in aparenta, insa retine ca exista detalii ascunse bine de ochii si urechile tale.
Anca Gordin Stoica

×