x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, vineri 22 august 2014. Banii şi confortul financiar, teme importante pentru Gemeni

Horoscop zilnic, vineri 22 august 2014. Banii şi confortul financiar, teme importante pentru Gemeni

21 Aug 2014   •   22:08
Horoscop zilnic, vineri 22 august 2014. Banii şi confortul financiar, teme importante pentru Gemeni
Berbec
Deşi astăzi ar fi indicat să te axezi pe activităţi ce ţin de sectorul domestic, la fel de bine ai putea să-ţi mobilizezi energia către planificarea minuţioasă a unei strategii financiare care presupune accesarea unor fonduri suplimentare. Dar nu te grăbi să iei vreo decizie, doar sondează terenul. La serviciu, cea mai simplă cale de succes este să spui clar celor din jur ceea ce doreşti.

Taur
A avea curaj pentru a discuta sincer cu persoana iubită despre statusul sentimentelor voastre poate fi astăzi uşor frustrant, existând posibilitatea să nu fii înţeles sau ca partenerul tău să nu-ţi răspundă pe măsura aşteptărilor tale. Poate este cazul să analizezi dacă nu cumva s-au produs nişte decalaje în privinţa concepţiilor voastre de viaţă, care ar fi indicat să fie clarificate.

Gemeni
Tema banilor şi a confortului financiar sunt astăzi subiecte importante pentru tine, dar totuşi ar fi recomandat să eviţi luarea unor decizii în acest sens, factorul emoţional având un cuvânt greu de spus şi nu neapărat unul obiectiv. Eventual, apelează la sfatul familiei. La serviciu, în ciuda faptului că ţi-ai planificat exemplar activitatea, tensiunile cu colegii par a exista pe fundal.

Rac
Astăzi, propria persoană ar trebui să te preocupe în mod special, găsindu-ţi timp pentru a te ocupa de înţelegerea şi satisfacerea nevoilor tale emoţionale. Faptul de a fi dispus să-ţi exprimi clar intenţiile dar şi aşteptările vizavi de relaţia cu persoana iubită este acum oportun, chiar dacă nu este tocmai o misiune uşoară. Nu-ţi fie teamă să-ţi arăţi adevărata latură sensibilă.

Leu
Bun strateg în gestionarea chestiunilor ce ţin atât de cămin dar şi de locul de muncă, astăzi sunt puţine aspecte care-ţi pot scăpa din vedere. Totuşi, pentru a evita conflicte cu cei de acasă, ţine cont de părerea acestora chiar dacă eşti sigur că tu ştii ceea ce e mai bine şi lasă concluziile finale pentru o altă zi. Nu uita să-ţi refaci rezervele energetice acasă, în compania celor dragi.

Fecioara
Aspectele pragmatice şi expunerea clară a intenţiilor sunt priorităţile tale în relaţia cu copiii, iar dacă aceştia îţi solicită ajutorul îi poţi ajuta în orice problemă care necesită un plus de perspicacitate. Totuşi, nu neglija dorinţa de a te relaxa în compania unor grupuri de prieteni care-ţi împărtăşesc aceeaşi viziune şi caută să aloci timp pentru aceste activităţi în cursul zilei.

Balanţă
Flerul şi o buna capacitate de analiză te ajută să găseşti rapid noi surse de câştig, dar în spate stă mult efort şi există şansa de a deveni frustrant faptul că trebuie să te bazezi doar pe propriile puteri în realizarea proiectelor tale, fără să beneficiezi de o susţinere consistentă din partea partenerului tău. Ceea ce faci este vizibil şi apreciat, dar simţi că nu obţii satisfacţia deplină.

Scorpion
Ziua este propice studiului acelor subiecte care sunt aproape de sufletul tău, dar concentrează-ţi energia pe temele deja cunoscute. Ai putea să găseşti o modalitate relaxantă de petrecere a zilei alăturându-te unui grup de amici în compania cărora te simţi confortabil şi să dezbateţi temele voastre preferate, găsind astfel şi modalitatea de a scăpa de stresul de la serviciu.

Săgetător
Unele temeri şi insecurităţi care pot erupe acum din zona subconştientului stau în calea unor decizii, chiar dacă, aparent, ai la dispoziţie toate argumentele necesare pentru a evalua o situaţie sau a câştiga o negociere. Poate este cazul să ai mai multă încredere în tine chiardacă te întâlneşti cu oameni şi situaţii noi, încercând să nu te laşi influenţat atât de mult de emoţii.

Capricorn
Senzitiv atunci când vine vorba de partenerul tău de cuplu, astăzi poţi accesa uşor motivele din spatele acţiunilor sale, ceea ce ar trebui să simplifice armonizarea concepţiilor voastre de viaţă şi punerea lor în practică. Încearcă să petreceţi cât mai mult timp împreună, aceste momente de regăsire a căldurii şi sentimentului de siguranţă fiind cu adevărat reconfortante.

Vărsător
Poate mai atent şi preocupat decât de obicei în relaţia cu cei de la serviciu, astăzi pare că îi supervizezi pe toţi, ştiind exact cu cine ai de-a face şi pe cine te poţi baza pentru a-ţi pune în practică planurile tale ambiţioase. Totuşi, se vor găsi câţiva care să nu se lase aşa de uşor conduşi şi care nu vor ezită să te înfrunte făţiş, dar nu lăsa aceste tensiuni să-ţi afecteze sănătatea.

Peşti
Astăzi, se pot ivi ocazii de a negocia unele strategii de viitor cu persoane din afară ţării sau chiar a te deplasa tu cu acest scop, dar recomandarea este să laşi deciziile finale pentru o altă zi precum şi încercarea de a ajunge la un consens cu colegii de muncă. Ideal ar fi să nu ratezi momentele de relaxare alături de persoană iubită şi de copii, fiind preţioase şi pline de tandreţe.

Astrolog Ana Ozsvath
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro

________________________________________

Vrei un horoscop personalizat? Click aici! 


________________________________________


Citeste si
Femeile SEXY ale zodiacului
Se teme nora de limba soacrei? Ce zic astrele despre cum se vor împăca? Citește Zodiacul noră-soacră!
Horoscop financiar pentru lunile iulie, august și septembrie 2014
Horoscopul lui Pinocchio. Cum (ne) mint barbatii, in functie de zodia in care s-au nascut
HOROSCOPUL VACANȚELOR 2014
Care este meseria potrivită pentru zodia ta?
În pat cu astrologul. Află de ce se tem bărbații, în funcție de zodia în care s-au născut
Horoscop... 2 în 1. Cum decurge relația între doi parteneri născuți în aceeași zodie?
La ce vârstă începe fericirea? Află răspunsul, în funcție de zodia în care te-ai născut

×
Subiecte în articol: horoscop