x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, vineri 21 iunie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, vineri 21 iunie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

20 Iun 2013   •   18:52
Horoscop zilnic, vineri 21 iunie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

Ziua de azi confera tuturor pragmatism, disciplina si harnicie. Este o zi potrivita pentru activitati care cer atentie la detalii, indemanare si rabdare. Ni se ofera sansa de a face alegeri foarte bune, bazate in primul rand pe intuitie.

astrolog Nicoleta Svârlefus
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro 

________________________________________





BERBEC
Primele ore ale dimineţii îţi pot aduce inspiraţia necesară pentru a face ca un parteneriat să devină productiv. După ora 11:00, Luna se mută în Săgetător şi priveşte cu ochi critici spre Neptun, semn că e timpul să-ţi asculţi intuiţia şi să fii atent la revelaţiile de astăzi. S-ar putea să descoperi că unele convingeri nu sunt funcţionale şi au nevoie să fie schimbate. Soarele intră în Rac, în zona sufletului, şi te ajută să-ţi recapeţi sau să-ţi creşti puterea personală, în următoarele săptămâni. E posibil, de asemenea, să faci nişte schimbări benefice care vizează şi familia.

TAUR
E necesar să renunţi la un punct de vedere rigid, pentru a găsi o cale de comunicare cu colaboratorii, partenerii sau asociaţii, şi a creşte productivitatea activităţii la care v-aţi înhămat împreună. Este un moment bun şi pentru a te achita de o datorie, dar şi pentru a găsi noi resurse în jurul tău. Intrarea Soarelui în Rac înseamnă, pentru tine, începerea unei perioade dinamice în zona comunicării. De acum găseşti pârghiile potrivite pentru a-ţi face cunoscute ideile, mesajul, cunoaşterea.

GEMENI
Dacă ai o lucrare de finalizat la serviciu, ar fi bine să foloseşti la maximum primele ore ale dimineţii. După ora 11:00, atenţia se îndreaptă spre relaţii, plan social, interacţiune cu lumea. E timpul să înţelegi la ce te-au ajutat experienţele din ultimele săptămâni şi cum le poţi folosi pentru a creşte din punct de vedere social şi relaţional. Soarele în Rac energizează, pentru o lună de zile, zona talentelor şi abilităţilor. Ai ocazia să explorezi laturi ale fiinţei pe care nu le-ai cunoscut, să găseşti noi căi prin care să-ţi manifeşti potenţialul, ceea ce va atrage şi beneficii materiale.

RAC
În cea mai mare parte, ziua este dedicată muncii şi activităţilor de rutină, pe care ar fi bine să le abordezi cu flexibilitate şi deschidere. S-ar putea să nu-ţi fie foarte clar ce ai de făcut şi încotro să te îndrepţi, dar ai suficientă inspiraţie încât să integrezi o viziune şi idei noi în proiectele tale. Soarele păşeşte în zodia ta, în această dimineaţă, marcând solstiţiul de vară şi începutul unei perioade de concretizare a proiectelor iniţiate. De asemenea, este posibil să simţi nevoia unor schimbări şi a unei repoziţionări faţă de lumea exterioară, în conformitate cu potenţialul tău.

LEU
În prima parte a zilei, e indicat să iei lucrurile încet, să alegi mediile în care te simţi bine şi oamenii lângă care te poţi exprima cu lejeritate. După ora 11:00, Luna se va află în Săgetător şi îţi dă ghes să te expui, să faci gesturi demonstrative, să-ţi faci cunoscut punctul de vedere. Sunt de evitat excesele şi extravaganţele de orice fel, mai ales dacă implică cheltuieli. Soarele în Rac anunţă că începe o perioada de discreţie, cu dese momente de solitudine, meditaţie şi autoanaliză necesară pentru încheierea unui ciclu şi începerea altuia.

FECIOARA
Dacă ţi-ai propus să te ocupi de redactarea sau plasarea unor documente, de corespondenţă sau analizarea detaliilor unui contract, primele ore ale dimineţii sunt perfecte pentru astfel de demersuri. După ora 11:00, când Luna ajunge în Săgetător, atenţia se îndreaptă spre casă, familie sau nevoi ale sufletului tău. E o zi bună pentru îngrijire personală sau pentru schimbări legate de mediul în care locuieşti sau lucrezi. Soarele se mută în Rac şi energizează zona relaţiilor sociale, a implicării în proiecte de grup. Urmează o perioadă de cules roade.

BALANŢĂ
Dimineaţa este dedicată demersurile ce ţin de administrarea resurselor materiale sau de găsirea unor soluţii pentru conservarea acestora. După prânz, succesul activităţilor depinde de capacitatea de a comunica clar şi concis, de a folosi inteligent informaţiile şi mijloacele pe care le ai la dispoziţie sau a găsi sursele de informare adecvate scopurilor propuse. Intrarea Soarelui în Rac anunţă schimbări legate de carieră şi statut social. Ai o lună de zile la dispoziţie pentru a-ţi revendica şi consolida puterea socială.

SCORPION
E timpul să te gândeşti la tine, la cine eşti şi cum poţi să-ţi valorifici în mod optim potenţialul cu care eşti înzestrat. Contextul astral te sprijină să conştientizezi în ce mod ţi-ai ignorat calităţile şi darurile şi cum poţi să le scoţi la lumină, să le livrezi lumii, astfel încât să primeşti şi recompensa materială cuvenită. Intrarea Soarelui în semnul Racului te avantajează, conferindu-ţi energia şi inspiraţia necesare pentru a face schimbări în ce priveşte percepţia, priorităţile, convingerile. Urmează o perioadă de expansiune, elevare, învăţare sau specializare. Apar dorinţe şi idealuri noi, mai aproape de cine eşti acum.

SĂGETĂTOR
În cursul dimineţii, e posibil să te mobilizezi mai greu, dar pe măsură ce Luna se apropie de zodia ta, în jurul orei 11:00, te simţi din ce în ce mai în largul tău. Este o zi pe care ar fi bine să ţi-o dedici în întregime, gândindu-te la posibilităţi de evoluţie, la mijloace prin care să-ţi satisfaci o serie de nevoi, la schimbări pe care le-ai putea face în abordarea unor persoane şi relaţii. Mai ales că urmează o perioadă în care eşti susţinut în orice demers de consolidare a unor parteneriate şi de schimbări care să le crească productivitatea.

CAPRICORN
Chiar dacă ţi-ai făcut planuri împreună cu prietenii pentru acest weekend, se pare că fie îţi piere cheful de socializare, fie apar schimbări în program şi e nevoie să te adaptezi. În orice caz, ziua de astăzi e mai potrivită pentru a sta departe de agitaţie şi locuri publice, decât pentru a te expune sau a te strădui să onorezi tot felul de circumstanţe. Cu alte cuvinte, alege să-ţi petreci timpul cum simţi şi nu cum “ar trebui”. În ce priveşte intrarea Soarelui în Rac, în zona relaţiilor sociale şi a imaginii, e semn de schimbare în aceste zone. Schimbarea este însă benefică şi te ajută să integrezi munca şi realizările personale de până acum, în context social şi relaţional.

VĂRSĂTOR
Luna ajunge în Săgetător în prima parte a zilei şi creează contextul prielnic întâlnirilor numeroase, împărtăşirilor, veştilor, găsirii aliaţilor şi susţinătorilor. Dacă o idee a ta necesită costuri mari pentru a fi pusă în practică, nu renunţa la ea, ci lasă uşa deschisă pentru a primi neaşteptatul. Soarele păşeşte astăzi în Rac şi îţi va fi aliat pentru o lună de zile, în demersuri ce ţin de transformări în zona muncii şi serviciului. E timpul să ajustezi cadrul în care te manifeşti, precum şi modul în care te pui în serviciu, cu talentele şi calităţile de care dispui.

PEŞTI
E posibil ca astăzi să experimentezi confuzie şi nehotărâre, mai ales dacă eşti pus în faţa unor alegeri, în zona profesională. Cu toate acestea, permiţând lucrurilor să fie aşa cum sunt şi fiind în ascultare şi întrebare, s-ar putea să capeţi o percepţie nouă asupra întregului context în care te afli. Este o zi importantă pentru tine, având în vedere intrarea Soarelui în Rac, care este de bun augur şi poate aduce schimbări de direcţie benefice în următoarele săptămâni, în ce priveşte exprimarea talentelor şi derularea unor proiecte.

×