x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, vineri 15 martie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, vineri 15 martie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

14 Mar 2013   •   19:47
Horoscop zilnic, vineri 15 martie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla
Berbec
Astăzi, Luna traversează zodia Taurului şi te faci un priceput mânuitor al finanţelor. Dispui de mult fler financiar şi poţi evalua negreşit orice obiect sau tranzacţie. Te desprinzi destul de greu de bani astăzi, ai tendinţa de a-i acumula, iar unii te-ar putea interpreta chiar ca fiind zgârcit. Fii pregătit pentru unele cheltuieli neprevăzute provenite din taxe, impozite sau amenzi.

Taur
Luna este găzduită astăzi de zodia ta şi îşi pune accentul asupra modului în care te proiectezi în ochii celorlalţi. Imaginea ar putea deveni foarte importantă pentru tine, căci prin oglindire în ceilalţi, în modul lor de a fi, te poţi vedea pe tine însuţi. Un partener profesional sau poate chiar partenerul de viaţă, poţi simţi că te restricţionează, şi ai putea deveni agresiv.

Gemeni
Pe tine, Luna în Taur te poate predispune la melancolie, la izolare şi introspecţie. Trăirile interioare pot fi profunde şi răvăşitoare, căci te poţi confrunta cu adversari puternici, în care ai putea descoperi chiar duşmani ascunşi. Raporturile cu colegii sau subordonaţii pot fi tensionate, ţi-ar putea fi dat să gestionezi situaţii delicate, în care te poţi baza pe sprijinul şefului.

Rac
În ceea ce te priveşte, Luna în Taur activează zona activităţilor de socializare, a prietenilor şi a clientelei. Preferi compania prietenilor serioşi, loiali, de nădejde, care ţi-au dovedit bunele lor intenţii şi sentimente în decursul timpului. Persoana iubită ar putea juca scene de gelozie şi îţi recomand să îţi împarţi în mod echitabil timpul şi atenţia între spaţiul privat şi cel public.

Leu
Ţie, Luna în Taur îţi trimite energie în zona carierei, a puterii şi a recunoaşterii sociale. Astăzi te poţi bucura de multă popularitate, în special în rândul femeilor, al oamenilor influenţi şi al şefilor. Acasă îţi recomand să te încarci cu multă iubire şi răbdare, căci cineva mai în vârstă, poate chiar un părinte, îţi poate adresa unele vorbe grele, dojenitoare.

Fecioară
Tu resimţi efectele tranzitului Lunii prin Taur, în zona studiilor superioare, a convingerilor şi a principiilor de viaţă. Manifeşti o fire destul de tradiţionalistă, propovăduind cu profundă convingere principiile dobândinte în sânul familiei tale, cu intenţia chiar de a strânge aderenţi. Amână pe cât posibil semnarea de contracte sau convenţii. Fii blând în relaţiile cu fraţii.

Balanţă
Graţie tranzitului Lunii prin Taur, astăzi ai un al şaselea simţ în ceea ce priveşte banii altora. Ai putea fi un bun consilier financiar, în special pentru membrii familiei tale sau poate pentru colegii de serviciu, dar nu o faci chiar dezinteresat. S-ar putea isca un conflict cu un partener sau colaborator, care ar putea fi generat tot de bani sau de împărţirea foloaselor.

Scorpion
În cazul tău, Luna în Taur îşi proiectează energia în zona parteneriatelor şi a mariajului. Ziua nu este foarte lejeră în plan relaţional, aducând provocări sau confruntări directe cu oameni mai în vârstă, care pot părea extrem de inflexibili. Rămâi în zona diplomaţiei, foloseşte-ţi farmecul personal şi modul încântător de a comunica, astfel încât să păstrezi armonia.

Săgetător
În ceea ce te priveşte, Luna în Taur activează zona muncii şi a rutinei zilnice. Eşti destul de comod şi cauţi tot felul de mijloace, prin care să îi faci pe ceilalţi să îţi îndeplinească dorinţele sau să îţi urmeze instrucţiunile, astfel încât efortul să fie minim pentru tine. Unele probleme mai vechi de sănătate, legate poate de oase ori articulaţii, se pot face resimţite.

Capricorn
Luna în Taur se face resimţită, în cazul tău, în zona iubirii, a copiilor şi a creativităţii. Guşti din plin orice activităţi artistice, venusiene, care te inspiră şi îţi pot chiar stimula creativitatea şi plăcerea pentru frumos. Cineva din anturaj te-ar putea trata cu o oarecare superioritate, ceea ce ţi-ar putea stârni impulsivitatea. Nu lua lucrurile personal, indiferent cine te provoacă.

Vărsător
Pe tine, Luna în Taur te stimulează în zona familiei, a apropiaţilor sau a spaţiului în care locuieşti. Îţi place să fii răsfăţat, să ţi se facă toate poftele sau să ţi se cânte în strună. Prin intermediul cuiva din familie ai putea face un schimb favorabil ţie sau ai putea primi un beneficiu financiar. Raporturile cu şefii sunt destul de încordate, dar fii cât mai îngăduitor cu putinţă.

Peşti
Tu resimţi tranzitul Lunii prin Taur în zona gândirii, a comunicării şi a relaţiilor cu fraţii. Dispui de o gândire destul de practică, realistă şi te pricepi de minune să îmbini utilul cu plăcutul. Îţi place să petreci timp în compania fraţilor, dar, fiind foarte comod, cel mai probabil îi vei învita la domiciliul tău. Temperează-ţi tendinţa de a-ţi impune punctul de vedere.


________________________________________________
● astrolog Corina Bădescu
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
________________________________________________


×