x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, vineri 15 noiembrie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, vineri 15 noiembrie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

14 Noi 2013   •   19:45
Horoscop zilnic, vineri 15 noiembrie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla


_____________________

Berbec
Luna mai stă în zodia ta până spre seară, aşa că e o zi potrivită pentru a fi mai atent la tine şi la nevoile tale. Ai multe idei şi multe gânduri, dar nu e momentul să iei decizii importante şi nici să începi lucruri noi, pentru că există confuzie şi nelinişte, legat de zona profesională şi relaţiile aferente. Ceva se schimbă zilele acestea, însă e bine să laşi lucrurile să se deruleze în ritmul lor firesc, să te laşi condus de intuiţie şi să fii cât poţi de flexibil.

Taur
E posibil ca lucrurile să înainteze cu ceva oprelişti, mai ales că ai tendinţa să le priveşti destul de pesimist. Sensibilitatea la sugestiile şi criticile celorlalţi poate duce la tensiuni în relaţii. Este o zi care-ţi testează flexibilitatea şi capacitatea de a lua lucrurile aşa cum sunt, mai ales atunci când nu poţi schimba nimic. Din punct de vedere fizic, vitalitatea nu este strălucită, aşa că evită suprasolicitarea.

Gemeni
Traversezi o perioadă extrem de dinamică, mai ales din punct de vedere al aspiraţiilor, ideilor, proiectelor. Ai foarte multe idei, care mai de care mai originale, visezi la o schimbare a drumului profesional, eşti gata să acumulezi tot felul de informaţii şi să-ţi lărgeşti orizontul cunoaşterii. Însă, esenţial acum este să înveţi să ceri sprijin oamenilor pe care-i cunoşti şi care ştii că ar putea pune umărul la materializarea unei dorinţe.

Rac
Luna în Berbec activează zona carierei şi puterii şi îţi stimulează dorinţa de afirmare prin forţele proprii. Este o perioadă cu oportunităţi interesante, cu schimbări relaţionale şi parteneriale, cu sprijin neaşteptat, dar şi cu multă agitaţie şi impulsivitate. De aceea, încearcă să-ţi canalizezi energia spre scopuri precise şi renunţă din când în când la zona de confort, la suspiciuni şi la conservatorism. Cu alte cuvinte, este momentul să-ţi asumi nişte riscuri.

Leu
S-ar putea ca o problema de natură juridică sau administrativă să nu mai poată fi amânată, aşa că e bine să te ocupi de rezolvarea ei. De asemenea, este o zi bună pentru a te dedica studiului, lecturii, corespondenţei cu persoane din străinătate, planificării unei călătorii în afară graniţelor. Pe de altă parte, în continuare există premise pentru propuneri interesante de colaborare, aşa că fii receptiv şi pregăteşte-te pentru reconfigurarea şi extinderea activităţii.

Fecioara
Luna activează zona banilor altora, semn că astăzi vei fi interesat de accesarea unor fonduri ori de obţinerea unui împrumut sau a unui sprijin material de altă natură. Este o zi în care siguranţa materială primează, de aceea, e foarte important să iei măsurile necesare, fie pentru a creşte randamentul unei afaceri, fie pentru a demara ceva nou în sfera profesională. Cu alte cuvinte, e foarte important să fii deschis la nou şi să ai ceva mai multă încredere.

Balanţă
S-ar putea să întâmpini rezistenţă din partea unor colaboratori sau parteneri, în privinţa unor proiecte sau idei pe care le expui. Este o zi care-ţi testează diplomaţia, răbdarea şi flexibilitatea, toate acestea fiind esenţiale pentru atigerea scopurilor propuse. Cu alte cuvinte, nu te lăsa descurajat de primul refuz sau contraargument, ci rămâi în aşteptarea de noi soluţii şi posibilităţi. Succesul depinde acum de curaj, răbdare şi tenacitate.

Scorpion
Nenumăratele responsabilităţi de la serviciu devin o povară, în condiţiile în care aveai planuri legate de casă şi familie. Aşadar, e necesar să jonglezi foarte bine cu timpul şi resursele pe care le ai la dispoziţie, astfel încât să împaci eficient ambele domenii. Ar ajuta foarte mult să fii ceva mai detaşat, să delegi o parte din sarcini şi să înveţi să ceri sprijin atunci când ai nevoie. Altfel, stresul şi încordarea îţi pot aduce dureri de cap şi chiar insomnii.

Săgetător
Ziua aceasta poate aduce tensiuni în relaţia amoroasă sau în relaţia cu un prieten. Nemulţumirile vechi ies la iveală, dar este un moment bun pentru a clarifica lucrurile. De asemenea, este o zi potrivită şi pentru a schimba abordarea într-o afacere şi a descoperi mai multe mijloace de câştig. A se evita speculaţiile financiare, jocurile de noroc şi cheltuielile nesăbuite. Nu este o perioadă favorabilă investiţiilor.

Capricorn
Luna prezentă în zona sufletului te poate ajuta în cursul zilei de mâine să mai depăşeşti un prag al temerilor legate de capacitatea ta de a reuşi în ceea ce-ţi propui, mai ales din punct de vedere social şi profesional. Cu alte cuvinte, este momentul să-ţi răspunzi la nişte întrebări legate de rolul tău social, de drumul care ţi se potriveşte cu adevărat, de priorităţile reale. Din acest dialog interior pot rezulta răspunsuri valoroase urmate de alegeri importante pentru viaţa ta.

Vărsător
Multă frământare şi agitaţie aduce ziua aceasta. Sentimente contradictorii, stări oscilante, gânduri multe şi obositoare. Nu e momentul să iei decizii importante, chiar dacă ţi se pare că ştii clar ce ai de făcut, cu precădere în cadrul unor relaţii. E bine să mai aştepţi, să se liniştească apele şi să ai toate detaliile contextului în care te afli. Orele serii sunt potrivite pentru a fi petrecute împreună cu familia, în tihnă.

Peşti
Luna plasată în zona banilor şi acumulării materiale îţi creşte interesul pentru acest domeniu. Se pare însă că există stres şi tensiuni în privinţa unei sume de bani pe care o aştepţi de undeva sau a unui împrumut promis de cineva. Cu alte cuvinte, ar fi foarte bine să te concentrezi asupra resurselor proprii, să găseşti singur soluţiile cele mai bune care să-ţi servească interesele şi să aştepţi mai puţin de la alţii.

Astrolog Nicoleta Svârlefus 
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro

________________________________________

Vrei un horoscop personalizat? Click aici!


×