x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, vineri, 21 noiembrie 2014. Capricornii își susțin cu entuziasm viziunile personale

Horoscop zilnic, vineri, 21 noiembrie 2014. Capricornii își susțin cu entuziasm viziunile personale

20 Noi 2014   •   20:59
Horoscop zilnic, vineri, 21 noiembrie 2014. Capricornii își susțin cu entuziasm viziunile personale
Berbec 
Încărcătura emoţională de astăzi trebuie gestionată cu multă atenţie dacă nu vrei să-ţi compromiţi planurile cu acţiuni impulsive. Este posibil să devii anxios şi să ai impresia că nu eşti pe deplin în control şi astfel să te grăbeşti să iei decizii ce privesc finanţele fără a fi pe deplin conştient de toate aspectele. În dragoste, nutreşti sentimente profunde, reuşind să le exprimi mai uşor. 

Taur 
Eşti orientat astăzi către relaţia cu partenerul de cuplu şi ar fi indicat să ai mai multă deschidere către dialog şi rezolvarea diferendelor cu calm şi detaşare, fără a pune la suflet lucruri nesemnificative sau fără vreun motiv bine întemeiat. Este o zi în care poţi învăţa multe lecţii de viaţă cu condiţia să nu te cramponezi de anumite concepţii rigide sau exagerate despre cum ar trebui să fie o relaţie în doi. 

Gemeni 
Implicarea de la locul de muncă nu are şanse să treacă neobservată dar totuşi nu te grăbi să vorbeşti despre ideile tale înainte de a evalua atent toate detaliile. Cu atât mai puţin ar trebui să dezvăluieşti din bănuielile tale şi să tragi concluzii pripite, mai ales în chestiuni ce privesc banii sau resursele comune. Încearcă să-ţi impui un ritm constant de lucru şi să tragi învăţăminte din experienţele tale. 

Rac 
Astăzi vei putea să-i vorbeşti persoanei iubite cu mai mare lejeritate despre sentimentele dar şi despre dorinţele tale. Provocările zilei vin din tendinţa de a fi mai generos decât ar fi cazul, cheltuind peste buget pentru cei dragi ţie dar şi de la oscilaţiile de dispoziţie care în final pot strica nişte momente plăcute de intimitate. Evită exagerările şi caută să îţi menţii emoţiile sub control. 

Leu 
Atenţia îţi este în mare parte orientată şi astăzi către relaţiile cu familia şi poate ar fi un moment bun să staţi de vorba despre aspectele pe care le consideri importante, fără însă a reacţiona exagerat dacă eşti criticat sau ţi se propun şi alte variante. Oricât ai fi de bine intenţionat, fii conştient de tendinţa de a promite mai mult decât poţi realiza şi de a trage prematur concluzii. 

Fecioara 

Oricât ar fi mare implicarea din punct de vedere emoţional în anumite subiecte importante, eşti provocat astăzi să faci un efort pentru a trece peste tipare de gândiresau temeri nejustificate, cu atât mai mult cu cât nu eşti pe deplin conştient de toate implicaţiile. Totuşi, vorbeşte cu curaj despre acestea persoanelor dragi şi încearcă să înveţi din experienţele lor. 

Balanţă 

Astăzi ar fi ideal să găseşti un echilibru între momentele în care te îndoieşti de propriile forţe şi cele în care eşti tentat să te bazezi prea mult pe speranţele tale, existând şansă să faci erori financiare. Detaşarea emoţională este un deziderat de la care nu ar trebui să te abaţi astăzi, atât în ceea ce priveşte administrarea bugetului dar şi privind discuţiile cu cei apropiaţi. 

Scorpion 
Astăzi, îţi susţii cu tărie punctele de vedere însă este indicat să eviţi să iei decizii sub impulsul de moment şi fără o analiză atentă, deoarece componentă puternic emoţională îţi poate juca feste. Fereşte-te de extremele când eşti total nemulţumit sau din contra, când îţi promiţi ceva, acordând prea mult credit unor planuri fără acoperire, doar din dorinţa de a dovedi de ce eşti în stare. 

Săgetător 
Ziua de astăzi este favorabilă analizării în linişte a demersurilor tale, având ocazia să reflectezi la ceea ce ai de învăţat dar şi de a discuta despre aceste lucruri cu persoane în care ai deplină încredere. Important este să nu te cramponezi de concepţii rigide dar nici să nu te laşi entuziasmat de filosofii nepractice. Cum energia este destul de fluctuantă, acordă-ţi pauze suficiente pentru refacerea organismului. 

Capricorn 
Astăzi îi poţi convinge uşor pe cei din jur prin entuziasmul cu care îţi susţii viziunile personale însă fii deschis şi altor experienţe dar şi schimburilor constructive de idei. Oricât de mult îţi doreşti să-ţi vezi planurile puse în practică, fereşte-te totuşi de decizii sub impulsul de moment, mai ales unde e vorba de afaceri, relaţia cu băncile sau bunuri aflate în comun. 

Vărsător 
Nu te lăsaă afectat de critică, mai ales când această este constructivă şi încearcă să acumulezi experienţă profesională mai curând din propriile acţiuni decât dintratate de specialitate studiate îndelung. Ţine cont de necesitatea unei constante în relaţiile parteneriale, de ascultatea activă şi de temperarea orgoliilor atuncicând vine vorba de viabilitatea unor proiecte. 

Peşti 
Atâta timp cât nu acorzi o prea mare importantă ideilor utopice şi nu te lansezi cu patos la serviciu în susţinerea unor proiecte despre care încă nu ai toate detaliile, astăzi ai la dispoziţie toate mijloacele pentru a-i convinge pe cei din jur. Fii deschis şi la părerile altora, chiar dacă ţii mult la ale tale şi mai alesfii conştient că poţi câştiga experienţă din încercarea unor moduri noi de abordare. 

Astrolog Ana Ozsvath  
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
____________________________________
Vrei un horoscop personalizat? Click aici! 

________________________________________

Te-ar putea interesa și
HOROSCOPUL GROAZEI
ZODIACUL ETRUSCILOR. 16 zodii de dinainte de fondarea Romei. Află-ți destinul, după cel mai spectaculos horoscop!
HOROSCOPUL TOAMNEI 2014
HOROSCOPUL DRAGOSTEI
ZODIACUL ȚIGANILOR
Horoscop financiar pentru lunile iulie, august și septembrie 2014
Care este meseria potrivită pentru zodia ta?
În pat cu astrologul. Află de ce se tem bărbații, în funcție de zodia în care s-au născut
La ce vârstă începe fericirea? Află răspunsul, în funcție de zodia în care te-ai născut

×