x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, vineri, 19 decembrie 2014. Racii, excesiv de posesivi cu persoana iubita si cu copiii

Horoscop zilnic, vineri, 19 decembrie 2014. Racii, excesiv de posesivi cu persoana iubita si cu copiii

18 Dec 2014   •   19:00
Horoscop zilnic, vineri, 19 decembrie 2014. Racii, excesiv de posesivi cu persoana iubita si cu copiii

 

Berbec 
Astazi poti resimti cat de intense sunt trairile tale si care este limita pe care o poti atinge pentru a detine controlul atat in relatiile intime dar si in ceea ce priveste partenerii de afaceri. Si, desi este un rastimp in care vrei, nu vrei, viata ta sufera schimbari majore, ti-ar fi de folos sa nu te consumi cu crize emotionale si sa renunti de buna voie la ceea ce nu mai rezoneaza cu tine.

Taur
In relatia cu partenerul de cuplu, astazi sunt sanse sa se atinga starea de armonie numai daca exista un consens privind gradul vostru de implicare si un mod pragmatic de a vedea lucrurile. Aici, ca si in cariera, ceea ce nu functioneaza trebuie sa aiba o finalitate, insa incearca sa dozezi contructiv starea puternic emotionala, fara a risca sa compromiti total anumite relatii. 

Gemeni
Astazi, in mediul tau de lucru, va conta daca poti avea totala incredere in partenerii tai de afaceri, in special in privinta banilor. Oricum, putina activitate de investigatie nu strica. Atentie totusi la tendinta de a vedea functionale numai solutiile propuse de tine si de a intra in conflict pe tema modului de gandire. Nici sanatatea nu trebuie neglijata, o cura de detoxifiere fiind numai buna. 

Rac
Poate excesiv de posesiv in relatiile cu persoana iubita dar si cu copiii, astazi ar fi indicat sa asculti si nevoile emotionale ale celor dragi, inainte de a tensiona atmosfera cu pretentiile tale. Pune accent pe profunzimea sentimentelor care va leaga, mai putin pe gelozie si incearca sa te asiguri ca partenerul tau este persoana matura, cu care poti discuta serios despre durabilitatea relatiei. 

Leu
Astazi se pot isca cateva furtuni in familie pe fondul unor tensiuni de natura emotionala. Vei fi provocat sa gasesti o cale de a tolera si nonconfromismul partenerului tau de viata dar si de a obtine implicarea sufleteasca totala a acestuia. Rezolvarea impreuna a unor chestiuni de rutina va poate da ocazia sa prioritizati acele lucruri care sunt cu adevarat importante pentru voi. 

Fecioara 
Daca in relatia cu persoana iubita pui astazi accent pe exprimarea sentimentelor profunde care va leaga, la serviciu insa esti provocat sa gestionezi constructiv excesul de energie si proiectele pe care le sustii cu pasiune. Nu este cazul sa iei ca un afront personal atitudinea mai rebela sau dornica de a incerca ceva nou a colegilor sau a angajatilor. Gandeste-te mai bine la ce idei nu vrei tu sa renunti. 

Balanta
Banii sunt astazi un subiect delicat, mai ales daca lasi emotiile sa iti influenteze deciziile privind acest sector. Ceea ce vor copiii sau persoana iubita nu se suprapune peste nevoia de a avea sub control bugetul si acest lucru poate fi resimtit ca o tensiune suplimentara. Totusi, daca nu te inflamezi si ai rabdare, poti ajunge impreuna cu familia la niste solutii rezonabile. 

Scorpion
Luna strabate astazi semnul tau zodiacal si asta inseamna din start un plus de volatilitate emotionala. Daca se mai adauga si tendinta de a te manifesta posesiv in ciuda faptului ca cei din familie isi cam cer dreptul la independenta, deja se anunta o zi agitata. Apeleaza la puterea de a intelege ce-i important pentru fiecare si ai rabdare sa discuti detasat si pragmatic, renuntand la nevoia de a controla totul. 

Sagetator
Astazi, ti-ar prinde bine sa iti acorzi cateva momente cu tine insuti si sa te gandesti ce anume din filosofia ta de viata trebuie revizuit, de ce atasamente ar fi cazul sa te eliberezi. Relatia cu unele rude, frati sau veri ar putea fi tensionata, asa ca daca poti, evita a-i intalni. Acorda viselor si mesajelor intuitive atentie deosebita, acestea putandu-te ghida catre cele mai bune decizii financiare. 

Capricorn 
Este posibil ca astazi sa constati ca anumiti prieteni nu-ti mai impartasesc acelasi sistem de valori sau ca nu rezoneaza cu ideile tale financiare indraznete. Incearca sa ii pastrezi aproape doar pe cei care cred cu pasiune in aceleasi idealuri dar si sa simti momentul in care e cazul sa renunti la proiectele care nu au un viitor viabil, oricat de mult te-ai fi atasat de acestea. 

Varsator
Astazi s-ar putea sa te lovesti de ambitiile tale din zona socio-profesionala la care nu prea vrei sa renunti, in conditiile in care independenta devine un factor destul de stringent. Repercursiunile se vor simti cel mai probabil in relatia cu sefii, asa ca fii atent la ceea ce spui si mai ales cui dar si la tonul folosit. Indicat ar fi sa lasi totusi loc de buna ziua, chiar daca ai in vedere un alt drum. 

Pesti 
Proiectele tale au sanse mai mari de reusita daca iti gasesti parteneri la fel de pasionati ca si tine, eventual cu aceleasi viziuni asupra vietii sau care iti ofera posibilitatea de sondare psihologica profunda. Totusi, fii atent la cata energie pierzi, acest consum putandu-se repercuta asupra organismului daca nu inveti sa-ti gestionezi cu moderatie actiunile. 


Astrolog Ana Ozsvath
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
____________________________________
Vrei un horoscop personalizat? Click aici! 

________________________________________

Te-ar putea interesa și
HOROSCOPUL GROAZEI
ZODIACUL ETRUSCILOR. 16 zodii de dinainte de fondarea Romei. Află-ți destinul, după cel mai spectaculos horoscop!
HOROSCOPUL DRAGOSTEI
Care este meseria potrivită pentru zodia ta?
În pat cu astrologul. Află de ce se tem bărbații, în funcție de zodia în care s-au născut
La ce vârstă începe fericirea? Află răspunsul, în funcție de zodia în care te-ai născut

×